Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Cake recepten hierzo!!!



LZN
24-08-2003, 20:05


wie weet verschillende soorten cakes!!! heel erg bedankt!!.

marocgirl3253
25-08-2003, 15:07
Gewone lekkere cake: glas=200 ml 5 eieren 1 glas suiker 1 glas olie 2 zakjes vanillesuiker 1 glas vullen met 2 kleine danoontjes+ yoghurt 2 zakjes bakpoeder meel Je mengt alle ingredienten met mixer of garde zonder meel, alles alls goed is vermengt voeg je de meel toetot je een goed cakebeslag hebt dan doe je het in een ingevette cakevorm en in de oven op 175/180 graden voor een uurtje ofzo en smulle Beslama:zwaai: Laat wete of het lekker smaakte!!!!!!!

Lady_moi
25-08-2003, 16:35
hmmm ikzelf ben gek op chocoladecake is echt lekker ge moe da ook ne keer uitproberen :goedzo: hier komt ie Ingrediënten: 125 gram zelfrijzend bakmeel 1 eetlepel cacaopoeder 125 gram basterdsuiker 1 ei 125 ml. melk 60 gram gesmolten boter 1 theelepel vanillesuiker 250 gram extra basterdsuiker 2 eetlepels extra cacaopoeder, gezeefd. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bestrijk een ovenschaal met een inhoud van ongeveer 2 liter. met gesmolten boter. Zeef de bloem en cacao in een grote kom, voeg de suiker toe en roer totdat het gemengd is. Maak een kuiltje in het midden. Klop de eieren in een kan, voeg de melk, de gesmolten boter en de vanillepoeder toe. Schenk het vochtige mengsel in het kuiltje van de droge ingrediënten en roer het met een houten lepel goed door elkaar. Schenk het beslag vervolgens in de ovenschaal. Meng de extra suiker en extra cacao in een kleine kom en strooi het gelijkmatig over het beslag. Schenk voorzichtig 375 ml. kokend water via de bolle kant van een lepel over het beslag. Bak het 30 - 40 minuten in de oven, of totdat een satéstokje na het insteken schoon uit het midden van de cake komt; de saus heeft zich gevormd op de bodem van de schaal. Serveer de cake met room of ijs. Dit recept is voor 6 personen;) :zwaai:

noal03
31-08-2003, 23:58
met ovenschaal bedoel je een cakeblik of niet?of bedoel je van die pestilla borden?

Midar
01-09-2003, 11:49


Ik heb een vraagje aan maroc girl. Wat voor danoontjes gebruik je in de cake, dus welke smaak. Alvast bedankt.

Zinagirl21
01-09-2003, 12:43
Origineel gepost door Rwina_O_Teksira hmmm ikzelf ben gek op chocoladecake is echt lekker ge moe da ook ne keer uitproberen :goedzo: hier komt ie Ingrediënten: 125 gram zelfrijzend bakmeel 1 eetlepel cacaopoeder 125 gram basterdsuiker 1 ei 125 ml. melk 60 gram gesmolten boter 1 theelepel vanillesuiker 250 gram extra basterdsuiker 2 eetlepels extra cacaopoeder, gezeefd. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bestrijk een ovenschaal met een inhoud van ongeveer 2 liter. met gesmolten boter. Zeef de bloem en cacao in een grote kom, voeg de suiker toe en roer totdat het gemengd is. Maak een kuiltje in het midden. Klop de eieren in een kan, voeg de melk, de gesmolten boter en de vanillepoeder toe. Schenk het vochtige mengsel in het kuiltje van de droge ingrediënten en roer het met een houten lepel goed door elkaar. Schenk het beslag vervolgens in de ovenschaal. Meng de extra suiker en extra cacao in een kleine kom en strooi het gelijkmatig over het beslag. Schenk voorzichtig 375 ml. kokend water via de bolle kant van een lepel over het beslag. Bak het 30 - 40 minuten in de oven, of totdat een satéstokje na het insteken schoon uit het midden van de cake komt; de saus heeft zich gevormd op de bodem van de schaal. Serveer de cake met room of ijs. Dit recept is voor 6 personen;) :zwaai: Mmmm lekker chocolaaaaaa ;)

marocgirl3253
01-09-2003, 17:04
Gewoon je weet wel die danoontjes van 6 stuks en dan heb je telkens 2 met dezelfde smaak. Bijvoorbeeld gisteren had k toevallig ook cake gemaakt en had k van die peer smaak gedaan, welke smaak maakt nie uit maar het zijn van die kleine danoontjes. O.k beslama:zwaai:

bouchra_rose
03-09-2008, 16:55
ik zoek cakjes met foto's weet niemand een website waar ik ze kan vinden

Dina_lady
03-09-2008, 18:24
Deze heb ik van cookie en is en blijft superlekker!!!!!! 4 eieren 250 gr suiker 1 vanillesuiker 2 maroc. theeglazen zonnebloemolie 140 ml sinasappelsap 1 bakpoeder 250 gr bloem eieren en suiker mengen met een garde(geen mixer!) dan olie erbij, vervolgens sinasappelsap en als laatste beetje bij beetje de gezeefde bloem en bakpoeder. Bakken in een voorverwarmde oven op 160 graden. Na 25/30 min met folie bedekken en ongeveer 20 min extra bakken. Als laatst jam erover met cokos Eet smakelijk!!!!! Tip: *Ik gebruik een grote (Turkse) bakvorm en doe van alle ingedienten het dubbele. *Gebruik een sateprikker om te kijken of de cake gaar is

sisters4life
22-01-2009, 17:40
bedankt voor die lekkere recepten ik zal het zeker uitproberen