Bekijk volle/desktop versie : Niets te vreten, zo mager als Tante Sidonia, maar de strijd gaat door!!



28-05-2007, 23:42

Citaat:


(Novum/AP) - De Somalische hoofdstad Mogadishu is afgelopen nacht opgeschrikt door twee explosies en een langdurig vuurgevecht. De explosies vonden plaats bij een basis van het Ethiopische leger en een politiebureau in de wijk Huriwaa in het noorden van de stad. Bij het legerkamp werden twee doden gevonden, bij het politiebureau vielen geen slachtoffers.

De aanslag op de Ethiopische basis leidde tot een urenlang vuurgevecht, waarbij het onduidelijk was wie met elkaar vochten. De twee lijken waren van mannen in burgerkleding. Zij waren in de rug en in de borst geschoten.

Een inwoner van Huriwaa, Abdulkadir Shidane Ali, zei dat bijna iedere nacht bomaanslagen worden gepleegd op de bases van de Ethiopiërs en die van de regeringstroepen. Hij zei ook dat een uitgaansverbod is afgekondigd en dat mensen lukraak worden opgepakt.

Regeringsmilitairen doodden twee mannen gekleed in legeruniform die hadden geprobeerd mensen van hun mobiele telefoon en geld te beroven. Vier andere leden van de bende werden opgepakt.

Ethiopië heropende zondag zijn ambassade in Mogadishu. Het was voor het eerst sinds de Somalisch-Ethiopische oorlog van 1977 dat de ambassade open was. De regering in Addis Abeba verleende cruciale militaire steun aan de Somalische regering, waardoor een rebellie van islamitische opstandelingen verenigd in de Raad van Islamitische Rechtbanken kon worden verslagen. Bij gevechten in maart en april kwamen zeker 1.670 mensen om.

De rebellen hebben aangekondigd dat zij hun strijd voor een islamitisch Somalië, vrij van vreemde overheersers, zullen voortzetten.

http://buitenland.nieuws.nl/464036/Strijd_in_Mogadishu_woedt_voort



29-05-2007, 00:14


Weet je wat echt mager is? En je kunt er rijk van worden[/SIZE]





[SIZE="2"]Afrika heeft haar roeping gemist

29-05-2007, 01:07

Citaat door fauna:

http://www.fashionunited.nl/gfx/nieuws2006/anorexia.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/7852/anorexia67aa.jpg
http://i43.photobucket.com/albums/e378/kat329/anor.jpg
[SIZE=2]Afrika heeft haar roeping gemist


Gadverdamme