Citaat door fatma goela:ik denk dat je wel weet hoe je het deeg moet maken,aangezien je het al eens gemaakt hebt?
nou als je het deeg gemaakt hebt dan moet je echt goed en lang kneden ongeveer 10 a 15 minuten ,eventjes laten rusten afgedekt met een plastic zak en daarna kun je beginnen met het deeg in bolletjes te verdelen.en ook weer even laten rusten .als je het deeg uitgerolt hebt doe je er een mengeling van boter en olie op en een beetje bloem vermengt met smida op. en oh ja ik doe ook altijd een klein beetje gist in het deeg,daar wordt het deeg wat soepeler van.
ik hoop dat ik het een beetje goed uitgelegd heb....succes
je kan ook op verschillende topics hier op cuisine kijken ,daar staan ook veel lemsemmenrecepten op met bereidingsfotos.
Heb het genoeg keer gemaakt.. En weet dus hoe ik het deeg moet maken.
kneden doe ik goed.. blijkbaar niet te goed.. Want heb gehoord dat je het goed moet kneden.
In een plastic zak deed ik het ook altijd.
Aha, al volgende keer gist er bij doen..
Ja ik heb die recepten gezien.. Heb het ook geprobeerd.. maar wallo geen resultaat
. Ik wil ze lekker zacht...