Bekijk volle/desktop versie : Nieuwsfeit: Reacties op forum marokko.nl (op rellen in Tilburg)



24-05-2007, 18:22
Reacties op forum Marokko.nl

"De KNVB denkt erover om geen wedstrijden meer te organiseren tegen Marokko, hebben jullie nu je zin? Stelletje idioten, jullie zijn het die het hier verpesten voor ons! Jullie gespuis, geteisem!"

"Als ze beslissen om jullie zwaar te straffen, en hopelijk doen ze dat ook, dan hebben ze daar het recht toe! Naar een voetbalwedstrijd ga je voor ontspanning, om je favoriete ploeg bij te staan en te steunen.. Maar toch niet om een beetje de boel af te breken, echt kuddegedrag!"

"Inderdaad! Ik hoop dat justitie net zo hard gaat optreden en alle beschikbare beelden en foto's op internet gaat publiceren om de daders te vinden!"

"Bij deze bedank ik jullie voor het geven van redenen om ons nog meer na te kijken de aankomende periode, om nog meer op ons af te geven en het ons nog moeilijker te maken."


Zoals al vele malen gezegd hopen we dat de KNVB en Justitie (en niet in de laatste plaats de media) hier zonder onderscheids des persoons mee omgaan. Maar indien er vervolging plaatsvindt, dan alleen op basis van gedragingen en niet meer dan dat. Alle andere zaken betreffende de verdachten is irrelevant.


http://www.nieuwsfeit.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=3041&Ite mid=95

24-05-2007, 18:30



Citaat door Marroqui:
fuck knvb en haar moeder

knvb is een bond geen persoon

24-05-2007, 18:41
ja eigen schuld stomme mensen. moeten ze maar ook niet de boel af breken.