Bekijk volle/desktop versie : Ingrediënten voor bisara



Pagina's : [1] 2 3

27-02-2007, 02:31
Ingrediënten:
Helft gedroogde tuinbonen
Helft rode linzen (zijn bij de Turk te koop)
komijn
3 knoflooktenen
scherpe paprikapoeder
zout
beetje olijfolie

olijfolie voor op de Bisara als die klaar is


Bereidingswijze:
Doe de bonen en linzen bij elkaar met kokend water en kook het op een laag pitje met de knoflook, komijn, paprikapoeder, olijfolie en zout.
Als het gaar is pureer je het met de staafmixer. Doe de bisara in een bord en giet er dan wat olijolie eroverheen.

Lekker met spaanse pepers of die Turkse in pot en uien zijn ook lekker erbij.

27-02-2007, 05:02


Bisara?!


Vreselijk!

27-02-2007, 07:28
Iieuw 3la sbah bisara

27-02-2007, 08:55
TAMARAKT

27-02-2007, 09:13



Citaat door tamazigtboy:
Ingrediënten:
Helft gedroogde tuinbonen
Helft rode linzen (zijn bij de Turk te koop)
komijn
3 knoflooktenen
scherpe paprikapoeder
zout
beetje olijfolie

olijfolie voor op de Bisara als die klaar is


Bereidingswijze:
Doe de bonen en linzen bij elkaar met kokend water en kook het op een laag pitje met de knoflook, komijn, paprikapoeder, olijfolie en zout.
Als het gaar is pureer je het met de staafmixer. Doe de bisara in een bord en giet er dan wat olijolie eroverheen.

Lekker met spaanse pepers of die Turkse in pot en uien zijn ook lekker erbij.


menna bonen

gewoon bij de nettorame

spliterwten kopen en dan

krijg je temninste groene bissara1

bij the way. als je het nog lekkerder wilt hebben
eet je het met lenteuitjes. hierrrliek:d

assallamoe alaikom je oegtie soekran

27-02-2007, 09:14
Linzensoep/Tamarakt ik was nog jong toen ik dat al maakte. Alleen ik maak het wat uitgebreider dan het géén wat jij hier boven vermeld aan ingrediënten.

27-02-2007, 09:15
jullie zeggen allemaal ieuw en jaks.

maar je moet niet zo over eten praten
je mag allang blij zijn dat er eten is in overvloed alhamdoelilah!!

en bissara of tammarakt is veel lekkerder dan al die mac troep wat jullie dagelijks erin proppen

assallamoe alaikom je oegtie soekran
ik ben een echte boerin

27-02-2007, 09:17

Citaat door AzinBoyAtlasy:
Bisara?!


Vreselijk!



Heerlijk!

27-02-2007, 17:56

Citaat door 1001_nacht:
Heerlijk!




Vreselijk!

Je weet de maag van een schaap, als ze deze hebben geslacht.

Die lading troep wat in die maag zit, groene spul, gras of weet ik veel wat het dier allemaal naar binnen werkt.

Lmohim, ik moet het niet voor me hebben! Mijn haren gaan er recht van overeind staan!

27-02-2007, 18:07

Citaat door AzinBoyAtlasy:
Bisara?!


Vreselijk!



Helemaal mee eens!

27-02-2007, 18:14

Citaat door AzinBoyAtlasy:
Vreselijk!

Je weet de maag van een schaap, als ze deze hebben geslacht.

Die lading troep wat in die maag zit, groene spul, gras of weet ik veel wat het dier allemaal naar binnen werkt.

Lmohim, ik moet het niet voor me hebben! Mijn haren gaan er recht van overeind staan!


Als je het zo ziet dan kun je het inderdaad niet eten. Ik vind het echt heerlijk wanneer mijn moeder weer bajsar maakt.

27-02-2007, 18:15
Groen moeras

niet mijn favoriete eten.

27-02-2007, 18:24


tmaraakt hmmmmm word je groot en sterk van lekkr mer karnemelk en lenteuitjes hmmmmm en wat beeeeetje olijfolie hoe meer des te beter voor jullie arabieren

27-02-2007, 18:27

Citaat door nayim:
tmaraakt hmmmmm word je groot en sterk van lekkr mer karnemelk en lenteuitjes hmmmmm en wat beeeeetje olijfolie hoe meer des te beter voor jullie arabieren



Met karnemelk?? daar heb ik echt nog nooit van gehoord.

27-02-2007, 18:28

Citaat door Bijlmer_Mocro:
Wat de fuck heeft bissara met arabieren te make?



hij is geen arabier denk ik, aangezien die tamrikt zegt en dat is berbers

Pagina's : [1] 2 3