Bekijk volle/desktop versie : !!Enquete!!



08-05-2007, 15:56
In naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle

Beste lezer,

Als we de cijfers en statistieken moeten geloven zitten we binnen de Marokkaanse gemeenschap met een serieus arbeidsprobleem. De groep jongeren die moeilijker aan een baan komt groeit, jongeren zijn minder gemotiveerd en missen zo de talrijke kansen die hun aangeboden worden. Maar is dat zo, kunnen we plat stellen dat we met een mentaliteitsprobleem zitten of is er meer aan de hand? Om een betere zicht te krijgen over de huidige situatie, organiseren wij de islamitische jongeren verenigingen van Antwerpen een onderzoek naar deze situatie. De doelstelling is om er achter te komen wat we kunnen doen om onze gemeenschap te helpen.

Het onderzoek is gebaseerd op de enquête, we hopen en rekenen op uw medewerking. De enquête neemt ongeveer 4 minuten van uw tijd in. Het is volledig anoniem maar als u op de hoogte gehouden wilt worden kunt u uw telefoonnummer opschrijven.

U kunt de enquête afgeven aan de vrijwilligers of inleveren bij de aangesloten moskeeën of emailen naar werkgroep@iccem. be.

http://www.islaam.be/download/enquete_werken_2007.doc


We danken u alvast voor uw medewerking en wensen u veel succes toe! Met vriendelijke groet,

Team Werkgroep

Alle Antwerpse moslim jongeren

Voor meer info kunt u contact opnemen met de werkgroepVia email: werkgroep@iccem. be Of neem contact op met Stichting Ar Rahma (Hoboken), Al Qourtoubi (Berchem), Rissala (Antwerpen Noord), De Toekomst (Antwerpen), Jongeren El Fath (Borgerhout) en Jongeren voor Islaam.

08-05-2007, 18:53


Salam,

Kanje die enquete alleen invullen als je woonachtig bent in Belgie?

09-05-2007, 08:51
Het is inderdaad een enquete gericht aan mensen die woonachtig zijn in Belgie