Bekijk volle/desktop versie : 'Kussengevecht' op snelweg



27-05-2007, 20:20
Een 59-jarige motorrijder heeft aangifte gedaan omdat hij op de snelweg met een kussen zou zijn bekogeld. De motorrijder reed vrijdag rond 17.45 op de A50 ter hoogte van Herveld toen er vanuit een passerend bestelbusje een kussen naar hem werd gegooid.

De bestuurder van het busje en de motorrijder brachten hun voertuigen tot stilstand op een afrit. Nog voordat de motorrijder zijn helm af kon zetten, kreeg hij twee kopstoten van de bijrijder. De politie wist de agressieve bijrijder te achterhalen omdat de motorrijder het kenteken van het bestelbusje had onthouden.

De bijrijder heeft verklaard dat hij de motorrijder heeft uitgescholden omdat hij zich ergerde aan diens asociale gedrag. Hij ontkent met een kussen te hebben gegooid en dat hij uit de bus is gestapt en kopstoten heeft gegeven. Een getuige heeft gezegd dat beide voertuigen wel stilstonden op de afrit.

Tot nu toe is er niemand aangehouden. Het kussentje dat voor de radiator van de motor bleef hangen zal als bewijsstuk worden opgevoerd.


Bron...


27-05-2007, 21:58


Steeds meer agressie op de weg

27-05-2007, 23:53
ziekke mensen op de wereld ik zie heel het gebeuren al voor me