Bekijk volle/desktop versie : Britse peuter verdwenen in Portugal



08-05-2007, 01:37
Britse peuter verdwenen in Portugal

De verdwijning van een driejarige Britse peuter zorgt voor veel ophef in Portugal. De ouders hebben op TV een emotionele oproep gedaan.

Restaurant
De driejarige Madeleine McCann verdween donderdag 3 mei uit haar bed in een vakantie-appartement in Praia da Luz in de Algarve. De ouders waren op dat moment uit eten in een vlakbij gelegen restaurant.




Raam
Ze gingen elk half uur even bij hun drie kinderen kijken. Daarbij ontdekten ze dat het meisje was verdwenen. Ze gaan uit van een ontvoering, omdat er een raam zou zijn geforceerd.


Televisie
In een emotionele oproep op televisie smeken ze de ontvoerder om het meisje vrij te laten. "Alsjeblieft, alsjeblieft, doe haar niets aan. Maak haar alsjeblieft niet bang. We smeken je om Madeleine naar huis te laten komen. Geef ons alsjeblieft ons kleine meisje terug," zei de moeder.


Tekening
Ook de Portugese politie gaat vooralsnog uit van een ontvoering. Tientallen agenten zijn met de zaak bezig. Ook zijn tientallen bewoners van het dorp en toeristen aan het zoeken. Van de vermeende ontvoerder is een tekening gemaakt op basis van getuigenverklaringen.


Bron:

08-05-2007, 11:59


Dom he om je eigen kinderen alleen thuis te laten...

08-05-2007, 12:15
ooit van een babysitter gehoord

08-05-2007, 12:38
Eigenlijk is op vakantie gaan met jonge kinderen geen vakantie. Je moet ze voordurend in de gaten houden om te zien of ze niets uitspoken. Maar wat is nou de kans dat ze ontvoerd worden? Volgens mij zeer klein.