Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Ik wil niet afvallen, Ik wil Aankomen!Pagina's : [1] 2

Miss_Hartendief
18-02-2007, 12:13


,[ Ik lees nu allemaal topics over afvallen, maar het liefst wil ik er nu 1 van aankomen, want zelf wiil ik nu ook aankomen, niet dat ik heel dun ben nee zeker niet. maar ik wil het liefst gewoon een kilo of 5 aankomen?! weet iemand hoe ik het best snel kan aankome:confused: ] Liefsz.

zaitounaaa
18-02-2007, 12:15
ik wil ook aankomen, maar lukt me gewoon niet :(

Miss_Hartendief
18-02-2007, 12:25
ik wil ook aankomen, maar lukt me gewoon niet :( Mij ook niett:confused: ! misschien omdat ik nie echt meerzoveel eet omdat ik denk, het helpt toccch niet.:(

Chained
18-02-2007, 12:27
Eat Lots And Lots Of Yunk Food...Als je dan niet aankomt, dan heb je een snelle stofwisseling...

zaitounaaa
18-02-2007, 12:29


Mij ook niett:confused: ! misschien omdat ik nie echt meerzoveel eet omdat ik denk, het helpt toccch niet.:( om eerlijk te zijn eet ik ook niet echt veel, ik lust marokkaanse eten gewoon niet, zoals couscous, vlees, vis, l3des.. kip eet ik dan weer wel, maar alleen als het gefrituurd is :confused: maar heb hier al heel mijn leven last van, mijn ouders worden altijd boos op mij als ik niks eet, maar kan er niks aan doen

zaitounaaa
18-02-2007, 12:30
Eat Lots And Lots Of Yunk Food...Als je dan niet aankomt, dan heb je een snelle stofwisseling... eet daar heel veel van, maar dat helpt al helemaal niet, kom geen gram aan

Miss_Hartendief
18-02-2007, 12:31
Eat Lots And Lots Of Yunk Food...Als je dan niet aankomt, dan heb je een snelle stofwisseling... wat voor sooorten?? Xx

zaitounaaa
18-02-2007, 12:32
wat voor sooorten?? Xx denk zoals eten van de mac :hihi:

Miss_Hartendief
18-02-2007, 12:35
om eerlijk te zijn eet ik ook niet echt veel, ik lust marokkaanse eten gewoon niet, zoals couscous, vlees, vis, l3des.. kip eet ik dan weer wel, maar alleen als het gefrituurd is :confused: maar heb hier al heel mijn leven last van, mijn ouders worden altijd boos op mij als ik niks eet, maar kan er niks aan doen oeei de belangrijkste eigenlijk he vis enzo ik eet het maar 1 keer per 2 weken dan MOET ik maar zoals couscous ofszo neee dankje . of zoals vanochtend ik had echt geeen zin om te eten?! maar k moest dus ik d8 ik neem tosti met kaas en chokomel misschien dat et helpt:( want als ik sochtends naar school noooit zin maa et moetx

Miss_Hartendief
18-02-2007, 12:36
denk zoals eten van de mac :hihi: noooooo daar ben ik echt op uitgekeken ik kan dat echt niet meer etenn:(

zaitounaaa
18-02-2007, 12:42
oeei de belangrijkste eigenlijk he vis enzo ik eet het maar 1 keer per 2 weken dan MOET ik maar zoals couscous ofszo neee dankje . of zoals vanochtend ik had echt geeen zin om te eten?! maar k moest dus ik d8 ik neem tosti met kaas en chokomel misschien dat et helpt:( want als ik sochtends naar school noooit zin maa et moetx ja ik eet wel altijd in de ochtend, dat is echt belangrijk.. eet dan altijd beschuit met kaas en dan gewoon thee.. maar zodra ik op mijn werk aankom dan begin ik gelijk aan de choco creme, iedereen zegt dat je daar van aankomt, maar merk er helemaal niks van.. en dan ook weer vanaf 12 uur drink ik cup a soup, maar waloe resultaat.. de meesten zeggen altijd tegen mij wees blij met zo'n lijntje en dat je niet aankomt, want zodra je trouwt dan kom je echt veel aan :hihi:

zaitounaaa
18-02-2007, 12:43
noooooo daar ben ik echt op uitgekeken ik kan dat echt niet meer etenn:( het is wel lekker, maar zodra je klaar bent dan heb je zoiets van gatver dat ik dit heb gegeten :hihi:

Miss_Hartendief
18-02-2007, 13:00


ja ik eet wel altijd in de ochtend, dat is echt belangrijk.. eet dan altijd beschuit met kaas en dan gewoon thee.. maar zodra ik op mijn werk aankom dan begin ik gelijk aan de choco creme, iedereen zegt dat je daar van aankomt, maar merk er helemaal niks van.. en dan ook weer vanaf 12 uur drink ik cup a soup, maar waloe resultaat.. de meesten zeggen altijd tegen mij wees blij met zo'n lijntje en dat je niet aankomt, want zodra je trouwt dan kom je echt veel aan :hihi: :haha: oeef. weetje he er bestaa wel zo een drankje dat ik eerst uit marokko had gekocht als je het opdrinkt dan daarna 3 uurtjes ofso krijg je cht honger! je eet alles op wat je maar ziet! alleen je wordt er ook erg moe van dus had ik gestopt ma na 3 dagen houdt het moe zijn op. maar ik vergat het vaak te nemen en dan drink ik het weer dan wordt ik weer super moe! em het was nie echt en lekker siroop:( maar nu wens ik dat ik nog een beejte van dat siroop hadd hahaha ik ga wachte totdat ik trouw:o!!

Miss_Hartendief
18-02-2007, 13:01
het is wel lekker, maar zodra je klaar bent dan heb je zoiets van gatver dat ik dit heb gegeten :hihi: hahaha Jaa!!:hihi:

zaitounaaa
18-02-2007, 13:47
:haha: oeef. weetje he er bestaa wel zo een drankje dat ik eerst uit marokko had gekocht als je het opdrinkt dan daarna 3 uurtjes ofso krijg je cht honger! je eet alles op wat je maar ziet! alleen je wordt er ook erg moe van dus had ik gestopt ma na 3 dagen houdt het moe zijn op. maar ik vergat het vaak te nemen en dan drink ik het weer dan wordt ik weer super moe! em het was nie echt en lekker siroop:( maar nu wens ik dat ik nog een beejte van dat siroop hadd hahaha ik ga wachte totdat ik trouw:o!! oh dat lijkt me erg om dan nog eens moe te worden, ben al elke dag moe als ik terugkom van mijn werk laat staan nog moeier worden dan dat ik al ben :hihi: maar denk dat ik ook maar wacht totdat ik trouw, das denk het beste :hihi:


Pagina's : [1] 2