Bekijk volle/desktop versie : Brazilië oppermachtig VI's Elftal van het Jaar



16-05-2007, 17:00
Overweldigend was het aantal inzendingen dat jullie ons stuurden voor VI's verkiezing van Elftal van het Jaar. Exact 58.007 teams kwamen bij ons binnen. De bezoekers van VI.nl bleken een grote voorkeur te hebben voor Brazilianen, die hun concurrenten verpulverden. AZ was de grote verliezer.
Alex was de grootste alleenheerser. De Braziliaanse tank van PSV kreeg op zijn positie 96 procent van de stemmen. Landgenoot Afonso Alves was eveneens onomstreden de beste centrumspits. De goalgetter van SC Heerenveen kreeg 94 procent van de bezoekers achter zich. PSV-doelman Gomes kon rekenen op de steun van 83 procent.

AZ greep overal naast. De Alkmaarders hadden kandidaten op zes posities maar werden nergens verkozen als beste. Ook coach Louis van Gaal zegevierde niet. Hij moest Fred Rutten van het verrassende FC Twente voor laten gaan.

SC Heerenveen en FC Groningen hebben naast de grootmachten PSV (vijf spelers) en Ajax (vier) één speler in het Elftal van het Jaar. Luis Suárez hield Arouna Koné net achter zich en is de beste linksbuiten. Topscorer Afonso Alves vertegenwoordigt Friesland.

Met de winnaars van de gesigneerde ballen en shirts van de clubs in de play-offs wordt persoonlijk contact opgenomen.


Ik ben trots op Suarez




zie hier

http://www.vi.nl/vi/show/id=62802/contentid=92821/sc=3538ed

16-05-2007, 18:25


PSV domineert!

Ik ben trots op Afellay