Bekijk volle/desktop versie : De Taibah over varkensvlees en over de Ahmadiya



14-04-2007, 14:35
De Taibah over varkensvlees, en over de ahmadiya



Aad Leering 13 april 2007



Een ingezonden stuk op het Vrije Volk vandaag vestigde mijn aandacht op de belachelijke ideeën van de Ahmadiya over het eten van varkensvlees. In Duitsland is ophef ontstaan, terwijl deze teksten al geruime tijd in het Nederlands op het internet staan. Niet bij de Ahmadiya, maar bij de Taibah. Tesamen met de verklaring waarom de Ahmadiya uitgeroeid dient te worden.

Niets nieuws dus. Alleen in Nederland geen ophef, niet verwonderlijk natuurlijk want zelfs terroristen als Haniyah worden hier na toegehaald voor een prettig gesprek, zonder echte ophef. In September 2006 heb ik op mijn weblog
http://blasfemist.web-log.nl/blasfem...en_pedofi.html een uitgebreid stuk geschreven over de vreemde ideeën tav varkensvlees die de Taibah er op na houdt, naast de hilarische moraal over sexualiteit in het algemeen bij moslims.

En in April 2006 heb ik een blasfemist.web-log.nl/blasfemist/2006/04/de_taibahsekte.html stuk geschreven over dezelfde site, omdat daar tot op de dag van vandaag te lezen is:


Intussen verliet de Profeet, (vrede en zegeningen zij met Hem), dit aardse leven en Abu Bakr al Siddieq volgde hem op als leider van de muslims. Het eerste wat deze khaliefa (opvolger) van de Profeet, (vrede en zegeningen zij met Hem), als plicht beschouwde en deed, was het bestrijden van Musailama al Kazzaab en zijn volgelingen. Musailama al Kazzaab werd gedood en zijn volgelingen (degenen, die ondanks zijn non-muslim verklaring toch in hem geloofden) werden vervolgd en gingen uiteen. Zo werd deze beweging of sekte of groep, of hoe het ook genoemd mag worden, uitgeroeid. Uit deze daad van Abu Bakr al Siddieq, de eerste oprechte khaliefa van de Profeet, vrede zij met Hem, blijkt duidelijk, dat het de plicht is van iedere muslim om iedereen die zich na de Profeet Muhammed, vrede en zegeningen zij met Hem, een profeet noemt, te bestrijden en diens volgelingen, indien zij zich toch nog muslim noemen, te vervolgen.

bron : http://www.taibah.nl/NEW/amad.html
En de (werkende) link naar het varkensvlees verhaal op de Taibah-site: http://www.taibah.nl/artikelen/art-20050906.htm

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=...er_de_ahmadiya

Volgens mij vreten er heel wat moslims varkensvlees als je de bovenstaande artikelen zo eens met elkaar vergelijkt.