Bekijk volle/desktop versie : mensen lees dit eventjes



09-04-2007, 12:40
Waarom doen sommige jongens,meisjes, mannen en vrouwen niet bidden..??

En waarom denken ze niet aan Allah swt, en waarom doen ze niet wat Allah swt zegt.. en waarom volgen de mensen niet op wat mouhammed rasol allah saala allaho 3alayhi wasalam opdraagt???

Maar ze hebben wel genoeg tijd om de verkeerde dingen te doen, terwijl ze niet bezig zijn met hun geloof, en alles doen wat het geloof verbiedt.

Zo zijn sommige mensen altijd achter internet, in plaats van meer over het geloof uit te gaan zoeken, gaan ze naar sites die haram zijn, en dit uren,dagen of zelfs soms jaren..

Ze besteden geen minuut aan het geloof, terwijl ze tijd genoeg hebben voor ander zaken op internet.. waarom???

broeders en zusters, islam is toch een mooi geloof, waarom volgen velen het niet, als je het zou volgen, zouden velen jaloers zijn..

broeders en zusters, wanneer gaan jullie eens beginnen met bidden??(voor diegenen die niet bidden)

mijn zusters, wanneer gaan jullie eens zo aankleden hoe de islam dat zegt..??

Begin daar zo vroeg mogelijk mee, want als je dood bent, dan kun je niet meer doen wat de islam zegt, en dan is het te laat..astarfiro allah wahadaki ya mujn zuster

Houd in gedachten dat er een paradijs is voor de goeie moslims, en een verschikkelijke straf staat te wachten voor diegene die niet doet wat de islams zegt.. in de hel gaat iedereen die niet gelooft in allah swt en de ongelovigen..

broeders en zuster, houd in gedachten dat je altijd moet bidden, en een goede moslim moet zijn, maar zorg vooral dat je bid mensen, dit is toch het allerbelangrijkste..
wahadakom allah ajma3in wasalam o3alikoem wara7matoho ta3ala wabarakatoho

09-04-2007, 13:49


http://www.youtube.com/watch?v=nyHx0w6paSc

13-04-2007, 18:38
Check dit nummer, echt lachen joh.

http://www.youtube.com/watch?v=nyHx0w6paSc