Bekijk volle/desktop versie : De nieuwe Wereldorde en het getal 666



Pagina's : [1] 2

27-08-2003, 13:09
Dit is op verzoek van SADGIRL2003 en voor andere geinteresseerden

Nogmaals hoe geloofwaardig dit allemaal moet zijn, laat ik aan ieder voor zichzelf over.

Onderaan staan de links naar de sites
Er is teveel informatie om in dit bericht te plaatsen


HET MERKTEKEN VAN HET BEEST (666)

Spoedig zal iedere wereldburger het merkteken van het Beest ontvangen.

Het boek "Openbaring" van de H.Schrift ,hoofdstuk 13 verzen 16-18 zegt:

En aan allen, kleinen en groten, aan rijken en armen, aan vrijen en slaven laat het een merkteken geven op rechterhand of voorhoofd, zodat niemand kan kopen of verkopen, zo hij dat teken niet draagt, de naam van het Beest of het getal van zijn naam.
Hier komt de wijsheid van pas! Die doorzicht heeft, berekene het getal van het Beest want het is het getal van een mens; zijn getal is zeshonderd zesenzestig (666).

Er zijn talloze pogingen gedaan om deze profetie te verklaren. Allen bleken ontoereikend te zijn omdat de tijd er nog niet rijp voor was. Intussen is de tijd met reuzenschreden voortgesneld en plotseling bevinden wij ons in het tijdperk van de computers.
In Brussel, middelpunt van de Europese economie, bevindt zich een vestiging van het belangrijkste centrum waar computers aangepast worden voor de elektronische overdracht van internationale papieren. Dit beheersingscentrum wordt als een reusachtige computer gekenschetst, die zelf alleen al drie van de 13 etages in beslag neemt van dit overkoepelend gebouw van het algemene centrum van de geldhandel. Dit computercomplex heeft de naam... "La Bête" = Het Beest ! De chef-computeranalyticus van "La Bête", Dr. Hendrik Eldermann, is doorlopend ermee bezig om alle personen op een zgn. "identificatiekaart" te registreren met een getal dat uit 18 (= 3 x 6) cijfers bestaat.

De 18-cijferige code als identificatiegetal voor personen is als volgt geconstrueerd: er zijn 6 groepjes van drie.
De eerste groep is de internationale code, die is: 666 !
De tweede groep noemt het land.
De derde groep noemt de woonplaats.
De andere groepen noemen persoonlijke kentekenen, belangrijke data, plus opleidingen etc.

Elke aankoop of verkoop zal door middel van het computersysteem gestuurd worden vanuit La Bête.

Maar wat nu met het "merkteken" van de mens?
In het Amerikaanse blad "Senior Scholastics" van 20 september 1973 (!) verscheen een artikel waarin deze passage voorkomt: "Alle vormen van koop of verkoop zullen in het nieuwe stelsel worden uitgevoerd door de computer.
Geen geld, geen wisselgeld, geen cheques. De mensen zullen allen een nummer krijgen, dat getatoeëerd wordt op hun voorhoofd of rechterhand door middel een laserstraal, en dat niet gevoeld kan worden. Dit lichamelijk persoonsnummer kan evenmin met het blote oog worden waargenomen, maar het is even blijvend en onveranderlijk als vingerafdrukken. Alle koopwaar zal met een computerkenteken worden gemerkt. De eindcomputer van de supermarkt, die de nummers van de verschillende koopwaren waarneemt en vastlegt, "leest" tevens het "lichaamsgetal" van de klant; het eindbedrag van de factuur wordt automatisch berekend, en onmiddellijk afgeschreven van het saldo op de bankrekening van de koper.

Geen last meer van gauwdieven of hinder door het uitschrijven van cheques! Niet meer eindeloos aanschuiven voor een toegangsticket voor je favoriete manifestatie of concert; je hoeft enkel nog maar je streepjespak aan te trekken. Je streepjescode heb je zelf bij je!

Zeg nu zèlf: wie kan zich tegen invoering van zo'n comfortabel betaalsysteem verzetten? Vooral wanneer het ook nog een heel belangrijk voordeel biedt! Zodra het wordt ingevoerd, zal al het gesjoemel met echte en vervalste facturen onmogelijk zijn. Geen verborgen of geheime transacties meer: illegale inkomsten uit drugs, wapenhandel, prostitutie of andere misdadige activiteiten worden op slag onmogelijk. Het zwart geld is gedoemd te verdwijnen. Niet alleen je uitgaven, maar ook je inkomsten worden onmiddellijk door de computer verrekend, en de transacties worden centraal opgeslagen. Knoeien met je belastingaangifte zal totaal onmogelijk zijn. En wie kan daar nu tégen zijn!

Wie zullen het merkteken niet accepteren?
De maffia, louche handel, drugsdealers enz. Met deze lui worden we traks op één lijn gesteld. St. Paulus drukte het al uit in 1 Kor. 4:12: "Als uitvaagsel der wereld zijn we geworden, het grootste uitschot tot op de huidige dag."

De streepjescode op onze producten bestaan uit 13 cijfers. Achtereenvolgens duiden ze aan: het producerend land, de fabrikant van het product, het specifiek codenummer voor het product en tenslotte een controlecijfer. Dit systeem is zeer doeltreffend omdat elk product geïdentificeerd kan worden dankzij één enkele code. Om lezing door middel van een scanner mogelijk te maken, dient elk van de dertien cijfers voorgesteld te worden door een opeenvolging van donkere streepjes en spaties. De dikte van de streepjes en de spaties variëren. Ieder streepje stelt dus een cijfer voor, maar we zien dat er drie strepen méér zijn. Deze strepen zijn langer en worden niet benoemd, d.w.z. Er staat geen cijfer onder.
Deze strepen zijn identiek en vormen samen... 666

Over het getal van het Beest

Als gesproken wordt over iets toekomstigs is het zeer logisch dat er gesproken wordt in de taal / schrift van die toekomstige tijd. Het Hebreeuwse alfabet is heden ten dage niet meer gangbaar en aan slechts weinigen bekend. God met Zijn oneindige kennis, wil dat ALLE mensen gewaarschuwd worden (en tot de kennis der waarheid geraken). Daarom moet het getal worden berekend in het wereldwijde gangbare alfabet, het Latijnse. In Openbaring 13:17 staat: Hier komt de wijsheid van pas! Die doorzicht (= vermogen, verreikend inzicht) heeft, berekene het getal van het Beest.
Hier staat dus dat wij dat getal moeten berekenen! Waarom? Om gewaarschuwd te zijn. Iedereen zal met 666 gemerkt worden (18 cijfers = 6+6+6).
Dit merkteken (Johannes noemde het 'charagma' d.i. indruk) staat voor de deur, de exacte datum echter kennen we niet. Maar het is duidelijk dat het te maken heeft met de totale controle van de mens (identificatie) en het economische (bank)systeem.

De geestelijke, Richard Thomas uit Ohio (V.S.) heeft het woord "computer" aan een studie onderworpen en komt tot een interessant resultaat. Voor elke letter van ons alfabet zet hij een door 6 deelbaar getal, waarbij hij met zes begint:

A = 6
B = 12
C = 18
D = 24
E - 30
F = 36
G = 42
H = 48
I = 54
J = 60
K = 66
L = 72
M = 78
N = 84
O = 90
P = 96
Q = 102
R = 108
S = 114
T = 120
U = 126
V = 132
W = 138
X = 144
Y = 150
Z = 156

COMPUTER = 18 + 90 + 78 + 96 + 126 + 120 + 30 + 108 = 666

Op de streepjescode van ELK product staat het getal 666. Elk streepje staat voor een cijfer. Onze maatschappij is al helemaal 666-georiënteerd. Zie bijv. ook alle 6, 66 en 666 nummers in telefoonnummers en banksystemen. Dit zijn kentekenen van de Eindtijd.

Over het Beest is er geschreven dat gewond raakt voordat het een merkteken geeft (Apoc. 13 vers 12: Het doet de aarde, en die er op wonen, het eerste beest aanbidden, wiens dodelijke wonde genezen was). Was is gewond... nog wel dodelijk??? Het millenniumprobleem dat opgelost blijkt te zijn?... genezen? We weten immers nu dat het Beest de computer is. De grootste in de wereld staat in Brussel en heeft daarbij ook nog eens de naam "Het Beest" en is verantwoordelijk voor alle burgers in Europa en ook nog eens daarbuiten. Wanneer je objectief naar het millenniumprobleem kijkt, moet je erkennen dat het van tevoren een dodelijke wonde was omdat als dit probleem niet werd opgelost, het Beest compleet uitgeschakeld zou worden. Maar! Zo te zien is zij genezen, enige stuiptrekkingen nagelaten. Kort daarop komt dodelijke geestelijke verheerlijking, c.q. aanbidding. Dat zo'n groot probleem zo vlug opgelost zou worden hadden zelfs ook de computerdeskundigen, die zich bezig hielden met het millenniumprobleem zich niet kunnen indenken. Als conclusie kan men hieraan verbinden dat we tijdens de eeuwwisseling enorm in die apocalyptische tijd zijn opgeschoven, en dat het nu de tijd is.

In dit kader is interessant:
Openbaring 13:3 "En heel de wereld liep in verbazing het Beest achterna".

Het getal van het Beest is door mensen ontworpen, en staat in dienst van de Satan. De toenemende automatisering in de wereld vereist een universeel kengetal om zo snel mogelijk, zowel nationaal als internationaal, gegevens door te spelen en te verwerken. Dit getal bestaat reeds: het is 666. Enkele voorbeelden.

- De code van de Wereldbank is 666
- Het Verrekeningskantoor voor cheques in India, te Bombay, heeft als cijfersleutel 666.
- Op computerkwitanties in de Verenigde Staten worden de cijfers afgebakend door een groep van grijze stippen
- Op ieder Israëlisch lottobiljet staat het getal 666. De Israëliërs worden voorbereid en geïnfiltreerd om later ook het systeem 666 binnen te halen, een systeem dat naam en nummer draagt van de antichrist en zijn wereldregering als een valse messias (Uit: Jerusalem-Post, 25-11-1980).
- Kaarten van de Australische Nationale Bank vertonen 666. enz.

Dit kengetal 666 wordt reeds geruime tijd op uitgebreide schaal gebruikt en is reeds veralgemeniseerd! Het bevindt zich reeds in uw keuken. Al enige decennia zijn wij vertrouwd met de fameuze streepjescode, die zich op bijna alle door ons aangekochte producten bevindt. De cijfers duiden achtereenvolgens aan: het producerend land, de fabrikant van het product, het specifiek codenummer voor het product en tenslotte een controlecijfer. Dit systeem is zeer doeltreffend, omdat elk product geïdentificeerd kan worden dank zij één enkele code. Om de optische lezing (door middel van de scanner of elektronisch oog) mogelijk te maken, dient elk van de dertien cijfers voorgesteld te worden door een opeenvolging van donkere streepjes en van heldere spaties. De dikte van de streepjes en de spaties variëren, en identificeren de opeenvolging van de cijfers. Ieder streepje stelt dus een cijfer voor, maar u zult gemerkt hebben dat er drie strepen méér zijn. Deze strepen zijn langer, en niet benoemd (er staat geen cijfer onder). Deze strepen zijn identiek, staan voor het getal 6 en vormen samen... 666. Volledigheidshalve wil ik er aan toevoegen dat deze drie afscheidingslijnen tussen de codeblokken niet altijd langer zijn gemaakt; ook de aanduiding van de landcode kan lichtelijk verschillen.

Enige feiten

Op 10 en 11 april 1983 werd in het congresgebouw in Salzburg reeds gebruik gemaakt van een onzichtbare controlestempel als entreebewijs, in de rechterhand.

Een ambtelijke instantie van een bepaalde regering heeft reeds toegegeven dat het computersysteem vanaf 1984 een internationaal gemeengoed zal zijn en dat een markering voor de mens al gepland is.

Vanuit het hoofdkwartier in Brussel, het computercentrum "La Bête" zal het merkteken mondiaal worden ingevoerd.

Toespraak van dr. Col Sandersen, ingenieur op het gebied van de computerchips, gehouden in de zomer van 1993 in de stad Spokane (Washington , V.S.).

Jaren geleden begon ik mijn werk als ingenieur met het maken van computerchips. Samen met een grote groep specialisten werkte ik aan een project in de stad Phoenix in de staat Arizona.
Het doel was een heel klein plastic chipje te bouwen dat in de naald van een injectiespuit paste. Dit chipje werd uitgetest op een hele reeks van dieren in Sacramento en Los Angeles (Californi&euml. Tijdens het onderzoek is er een grote hoeveelheid proefdieren gebruikt en zijn miljoenen dollars uitgegeven om te weten te komen wat de juiste plaats is in het menselijk lichaam voor zo'n chip, die uit 250.000 onderdelen bestaat. Er ontstond een probleem met de voeding, d.w.z. met het opladen van dit minuscule platte chipje. Voor het opladen ervan is namelijk een temperatuurverandering van het organisme nodig. Er werd anderhalf miljoen dollar besteed aan het zoeken naar een plek in het menselijk lichaam, die aan een snelle temperatuurverandering onderhevig is. Moeders weten dat dát het voorhoofd van een kind is. Er werden twee plekken vastgesteld: het voorhoofd en de rechterhand van de mens.
Maar u moet wel goed begrijpen dat de ingenieurs die aan het project werkten, niet het hele project in handen hadden. Er werd namelijk in allerlei richtingen gewerkt en daar waren vele mensen bij betrokken. En de een wist niet waar de ander aan werkte. Ik werkte aan de voedingsbron van de batterij, d.w.z. het laden en herladen van de chip.

Nog iets over technologie. Er bestaan 23 satellieten die elke willekeurige informatie kunnen lezen, zelfs minuscule voorwerpen als bijvoorbeeld een postzegel. Zo'n satelliet kan alle informatie van bijv. een rijbewijs lezen, en wel elke 19 minuten. Er bestaat ook een nieuwe serie satellieten, genaamd LUO, die alles vanaf een geringe hoogte in de gaten houden. Zij zijn zo gevoelig dat ze temperatuurwisselingen van een menselijk lichaam tot op 0,4 graden nauwkeurig kunnen bepalen. Het is onmogelijk je voor hen te verbergen, noch in de hoogte, noch in de diepte.

Daarom is er 500 miljoen dollar beschikbaar gesteld voor de ontwikkeling van een effectief onderhuids elektronisch identificatiesysteem voor de mensen die in de bijstand lopen.
Een pasje kun je verliezen of uitlenen, maar een onderhuids plaatje niet. Ja, je kunt het wel verliezen, maar dan ben je ook je hand of je hoofd kwijt. Als iemand je hand steelt om er in de winkel iets mee te kopen, dan zeggen de winkelbedienden: "Hola, er klopt iets niet met hem". Het wordt dus onmogelijk iets te verkopen of te kopen als je dat merkteken niet hebt.
Drie jaar geleden hebben 17.000 kinderen dat onderhuidse plaatje al gekregen en er is nog geen enkel bijverschijnsel geconstateerd. Ook in Zweden lopen al 7.000 mensen zonder enig probleem met dat onderhuidse plaatje rond. Nog even en het wordt een internationaal systeem. De Heilige Schrift spreekt over een wereldregering, die het merkteken in alle landen van de wereld zal invoeren, niet alleen in de Verenigde Staten.

BRON-LINKS

DIGITAL ANGEL
http://www.homepages.hetnet.nl/~marteau7/merkteken/page4.html
http://www.infolab.kub.nl/edu/telematica/scripties00/groep1/

MERKTEKEN VAN EEN BEEST
http://www.homepages.hetnet.nl/~marteau7/merkteken/index.html

SATAN'S PICTURE IN A CLOUD
http://www.homepages.hetnet.nl/%7emarteau7/bijzondere-gebeurtenissen/page6.html

OVERIGE LINKS
http://www.overgave.nl/Maatschappij/Misverstanden/valsesektenmain.htm
http://www.moslim.nl/ahmad/profbmes.htm
http://www.sharenl.org/mirakels.html
http://www.visserh.hypermart.net/index.htm

27-08-2003, 20:32


?????????????????????????????????????????????????6 66???????????????????????????????????????Bidha???? ????????? Bijgeloof??????????????????????

28-08-2003, 16:29
Alles wat je hoort of ziet en niet in de koran staat is niet waar.
De koran is het woord van allah, en alles waar daar buitenom gaat is niet waar.
Dit is shirk. Het is haram om mensen dingen wijs te maken en te laten geloven hierin. Ik beweer niet dat jij dat doet, want jij geeft ook al aan dat je het aan hun zelf over laat. Maar ik zou zeggen niet erin geloven.

28-08-2003, 16:36
Rotterdamse,

Ik geloof alleen in de koran, maar ik ben gewoon nieuwsgierig naar wat er nog meer wordt geschreven over de Eindtijd dan in de Koran.

Vandaar deze stukjes en links die ik gevonden heb op het Net.
Ik heb ze geplaatsd om te kijken hoe anderen erover denken.

En trouwens sommige links zijn van Islamitische sites.

28-08-2003, 21:50


Ziezo..Ik zal de hele tekst pas morgen helemaal kunnen lezen..
Wel wil alvast benadrukken dat http://www.moslim.nl GEEN Islamitische site is, maar afkomt van een sekte die buiten de Islam is gevallen...
Pas op met deze site's..

28-08-2003, 23:21
Hallo SadGirl2003

Weet je van wie die sekte is?

Er wordt gesuggereerd dat de leider daarvan één van de tekenen is die in de koran genoemd wordt.

Namelijk "de Mahdi" .

Wat denk jij??

29-08-2003, 09:53

Citaat:
Origineel gepost door Ziezo
Hallo SadGirl2003

Weet je van wie die sekte is?

Er wordt gesuggereerd dat de leider daarvan één van de tekenen is die in de koran genoemd wordt.

Namelijk "de Mahdi" .

Wat denk jij??
Geloof jij dan dat de leider van de ahmadiya beweging inderdaad de mahdi is?
Nou ik niet hoor!

04-09-2003, 14:14

Citaat:
Origineel gepost door SadGirl2003
Ziezo..Ik zal de hele tekst pas morgen helemaal kunnen lezen..
Wel wil alvast benadrukken dat http://www.moslim.nl [B]GEEN Islamitische site is, maar afkomt van een sekte die buiten de Islam is gevallen...
Pas op met deze site's.. [/B]
Waarom is het geen islamtische site, en wie doet dan zoiets raars het heet moslim.nl en geen islamitische site

04-09-2003, 14:46

Citaat:
Origineel gepost door Ziezo
Hallo SadGirl2003

Weet je van wie die sekte is?

Er wordt gesuggereerd dat de leider daarvan één van de tekenen is die in de koran genoemd wordt.

Namelijk "de Mahdi" .

Wat denk jij??
narcisten en gestoorden zul je overal vinden, waar je ook kijkt.


ma3a selema

04-09-2003, 16:35

Citaat:
Origineel gepost door een_Rotterdamse
Alles wat je hoort of ziet en niet in de koran staat is niet waar.
De koran is het woord van allah, en alles waar daar buitenom gaat is niet waar.
Dit is shirk. Het is haram om mensen dingen wijs te maken en te laten geloven hierin. Ik beweer niet dat jij dat doet, want jij geeft ook al aan dat je het aan hun zelf over laat. Maar ik zou zeggen niet erin geloven.
onzin het is veranderd niet compleet onwaar.
ze hebben de taura en de indjiel hiervoor gemaakt, getuigenissen van mensen.


later heeft Allah ta'ala de koran als boek dat onveranderbaar nedergezonden, dit wil niet zeggen integendeel zelfs, dat de oude profetieeen onwaar zijn.

of deze interpretatie echter juist is is weer een andere zaak. ik heb gewoon sowieso een hekel aan het getal 6. het lijkt te verdwijnen in het niets.
9 en 7 en 3 zijn daarentegen heilig voor me.

06-09-2003, 00:44
Hahahah meskien weet je waar het getal 666 vandaan komt? Dat is 6 uur 6 juni(maand 6) oftewel 666! Toen gebeurde er iets alleen weet ik niet meer wat maar wat jij heb geschreven is gewoon onzin....

06-09-2003, 08:46
Misschien is het getal 666 wel meerduidig en zijn zowel bougs en de topicstarters versie waar.

08-09-2003, 09:39



Citaat:
Origineel gepost door Ziezo
Hallo SadGirl2003

Weet je van wie die sekte is?

Er wordt gesuggereerd dat de leider daarvan één van de tekenen is die in de koran genoemd wordt.

Namelijk "de Mahdi" .

Wat denk jij??
Pure Onzin..!
De sekte waar ik het dan over heb is de Ahmadiyya..!
Lees hier meer over;

http://www.moslimweb.nl/ahmadiyya.php

Verder adviseer ik je om alles niet zo nauw te nemen en zoals ik al eerder al tegen je zei...Controleer de bronnen!
Neem niks zomaar aan..!

08-09-2003, 09:41

Citaat:
Origineel gepost door Zinagirl21
Waarom is het geen islamtische site, en wie doet dan zoiets raars het heet moslim.nl en geen islamitische site
Genoeg die tot het dwaze in staat zijn..
Dat iets de naam "Moslim" or whatever draagt, wil nog lang niet zeggen dat het dat ook is...
Je zult altijd de achtergrondinformatie, dus de bronnen moeten achterhalen, wil je weten of je misschien wel iets betrouwbaars voor je hebt..

08-09-2003, 14:21

Citaat:
Origineel gepost door SadGirl2003
Genoeg die tot het dwaze in staat zijn..
Dat iets de naam "Moslim" or whatever draagt, wil nog lang niet zeggen dat het dat ook is...
Je zult altijd de achtergrondinformatie, dus de bronnen moeten achterhalen, wil je weten of je misschien wel iets betrouwbaars voor je hebt..
Ja precies mijn site www.boug.tk heeft ook geen islamitische betekenis maar is wel een islamitische site!

Pagina's : [1] 2