Bekijk volle/desktop versie : dirk Kuijt: 'Chelsea straffen op Anfield'!!!



26-04-2007, 01:14
Kuijt: 'Chelsea straffen op Anfield'
Geschreven door Matthijs van Laar op woensdag, 25 april om 22:54

Liverpool verloor vanavond met 1-0 bij Chelsea, en mag zodoende nog hoop koesteren op de finale van de Champions League. De Nederlanders aan de zijde van The Reds, Dirk Kuijt en Boudewijn Zenden, hadden na afloop beiden het gevoel dat er meer in had gezeten.

”Ik ben een beetje teleurgesteld,” vertelde Zenden tegenover de camera’s van de NOS. “We zijn toch gekomen om een goal te maken. Een 1-1 of 2-2 zou mooi zijn. Wanneer je uitspeelt is het altijd belangrijk om een goal te maken.”

De middenvelder, die een verdienstelijke partij speelde op de linkerflank, wist haarscherp te analyseren waar het hem vanavond aan ontbrak bij zijn ploeg. “We hebben veel balbezit, maar we creëren simpelweg te weinig kansen.”

“Maar,” zo ging hij verder, “Het is de verdienste van ons dat Chelsea het lastig had. We hebben in de rust tegen elkaar gezegd dat we er een schepje bovenop moesten doen en dat hebben we ook gedaan. We hadden meer verdiend,” meende hij.

Spits Dirk Kuijt kon zich prima vinden in de mening van zijn ploeg- en landgenoot. “We moeten hier niet tevreden mee zijn,” zei de oud-Feyenoorder. “We hebben wel degelijk druk gezet en geprobeerd een goal te maken. De 1-0 was op zich wel verdiend, maar met een beetje geluk speel je 1-1 of verlies je 2-1, zodat je in ieder geval nog uit scoort.”

“We waren niet gevaarlijk genoeg voor de goal, met name in de eerste helft. Ik kreeg wel ballen, maar vooral bij de middenlijn,” zo zag Kuijt het manco van zijn ploeg. “In de tweede helft met Crouch ging dat beter, en dan is het een kwestie van de bal die goed moet vallen en een kans oplevert. Dat is niet gebeurd, maar hopelijk kunnen we ze straffen op Anfield,” besloot hij strijdvaardig. dit gaat zeker gebeuren gezien hoe liverpool in 2e helft was kansen mar geen balk ging der in liverpool wint thuis met 2-0 dat is zeker!