Bekijk volle/desktop versie : dames dames dames ... wie kan me helpen met het maken van ftaat



25-02-2007, 23:06
ik wil graag ftaat leren maken...

voordiegen die niet weten wat dat is;..... het is rghayef stukes met kip

26-02-2007, 09:46


UUUUUUUppppppppppppppp

26-02-2007, 12:42
is dat niet hetzelfde als tried???

26-02-2007, 15:12
ik de volgende voor je gegoogeld

http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=9719294&postcount=2836

http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=26013174&postcount=440

http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=14049838&postcount=1969

26-02-2007, 16:16


He Ceuta...

hoe is het ermee??? En met de kids....weet je nog wie ik ben???

probeer steeds op jouw recepten te klikken, maar hij doet t niet, klopt dat???

Dikke kus he!!!!!!!

26-02-2007, 16:42

Citaat door TheMansion:
He Ceuta...

hoe is het ermee??? En met de kids....weet je nog wie ik ben???

probeer steeds op jouw recepten te klikken, maar hij doet t niet, klopt dat???

Dikke kus he!!!!!!!



Ceuta heeft geen recepten topic meer.
dus bij deze Ceuta wanneer ga je nou een topic openen.

26-02-2007, 17:02

Citaat door ceuta:
Rfissa?



rfissa is iets anders.....dat is warm brood met boter in stukjes enzo en dat wordt neit met kip gemaakt...althans de rfissa die wij kennen


ik denk dat ze eerder tried bedoelt allah ou a3lam

26-02-2007, 20:18
dames bedankt voor jullie hulp...... merciiiii
wat ik echt bedoel is gewoon hetzelfde repecpt van raziza gebruiken... alleen met stukjes gesneden rghayef... ik kan me herrineren dat ze het ftaat noemden.




ik ga inshallah het recept van faatje uitprobere.


nogmaals merciiiiiiiiiiiiiii

26-02-2007, 21:01

Citaat door anisaleila:
rfissa is iets anders.....dat is warm brood met boter in stukjes enzo en dat wordt neit met kip gemaakt...althans de rfissa die wij kennen


ik denk dat ze eerder tried bedoelt allah ou a3lam


in onze omgeving noemen het bouramach, maar het wordt vaak rfissa en tried genoemd

27-02-2007, 11:38

Citaat door margareth:
in onze omgeving noemen het bouramach, maar het wordt vaak rfissa en tried genoemd



hahah ow dat wist ik niet bij ons is rfissa iets anders, t wordt niet met kip gemaakt

rfissa is stukjes zelfgemaakt warm brood in stukjes gemengd met boter
tried is weer soort van lemsemen in stukjes met kip en bouillon (merka)


en waar kom jij vandaan in marokko dan? ikzelf uit Berkane

27-02-2007, 14:56

Citaat door anisaleila:
hahah ow dat wist ik niet bij ons is rfissa iets anders, t wordt niet met kip gemaakt

rfissa is stukjes zelfgemaakt warm brood in stukjes gemengd met boter
tried is weer soort van lemsemen in stukjes met kip en bouillon (merka)


en waar kom jij vandaan in marokko dan? ikzelf uit Berkane


ik woon al zo'n 28jaar in Méknes maar ben geboren in Nador
en wat betreft wat jullie noemen rfisa dat ken ik ook, dat deed mijn moeder vroeger, droog of oud brood in couscous pan stomen met elhoulba, en met boter of olijven olie eten, ik kan me nog herineren dat het heel lekker was

27-02-2007, 17:24

Citaat door margareth:
ik woon al zo'n 28jaar in Méknes maar ben geboren in Nador
en wat betreft wat jullie noemen rfisa dat ken ik ook, dat deed mijn moeder vroeger, droog of oud brood in couscous pan stomen met elhoulba, en met boter of olijven olie eten, ik kan me nog herineren dat het heel lekker was




oow oke...mezian....nee hoe jij rfisa omschrijft hoe je moeder t heeft gemaakt, kennen wij niet ....gewoon nieuw warm brood ...niet stomen, geen holba drbij enzo.....hahah ja he die oude gerechten zijn t lekkerst vind ik zelf

zoals tshisha jammie hahaha