Bekijk volle/desktop versie : Manchester United heeft drietal spelers in het vizier



08-05-2007, 18:44
Manchester United is nu al volop aan het shoppen om zijn selectie voor komend seizoen vast te stellen. Hierbij heeft manager Sir Alex Ferguson zijn oog nadrukkelijk laten vallen op een drietal spelers, de belangrijkste aankoop moet de Portugees Nani worden.

Echter vraagt de Schotse oefenmeester de clubleiding wel diep in de buidel te tasten. Volgens Fergie zijn er meerdere kapers op de kust.

De Engelse krant The Guardian meldt dat de kersverse landskampioen al in gesprek is met de huidige werkgever van Nani, Sporting Lissabon. De Portugese belofte wordt gezien als een groot talent en de Engelse grootmacht verwacht dat de pas 20-jarige international net zo groot kan worden als zijn landgenoot Cristiano Ronaldo.

Ook is United nog altijd druk bezig om Owen Hargreaves vast te leggen, echter wil zijn huidige werkgever Bayern München vooralsnog niet meewerken aan een transfer van de verdedigende middenvelder. De derde speler die hoog op het verlanglijstje van Ferguson staat is Gareth Bale. De 17-jarige verdediger maakt momenteel een stormachtige ontwikkeling door bij Southampton.

Ferguson waarschuwde de beleidbepalers bij zijn club. "Als de strijd hevig is, moet je diep in de buidel tasten." Ook constateerde de oefenmeester dat clubs als bijvoorbeeld Chelsea hen voorbij gestreefd zijn op dat onderdeel. "Chelsea kan bijvoorbeeld veertig miljoen euro uittrekken voor Essien."