Bekijk volle/desktop versie : pastilla? harira?recept



Pagina's : [1] 2 3

07-09-2003, 19:02

Citaat door sarafina:
wie kan mij helpen met een recept van harira en pastilla van vis of kip maakt niet ik zou echt niet weten hoe ik die moet maken thanks
.

07-09-2003, 19:08



Citaat:
Origineel gepost door sarafina
wie kan mij helpen met een recept van harira en pastilla van vis of kip maakt niet ik zou echt niet weten hoe ik die moet maken thanks
Alsjeblieft


Harira - soep
8 personen - Marokkaanse keuken




250 gram lamsvlees of kip in blokjes
2 eetlepels fijngehakte selderij
½ theelepel versgemalen zwarte peper
1 theelepel gemalen kaneel
1 eetlepel boter
1,5 liter water
1 kg tomaten of 2 eetlepels tomatenpuree
45 gram vermicelli 1 citroen in partjes
2 grote uien - gesnipperd
1 bosje fijngehakte gladde peterselie
1 theelepel kurkuma
¼ theelepel gemalen gember
45 gram linzen of kikkererwten (van te voren geweekt)
2 à 3 takjes verse koriander
3 eetlepel volkorenbloem


Doe het lamsvlees of kippenvlees, de uien, selderij, peterselie, peper, kurkuma, kaneel, gember en boter in een grote kookpan. Roerbak alles gedurende 15 minuten op een middelhoog vuur tot de ingrediënten goudbruin zijn.
Voeg er de linzen of kikkererwten, samen met het weekwater, aan toe. Roer goed, dek de pan gedeeltelijk af en laat 1½ uur stoven.
Pureer de tomaten. Hak de korianderblaadjes fijn. Doe de tomaten en de koriander in de pan en laat nog 15 à 20 minuten stoven.
Breek de vermicelli in kleine stukjes. Breng het mengsel aan de kook en roer er de vermicelli door.
Zet het vuur water lager en laat nog 2 à 3 minuten koken. Giet de helft van de vloeistof uit de kookpan en roer er de bloem door.
Klop die bloemmassa door de soep. Laat nog enkele minuten koken tot de vermicelli gaar is en blijf intussen roeren zodat er geen klontertjes ontstaan. De soep moet er fluweelzacht uit zien; voeg dus eventueel meer water of bloempasta toe.
Opdienen met citroenpartjes.
TIP: je kunt ook 2 eieren met 2 theelepels citroensap kloppen en dat gebruiken om de soep te doen indikken ( i.p.v. de bloem). Haal dan de kookpan van het vuur en roer er nog eens goed in.

07-09-2003, 19:13
[QUOTE]Origineel gepost door RitaMaria
[B]Alsjeblieft



Tajine met lamsvlees met olijven;

Ingrediënten:

600 gr lamsstoofvlees in stukjes
2 versnipperde uien
solo bakboter
1 el olijfolie
2 teentjes geperste look
2 kleine versnipperde spaanse pepertjes
4 tomaten, in partjes
1 aubergine, in halve maantjes
250 gr rijst
1 dopje saffraan
5 dl bouillon (kippe- of lamsbouillon)
een 10 tal zwarte of groene olijven
peper
zout

voor de afwerking:
koriander of peterselie
een tajine


Bereiding:
Verwarm de olijfolie met een nootje solo in de tajine en kleur hierin het lamsstoofvlees. Laat het een tijdje afgedekt sudderen samen met de ui, de look en de pepertjes.
Voeg de tomatenpartjes en aubergines in halve maantjes toe. Voeg de rijst, de olijven, de saffraan en de bouillon toe en laat verder gaar koken tot de rijst al het vocht heeft opgeslorpt.
Werk af met gesnipperde koriander of peterselie.
Drink hierbij een glaasje muntthee.
Tip: Een tajine is een typische Arabische aardewerken kookpot. U kan hem kopen in de Arabische winkel.
Info:
Bereidingstijd: 1 uur
Voor: 4 personen

07-09-2003, 19:15
Bastilla :

Ingrediënten

2 kippen, in stukken gesneden
6 uien, gesnipperd
8 takjes peterselie, fijngehakt
3 eetlepels olie
1/2 envelopje saffraan
5 takjes koriander, fijngehakt
zout en peper
1 theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel kaneel
1 theelepel nootmuskaat
1 a 2 eetlepel suiker
150 g grofgemalen, geroosterde amandelen
1 pak filodeeg
200 g boter, gesmolten
4 eieren, geklopt


Bereiding

Bak de kippen aan in de olie met de saffraan, zout, peper, uien, peterselie, koriander, gemberpoeder, nootmuskaat en kaneel in een pan. Giet er water bij tot de kip onderstaat en kook haar in circa 1 uur gaar. Schep de kip uit de pan in een schaal en laat afkoelen. Voeg suiker aan de bouillon toe. De eieren onder voortdurend roeren geleidelijk aan door de bouillon mengen en 5 min zachtjes door laten koken totdat de saus ingedikt is. Laat de mengsel geheel afkoelen. Haal het kippenvlees van de botten en vel en snijd dit in heel kleine blokjes. Oven op 190 C voorverwarmen. Voor het bakken een rond bakblik met een doorsnede van ongeveer 30 cm doorsnede met boter invetten. Vel deeg in de bakblik leggen en met gesmolten boter bestrijken. Een tweede vel deeg erop leggen en opnieuw met gesmolten boter bestrijken. De deegvellen zodanig rangschikken dat een deel over de rand van bakblik hangt. Herhalen met nog eens 6 vellen. Hierover heen de amandelen bestrooien en eimengsel en kip erover spreiden. De overhangende randen naar binnen klappen. Hier overheen opnieuw 4 vellen deeg leggen, die over de rand hangen. Het geheel optillen en de overhangende randen naar beneden toe omvouwen. Bestrijk de B'stilla met boter en bak de B'stilla goudbruin en knapperig in ongeveer 30 min.

Serveren: bestrooi de B'stilla met poedersuiker en warm serveren.

07-09-2003, 19:17


Bastilla van verschillende vissoorten

Je hebt nodig""""""


een ronde bakvorm 32 cm,
en bakpaier,
een pak filodeeg, (Islamitische slager in de xxxxxng)
100 gr roomboter,
een beetje sambal,
2 uien,
2 paprika`s,
2 tomaten,
viskruiden, (supermarkt bij de kruidenrek)
een pak chineese vermicelli (bij de chineese winkel te koop is van meel mung-bonen gemaakt (heet longkou vermicelli)
500 gr garnalen (gepeld)
250 gr inktvis (in kleine ringen)
500 gr kabeljauwfilet of vis wangen,
250 gr mosselen(eerst in water gekookt en dan bakken "alleen het vlees
500 gr naar eigen smaak wat je zelf lekker vindt)



je snijdt eerst de bakpapier in en ronde vorm, die leg je in de bakvorm, je kruid de vissoorten en wentel ze in meel. en bak ze gaar
laat ze afkoelen. maak er dan kleine stukjes van. leg het even apart
kook de vermicelli in water ongeveer 3 a 4 minuten. laat ze uitlekken
en afkoelen en doe ze bij de vis mengsel, spreid de filodeeg over de bakvorm. een stuk of vier vellen. de vellen moeten over de vorm heen zitten. maak nu de saus, snij de ui,paprika,tomaat in kleine blokjes
en breng het aan de kook in een hapjes pan (weinig olie gebruiken)
doe een beetje marokaanse kruiden en sambal erin (niet te veel)
laat dat ook afkoelen als het gaar is,

smelt de boter, en besmeer eerst de filodeeg met boter, giet dan de vis mengsel in de bakvorm en dan de saus er over heen sla de filo deeg erover heen die buiten de bakvorm uitsteekt. weer met boter bestrijken en dan nog een filolaag eroverheen, herhaal dat vier keer,
wel steeds de boter gebruiken. dan schuif je het onder elkaar en dan wordt het een soort brood dat net gerezen is. je smeert de bovenlaag weer met boter en doe er folie overheen en dan 40 minuten in de oven
op stand 7 gas of 180 graden electrisch, doe dan de folie af en laat het nog bruin worden, en klaar is kees,
eet smakkelijk,

07-09-2003, 19:20
Traditionele gerechten:

B'stilla:

Ingrediënten

2 kippen, in stukken gesneden
6 uien, gesnipperd
8 takjes peterselie, fijngehakt
3 eetlepels olie
1/2 envelopje saffraan
5 takjes koriander, fijngehakt
zout en peper
1 theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel kaneel
1 theelepel nootmuskaat
1 a 2 eetlepel suiker
150 g grofgemalen, geroosterde amandelen
1 pak filodeeg
200 g boter, gesmolten
4 eieren, geklopt

Bereiding

Bak de kippen aan in de olie met de saffraan, zout, peper, uien, peterselie, koriander, gemberpoeder, nootmuskaat en kaneel in een pan. Giet er water bij tot de kip onderstaat en kook haar in circa 1 uur gaar. Schep de kip uit de pan in een schaal en laat afkoelen. Voeg suiker aan de bouillon toe. De eieren onder voortdurend roeren geleidelijk aan door de bouillon mengen en 5 min zachtjes door laten koken totdat de saus ingedikt is. Laat de mengsel geheel afkoelen. Haal het kippenvlees van de botten en vel en snijd dit in heel kleine blokjes. Oven op 190 C voorverwarmen. Voor het bakken een rond bakblik met een doorsnede van ongeveer 30 cm doorsnede met boter invetten. Vel deeg in de bakblik leggen en met gesmolten boter bestrijken. Een tweede vel deeg erop leggen en opnieuw met gesmolten boter bestrijken. De deegvellen zodanig rangschikken dat een deel over de rand van bakblik hangt. Herhalen met nog eens 6 vellen. Hierover heen de amandelen bestrooien en eimengsel en kip erover spreiden. De overhangende randen naar binnen klappen. Hier overheen opnieuw 4 vellen deeg leggen, die over de rand hangen. Het geheel optillen en de overhangende randen naar beneden toe omvouwen. Bestrijk de B'stilla met boter en bak de B'stilla goudbruin en knapperig in ongeveer 30 min.

Serveren: bestrooi de B'stilla met poedersuiker en warm serveren.

07-09-2003, 19:21
Harira:

Ingrediënten

200 gram vlees
100 gram geweekte kikkererwten
50 gram linzen
1 geraspte ui
1 eetlepel olijfolie
2 tomaten, fijngesneden
5 takjes koriander, fijngehakt
2 grote wortels, fijngesneden
1 zakje tomaten-groenten soep
3 eetlepels vermicelli
30 gram bloem
mespuntje saffraan
zout en peper naar smaak
3 liter water
½ theelepel gemberpoeder
1 theelepel komijn

Bereiding

Bak het vlees in de olijfolie. Voeg de ui, zou, peper, saffraan, tomaten, erwten en de wortels aan het vlees en schenk er 1 liter water bij. Breng dit aan de kook en laat dit ongeveer 40 minuten zachtjes koken. Giet 1 ½ liter water samen met de gedroogde soepgroenten, de koriander en de vermicelli toe. Laat dit 5 minuten koken. Bind de bloem met ½ liter koud water en voeg dit aan de soep en laat dit 15 minute doorkoken tot de soep gebonden is. Voeg indien nodig wat zou toe naar smaak.

07-09-2003, 19:22
Visgerechten:

Vis uit de oven:

Ingrediënten

1 hele vis (1,5 kg), panklaar
½ theelepel zout
2 eetlepels citroensap
2 uien, overdwars in ringen van 1 cm gesneden
3 tenen knoflook, geperst
2 eetlepels olijfolie
1 groen paprika, zaadlijsten verwijden en in stukjes snijden
1 rode paprika, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden
1-2 rode chilipepers, zonder zaadjes en in dunne ringetjes snijden
1 theelepel gemalen kurkuma
½ theelepel kerriepoeder
5 of 6 kleine tomaten, fijn gehakt
2 eetlepels tomatenpuree
2 eetlepels verse koriander of peterselie, fijngehakt
80 gr geblancheerde, in langwerpige stukjes gebakken amandelen, licht geroosterd.



Bereiding

Oven op 180 graden voorverwarmen. De vis met zout inwrijven en aan beide kanten meerdere gaatjes met een vork prikken. Op een bord leggen en met citroensap besprenkelen. 2 uur laten intrekken. Uien en knoflook in olijfolie glazig fruiten. Paprika, chilipepers, kurkuma en kerriepoeder toevoegen. Enkele minuten zachtjes laten koken. Tomaten, tomatenpuree en koriander of peterselie erdoorheen roeren. De helft van de amandelen in een bakvorm strooien. De helft van de saus erin gieten en vis met marinade toevoegen. Rest van de saus over de vis schenken. Resterende amandelen eroverheen strooien en de vorm met aluminiumfolie afdekken. De vis 30 minuten in de oven gaar laten worden, folie verwijderen. De vis nog 10-20 minuten verder bakken. Vis moet nog stevig aanvoelen. Met partjes citroen garneren en serveren.

Marokkaanse forel:

Ingrediënten

2 middelgrote forellen, panklaar
1 kop gebakken dadels
¼ kop gekookte rijst
1 ui, fijngehakt
¼ kop fijngehakte amandelen
2 eetlepels fijngehakte, verse koriander
½ theelepel gemalen kaneel
30 gr boter, gesmolten
¼ theelepel gemalen peper
¼ theelepel gemberpoeder
1 theelepel suiker
¼ theelepel gemalen kaneel

Bereiding

Oven voorverwarmen op 160 graden. De forellen afspoelen onder de koude kraan en met keukenpapier droogdeppen. Dadels, rijst uien, amandelen, koriander en kaneel mengen in een kom. De vissen met het mengsel vullen en de openingen sluiten met metalen spiezen. Met gesmolten boter bestrijken en met een mengsel van peper, gember en suiker bestrooien. Ca. 20 minuten baken tot ze goudbruin zijn. Voor het serveren kaneel over de forellen strooien.

07-09-2003, 19:24
Voorgerechten:

Meslalla:

100 gr zwarte of groene olijven, kleingesneden, twee eetlepels citroensap, 1 theelepel paprikapoeder, snufje chilipoeder, 1/2 theelepel gemalen komijn, klein uitgeperst teentje knoflook, 1 eetlepel arachideolie, 2 theelepels gehakte peterselie, zout.

Het geheel mengen en een nacht laten marineren.

Sjalada del felfla:

Voor twee personen:

250 gr paprika's, zonder zaad en zaadlijsten in 4 stukken op aluminiumfolie onder een gloeiende grill zwart blakeren. De folie 5 minuten dichtgevouwen laten staan. Dan de paprika's pellen en in repen van 1 cm snijden. Op een bord leggen, bedruppelen met een saus van 1 uitgeperst teentje knoflook, citroen naar smaak, 1 eetlepel olijfolie, zout. Fijngesneden korianderblad rondom. Zo mogelijk garneren met dunne reepjes ingelegde citroenschil.

Djibna maqli:

Blokjes feta, mozzarella of pecorino al schuddend in hete olie (koekenpan met antiaanbakbodem) bakken tot ze ronde hoekjes krijgen. Dan onmiddellijk heel fijngemalen droog broodkruim toevoegen. Al schuddend doorbakken tot het kruim op de blokjes hecht en mooi bruin en knapperig is geworden. Hierbij zwarte olijven serveren.

Sjlada del gara'a (Courgette):

250 gr courgettes in plakjes, mengen met 1 theelepel mild paprikapoeder, 1/2 theelepel komijn, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel olijfolie, uitgeperst teentje knoflook en zout naar smaak. Garneren met blaadjes munt.

Batata m'sjarmel:

Voor twee personen:

250 gr aardappels in partjes zachtjes koken met het deksel op de pan in 1/2 dl water met 1/2 dl olijfolie, 1 uitgeknepen teentje knoflook, 1 theelepel paprikapoeder, zout en 2 eetlepels gehakte korianderblad. Het vocht grotendeels laten verdampen in de open pan. Bedruppelen met wat citroensap. Bestrooien met gemalen komijn. Lauw eten.

07-09-2003, 19:26
Kipgerechten:

Kip met olijven:

Ingrediënten

6 stukken kip
1 theelepel gemalen kaneel
½ theelepel gemberpoeder
¼ theelepel kurkuma
½ theelepel paprikapoeder
½ theelepel gemalen peper
40 ml olijfolie
1 uien, fijngehakt
1 rode paprika, in kleine stukjes gesneden
¼ kop verse koriander, fijngehakt
2 dl kippenbouillon
2 stukjes ingelegde citroenschil, in dunne reepjes gesneden
1 eetlepels citroensap
1 kop groene olijven

Bereiding

Stukken kip samen met kruiden in een grote kom leggen. 1 uur afgedekt laten staan. In een grote pan 2 eetlepels olie verhitten. Stukken kip bakken tot ze goed bruin, mar nog niet gaar zijn. In een grotere pan overdoen. Resterende olie in de kleinere pan gieten. Ui en paprika toevoegen en op laag vuur 5 minuten al roerend gaar laten worden. Bij de stukken kip in de grote pan doen. Koriander, bouillon, citroenreepjes, sap en olijven toevoegen. Het geheel afgedekt 40 minuten zachtjes laten koken, tot het vlees zacht en het vocht ingekookt is.

Tajin met drumsticks:

Ingrediënten

10 drumsticks
3 grote uien, gesnipperd
2 tomaten, ontveld
2 takjes koriander, fijngehakt
4 takjes peterselie, fijngehakt
2 eetlepels olie
zout en peper
1 theelepel komijn
1 theelepel gemberpoeder
½ theelepel nootmuskaat
½ theelepel kerriepoeder
½ zakje saffraan
100 gram rozijnen

Bereiding

Bestrooi de drumsticks met zout en peper en voeg de komijn, gemberpoeder, nootmuskaat, kerriepoeder, saffraan, koriander en de peterselie toe. Meng dit goed door elkaar en laat dit ongeveer een uur intrekken. Verwarm de olie in de Tajin en voeg de drumsticks toe en laat dit zachtjes ongeveer 5 minuten bakken. Leg de uien boven de drumsticks. Snij de tomaten in ringen en rangschik deze in een cirkel boven op de uien. Leg in het midden de rozijnen. Laat dit geheel zachtjes ongeveer 1 ½ uur koken.

Serveertip: dit gerecht is lekker met groene olijven, frisse salade en Marokkaans brood.

Gesmoorde kip met peterselievulling:

Ingrediënten

½ kg rijpe tomaten, ontpit en fijngehakt
1 bos peterselie, fijngehakt
1 stengel bleekselderij, fijngehakt
schil van 1 ingelegde citroen, fijngehakt
gemalen peper
½ theelepel chilipoeder of cayennepeper
1 verse kip ca. 1.4 kg
8 gr boter
3 dl water
15 gr boter, gesmolten
komijn en zeezout, bij het opdienen


Bereiding

Oven voorverwarmen op 180 graden. Tomaten, peterselie, selderij en citroen mengen peper en chilipoeder erbij doen. Kip met het mengsel vullen en de helft van de boter toevoegen. Kip in een ovenvastevorm met rooster leggen, water toevoegen. Met gesmolten boter bestrijken en met aluminiumfolie afdekken. De kip in 75 minuten gaar smoren. Opdienen met komijn en zeezout.

07-09-2003, 19:27
Vleesgerechten:

Lamsbout:

Ingrediënten

Per persoon:

1 eetlepel otijfolie
1 schijf lamsbout met been
1 rood pepertje
mespunt komijnzaad
zout
100 gr geschrapte worteltjes
1 ½ dl water
2 aardappelen (vastkokend)
1 ui bosje
verse koriander (anders peterselie)
Marokkaans brood of pita

Bereiding

De olijfolie in een braadpan verhitten. Hierin het vlees bruin braden. Het pepertje kleinsnijden met of zonder de pitten, al naargelang u houdt van heet. Over het vlees strooien evenals komijn en zout. De wortels halveren en op het vlees leggen. Anderhalve dl water erbij. Uurtje stoven. (In een snelkookpan: 10 minuten onder de hoogste druk. ) De aardappelen schillen en in dunne plakken snijden. De ui schillen en in ringen snijden. De koriander (peterselie) grof snijden. Als het vlees zijn tijd gehad heeft, de overige groente in bovengenoemde volgorde in lagen in de pan leggen. Na de ui met de fijngesneden koriander bestrooien. Dit alles op het vlees laten koken tot de aardappels gaar zijn. (Snelkookpan: groente in het geperforeerde bakje op het vlees zetten, nog 12 minuten onder hoogste druk.)

Opscheppen
Als volgt opscheppen: eerst het vlees, dan de groente zoveel mogelijk intact erbovenop. Ten slotte de jus erover. Altijd brood erbij geven.

Lamsvlees uit Fes:

Ingrediënten

Voor twee personen:

500 gr lamsvlees van de bout met been
2 eetlepels olijfolie
1 gesnipperde ui
1 theelepel gemalen kaneel
½ theelepel gemalen koriander
½ theelepel gemberpoeder
¼ theelepel saffraandraadjes
¼ theelepel cayennepeper
zout
1 ½ dl water
3 nauwelijks rijpe handperen
citroensap
2 eetlepels amandelschaafsel of sesamzaad

Bereiding

Het vlees in flinke blokken snijden. De olie verhitten in een snelkookpan, rondom bruinen. Gesnipperde ui en kruiderij toevoegen, vervolgens zout en water. Onder de hoogste druk brengen, 15 minuten koken (in een gewone pan drie kwartier). De peren wassen, halveren en van klokhuis ontdoen. De doorgesneden kant met citroensap bedruppelen. Amandelschaafsel (of sesamzaad) bruinen onder de grill (erbij blijven!). De peren op het vlees leggen. Nog 3 minuten onder de hoogste druk (in een gewone pan een kwartiertje). Peren met de velkant boven op een schotel schikken, vlees in het midden. Saus over het vlees schenken. Amandelschaafsel over de saus. Hierbij Marokkaans brood geven.

09-09-2003, 17:37

Citaat:
Origineel gepost door sarafina
GEWELDIG SUPER THANX
VOOR AL JE RECEPTEN IK GA ZE GAUW UITPROBEREN
BEDANKT LIEFS SARAFINA
Graag gedaan!!

Rita

10-09-2003, 11:03



Citaat:
Origineel gepost door RitaMaria
Vleesgerechten:

Lamsbout:

Ingrediënten

Per persoon:

1 eetlepel otijfolie
1 schijf lamsbout met been
1 rood pepertje
mespunt komijnzaad
zout
100 gr geschrapte worteltjes
1 ½ dl water
2 aardappelen (vastkokend)
1 ui bosje
verse koriander (anders peterselie)
Marokkaans brood of pita

Bereiding

De olijfolie in een braadpan verhitten. Hierin het vlees bruin braden. Het pepertje kleinsnijden met of zonder de pitten, al naargelang u houdt van heet. Over het vlees strooien evenals komijn en zout. De wortels halveren en op het vlees leggen. Anderhalve dl water erbij. Uurtje stoven. (In een snelkookpan: 10 minuten onder de hoogste druk. ) De aardappelen schillen en in dunne plakken snijden. De ui schillen en in ringen snijden. De koriander (peterselie) grof snijden. Als het vlees zijn tijd gehad heeft, de overige groente in bovengenoemde volgorde in lagen in de pan leggen. Na de ui met de fijngesneden koriander bestrooien. Dit alles op het vlees laten koken tot de aardappels gaar zijn. (Snelkookpan: groente in het geperforeerde bakje op het vlees zetten, nog 12 minuten onder hoogste druk.)

Opscheppen
Als volgt opscheppen: eerst het vlees, dan de groente zoveel mogelijk intact erbovenop. Ten slotte de jus erover. Altijd brood erbij geven.

Lamsvlees uit Fes:

Ingrediënten

Voor twee personen:

500 gr lamsvlees van de bout met been
2 eetlepels olijfolie
1 gesnipperde ui
1 theelepel gemalen kaneel
½ theelepel gemalen koriander
½ theelepel gemberpoeder
¼ theelepel saffraandraadjes
¼ theelepel cayennepeper
zout
1 ½ dl water
3 nauwelijks rijpe handperen
citroensap
2 eetlepels amandelschaafsel of sesamzaad

Bereiding

Het vlees in flinke blokken snijden. De olie verhitten in een snelkookpan, rondom bruinen. Gesnipperde ui en kruiderij toevoegen, vervolgens zout en water. Onder de hoogste druk brengen, 15 minuten koken (in een gewone pan drie kwartier). De peren wassen, halveren en van klokhuis ontdoen. De doorgesneden kant met citroensap bedruppelen. Amandelschaafsel (of sesamzaad) bruinen onder de grill (erbij blijven!). De peren op het vlees leggen. Nog 3 minuten onder de hoogste druk (in een gewone pan een kwartiertje). Peren met de velkant boven op een schotel schikken, vlees in het midden. Saus over het vlees schenken. Amandelschaafsel over de saus. Hierbij Marokkaans brood geven.
:schok: zoveel recepten en kookkunsten, wanneer nodig je me uit om te komen eten..

10-09-2003, 11:14

Citaat:
Origineel gepost door Zinagirl21
:schok: zoveel recepten en kookkunsten, wanneer nodig je me uit om te komen eten..
Ik kan echt goed/ lekker koken----> koken is een
van mijn passies!!
Maar zeg het maar, wanneer wil je komen??

10-09-2003, 12:12

Citaat:
Origineel gepost door RitaMaria
Ik kan echt goed/ lekker koken----> koken is een
van mijn passies!!
Maar zeg het maar, wanneer wil je komen??
Ik kook beter







Maar je woont in amsterdam te ver voor mij

Pagina's : [1] 2 3