tamazigtboy
27-02-2007, 02:31
Ingrediënten:
Helft gedroogde tuinbonen
Helft rode linzen (zijn bij de Turk te koop)
komijn
3 knoflooktenen
scherpe paprikapoeder
zout
beetje olijfolie
olijfolie voor op de Bisara als die klaar is
Bereidingswijze:
Doe de bonen en linzen bij elkaar met kokend water en kook het op een laag pitje met de knoflook, komijn, paprikapoeder, olijfolie en zout.
Als het gaar is pureer je het met de staafmixer. Doe de bisara in een bord en giet er dan wat olijolie eroverheen.
Lekker met spaanse pepers of die Turkse in pot en uien zijn ook lekker erbij.
Helft gedroogde tuinbonen
Helft rode linzen (zijn bij de Turk te koop)
komijn
3 knoflooktenen
scherpe paprikapoeder
zout
beetje olijfolie
olijfolie voor op de Bisara als die klaar is
Bereidingswijze:
Doe de bonen en linzen bij elkaar met kokend water en kook het op een laag pitje met de knoflook, komijn, paprikapoeder, olijfolie en zout.
Als het gaar is pureer je het met de staafmixer. Doe de bisara in een bord en giet er dan wat olijolie eroverheen.
Lekker met spaanse pepers of die Turkse in pot en uien zijn ook lekker erbij.