Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : wie kan mij uitleggen..Pagina's : [1] 2

najwa
20-07-2002, 17:04


die meiden van marokko, dit is het enige wat kan zeggen over hun bazzzzzzzzzzzz, ze zijn slim, sneaky en nog veel meer, niet iedereen maar de meeste wel, ze doen alles om hier naar nl te komen, en iedereen weet dat ze goedkoop zijn, ze halen onze geloof naar beneden heeeel ver naar beneden, arabieren denken nu dat ieder marokkaanse meid zo is, ze scheren ons over een kam, wat ik graag wil weten waarom ze zulk gedrag vertonen? ma3a salama

nourelhouda
20-07-2002, 18:57
De meiden van Marokko zijn heel snikey, maja die heb je hier ook. All over the world! Enneh er zitten wel goeien tussen, laten we dat niet vergetennnnn :rolleyes: Thalllaaaaaaaaa

nourelhouda
20-07-2002, 18:59
En ,Elmarocani, ik weet wel dat ik er niet alles voor over zou hebben zoals die wijven en zeker geen shour, dus dat valt niet goed te praten.( niet dat je dat deed he niet verkeerd begrijpen). XXX

najwa
20-07-2002, 20:43
Origineel gepost door elmarocani net of de meiden hier ze3ma het geloof niet naar beneden halen!!!! :D en als jij in hun plaats was zou je ook hetzelfde doen najwa!!! allah yahsan l3awn ousafi!! jij kunt mij niet beoordelen en nee ik zou zoiets doms niet doen!!! alleen maar voor om naar nl te gaan, pffff marokko is mooier, ik snap niet hoe je zoiets durft te zeggen jongeman!!?

najwa
21-07-2002, 13:07


Ja dat heeft er ook heel veel mee te maken ja, ze krijgen een gevoel van ik wil dat ook allemaal hebben.

an3sdej
21-07-2002, 14:57
Rizki, je geeft weer geen rechtstreekse antwoorden. Jij bent gewoon een rechtdoorzee racist. Jij bent iemand die de relatie tussen moslims en niet moslims op scherp wil zetten, deze houding werkt als een boemerang. Echter het zal me niets verwonderen als jij gewoon een loser op maatschappelijk gebied bent en je hier met dit soort laffe teksten probeert waar te maken.

an3sdej
21-07-2002, 18:03
Misschien zijn Nederlanders en de Europeanen wel te tolerant geweest voor moslims in het westen die structureel de westerse maatschappij proberen te ondermijnen met anti-westerse propaganda. Het mooie van de islam heb ik juist altijd gevonden hun tolerante houding t.o.v. joden, in tegenstelling tot het christendom. Gooi juist dat tolerante niet zomaar weg. Het blijven mensen van het boek, zoals het in de qur'aan staat.

camjo
21-07-2002, 20:58
Origineel gepost door an3sdej In Nederland is de misdaad sterk toegenomen de laatste 30 jaar, Dat is de schuld van al die Marokkanen die hier zijn komen wonen en onze binnensteden onbewoonbaar maken!!!!!!!!!!!!! Als ik dit zou verkondigen zal iedereen mij een racist noemen, en terecht. Edoch, er is maar één racist, en dat is RIZKI Je hebt het al geplaatst, dus je hebt het verkondigt..niet slim denken als je dom bezig bent.

sweet_fassia
21-07-2002, 21:33
Origineel gepost door najwa die meiden van marokko, dit is het enige wat kan zeggen over hun bazzzzzzzzzzzz, ze zijn slim, sneaky en nog veel meer, niet iedereen maar de meeste wel, ze doen alles om hier naar nl te komen, en iedereen weet dat ze goedkoop zijn, ze halen onze geloof naar beneden heeeel ver naar beneden, arabieren denken nu dat ieder marokkaanse meid zo is, ze scheren ons over een kam, wat ik graag wil weten waarom ze zulk gedrag vertonen? ma3a salama simpelweg....ze zijn onze islamitische geloof en tradities vergeten of...ze doen alsof ze het vergeten zijn om hun doel te bereiken....leven heeft hen meegesleept....ze maken geen onderscheid meer tussen goed en kwaad...ze zijn blind geworden voor eigen geloof...ik kan bijna zeggen:" ze leven niet meer voor GOD maar....ze leven voor het LEVEN.."

an3sdej
21-07-2002, 22:59
Ja justice, ik ben maar een dom jochie. Ik hoop dat je de paralellen met Rizki kunt ontdekken!!!!!!

camjo
21-07-2002, 23:21
Origineel gepost door an3sdej Ja justice, ik ben maar een dom jochie. Ik hoop dat je de paralellen met Rizki kunt ontdekken!!!!!! An3sdej..iedereen kan soms dom zijn..dus ik ook..maar iedereen kan soms de waarheid vertellen..en dat mogen wij niet vergeten. De Absoluute waarheid heeft niemand..zeker de mens niet..de mens is te kwaadaardig. Het is GOD die de Absoluute waarheid heeft. Iedereen die door GOD geschapen is, is gelijkwaardig.. Of wij het nu willen of niet ..wij zullen en moeten met elkaar leven.. Wie hier tegen is..heeft een probleem..die niemand voor hem kan oplossen. Mensen..laat iedereen in zijn waarde.

Andalousia
24-07-2002, 11:50
ja natuurlijk het komt door onze houding in Marokko. Hoe we daar ons gedragen net alsof we Hollywoodsterren zijn se3ma. Wij hebben dat beeld gecreeërd. Hele jaar sparen en doen om in Marokko Madam Chichi uit te hangen. Nu zeg ik STOP daarmee, het is dom om je superieur te voelen dan de lokale bevolking. En helemaal opvallen dat je uit El ghariech komt. Eigenlijk is het dégoutant!! Beslamaa

Riady
24-07-2002, 12:11


blablabla.... Maar ze zijn vaak wel superlekker en knapper dan de meiden van hier ;)

VirtualAngel
25-07-2002, 19:21
Origineel gepost door Mohammed Justice An3sdej..iedereen kan soms dom zijn..dus ik ook..maar iedereen kan soms de waarheid vertellen..en dat mogen wij niet vergeten. De Absoluute waarheid heeft niemand..zeker de mens niet..de mens is te kwaadaardig. Het is GOD die de Absoluute waarheid heeft. Iedereen die door GOD geschapen is, is gelijkwaardig.. Of wij het nu willen of niet ..wij zullen en moeten met elkaar leven.. Wie hier tegen is..heeft een probleem..die niemand voor hem kan oplossen. Mensen..laat iedereen in zijn waarde. helemaal mee eens! :goedzo:

Shorty
25-07-2002, 21:42
Ligt het aan mij, of is Rizzki een Racist??????


Pagina's : [1] 2