Bekijk volle/desktop versie : 'Tanger Auto City' zal binnenkort gelanceerd worden.



25-05-2007, 19:55
De directie van de buitenlandse investeringen heeft zojuist de lancering van "Tanger Auto City" aangekondigd, een gespecialiseerde industriezone om autoinvesteerders en équipementiers aan te trekken.

"Tanger Auto City" zal de komende maand gelanceerd worden. Tanger zal voor de buitenlandse investeerders in de sector van het automobiel presenteren . Het is Hassan Bernoussi die het heeft onthuld, Directeur van de buitenlandse Investeringen, bij een bespreking die door de Vereniging van MBA van Marokko (AMM) wordt georganiseerd, die aan het netwerk van de canadese Universiteit van Sherbrooke, op woensdag 23 mei, in Casablanca wordt verbonden. In feite is dit nieuwe concept van gespecialiseerde industriezones bestemd om autoinvesteerders en équipementiers aan te trekken die voor rekening van de industriëlen werken die met name in het Europese werelddeel worden geplaatst. De aankondiging van de lancering van dit project, dat in samenwerking met het ministerie van de Handel wordt uitgewerkt, van de Industrie en van Inzet op niveau van de economie, werd bij deze bespreking gericht op het thema "Marokko is een attractief land voor de buitenlandse investeerders?" gedaan. De Heer Bernoussi kondigd aan dat

"Marokko altijd attractief is gezien de onafgebroken groei van de buitenlandse rechtstreekse investeringen (IDE) tijdens deze 15 laatste jaren" . Van 2,5 miljard euro in 2005, rekenen de prognoses op meer dan 5 miljard euro voor dit jaar. .


Internationale Ernst & Young merkt de attractiviteit van Marokko door de buitenlandse investeerders in december 2006.


"Door van een profiel low-cost naar een kwalitatiever profiel te stijgen, verandert Marokko van concurrerent. Hij streeft de traditionele rivalen voorbij als Tsjechische Republiek, Polen, Roemenië en Bulgarije ", volgens Ernst & Young.


http://www.aujourdhui.ma/economie-details54695.html

25-05-2007, 19:56


nice nice......