Bekijk volle/desktop versie : salam o3alikom wara7matoho ta3ala wabarakatoho mijn zusters in de islam



16-05-2007, 22:16
salam o3alikom wara7matoho ta3ala wabarakatoho mijn zusters in de islam

de islam zegt: Je moet als vrouw je lichaam helemaal bedekken allah sob7anaho wata3ala zegt je moet je handen tot de pols bedekken en tot je enkels en ook je gezicht over de oren heen. Er zijn vrouwen die in het bijzijn van familie zich gedragen zoals inde koran geschreven staat, maar als ze naar buiten gaan, school, vrienden dan is het weer over dan gaan ze weer in strakke kleding, make up noem maar op. Er zijn vrouwen die Hijaab dragen voor het respect krijgen van hun familie, maar gaan ze naar een stad dat een beetje verkeerd, groot is dan gaat ze meteen de kleren uit en heeft ze ook een relatie opgebouwd met een jongen messtal een marokkaan en heeft ze ook sex maar ze denkt niet naar dat ze dat doet met een BROEDER of vader. In de koran staat je draagt de Hijaab met je hart. En er staat ook in dat je de Hijaab vanaf kleins aan moet dragen want als je een VROUW word dan moet je het dragen. In de koran staat dat je als vrouw een vreemde man nietmag begroeten. Maar wel met mannen uit je familie mannen dat haraam zijn om mee te trouwen zoals broeder, oom enzovoort jullie snappen het wel. Er zijn vrouwen die zich gedragen als moslim maar als ze een jongen tegenkomen die hun versiert of wat dan ook dan duikt ze gelijk met hem iin BED, allah sob7anaho wata3ala zal nooit de deuren voor dat soort volk openen ze zullen de HEMEL nooit betreden of zien. allah sob7anaho wata3ala geeft vrouwen die de HIjaab dragen veel schoonheid en respect met alles en geeft hun veel geluk mee in het leven maar wel als je het goed volgt bidden, geen verkeerde dingen doen enzovoort allah sob7anaho wata3ala zal jullie zusters veel geluk geven en een goed leven."De gehoorzaamheid van de sluier aan God lmachtig en gehoorzaamheidaan prophet Mohammad en vrede".

De Hijaab is Chastity,schoon, Lester,iman voor Allah en med rasol allahi 3alayhi wasalam,schamen (je schaamt je vaak),jaloezie…maar BEDGROG daar raak je Allah en med rasol allahi 3alayhi wasalam mee. En je zult absoluut niet welkom zijn bij Allah(jana).
Al het goede dingen zijn van Allah maar zoals bedrog, slechte dingen zijn niet van Allah maar je grootste vijand de DUIVEL, Als je hebt bedrogen dan zal je bij Allah geen licht hebben maar alleen maar nacht(donker).

Een vrouw dat getrouwd is moet in het bijzijn van zijn familie, mensen enzovoort de Hijaab dragen. Zoals ik al geschreven heb mag een vrouw mag niet een man begroeten dat onbekend is of kinderen van je oom.

o3alikoom salam wara7matoho ta3ala wabarakatoho.

16-05-2007, 22:34


Salaam Wa3laikom oegti

Djazaak allahoe Ghairan Moge allah swt jou hiervoor belonen

16-05-2007, 22:44
salam o3alikom wara7matoho ta3ala wabarakatoho zuster,
Graag gedaan allah izid di islam, Moge de islam Groeien
o3alikm salam