Bekijk volle/desktop versie : Ons Administratiekantoor



17-02-2007, 23:25
Betreft: Zoekt u hulp bij uw boekhouding?


Geachte heer/mevrouw,

Ons administratiekantoor is een kleine onderneming, die jaren lang kennis en ervaring heeft op het gebied van boekhouding, administratie en administratieve dienstverlening.

De verleiding is groot om in eerste instantie aan een groot kantoor te denken, waar veel belastingadviseurs en accountants rond zouden lopen. De verleiding om te denken dat "omvang", "herkenbaarheid" of een "merk", per definitie voor de "kwaliteit" en "zekerheid" staat, zoals u het op TV en in vakbladen reclames vaak ziet. Of heeft u instinctief liever een voorkeur voor een klein administratiekantoor dat juist in boekhouding en administratie voor kleine ondernemingen en ondernemers is gespecialiseerd? Bent u als ondernemer al zo ver? Weet u het al voor uzelf?

Of bent u al lang in "business" en de lange telefonische wachttijden en bergen van onduidelijke bureaucratische brieven van een grote administratiekantoor (waar u misschien nu nog zit), simpelweg zat en op zoek bent naar een alternatief?

Wellicht dat een wat kleinere administratiekantoor met wat fijnere, persoonlijke, administratieve -en adviserende betrokkenheid u toch meer aanspreekt..

Ons administratiekantoor is voornamelijk gericht op het uitvoeren van administratieve activiteiten voor het midden- en kleinbedrijf. Door deze combinatie van specialismen kunnen wij u een breed pakket van kwalitatief hoogwaardige diensten aanbieden. U kunt bij ons ondermeer terecht voor:
• Inrichting en verzorging van uw administratie.
• Opstellen van jaarstukken.
• Belastingadvies en aangiften.
• Subsidieaanvragen.
• Financieringsvraagstukken
• Organisatieadvies (reorganisatie, doorstart en bedrijfsopvolging).
Wij zijn klein, flexibel, communicatief, slagvaardig, betrokken en vooral duidelijk. Wij gaan er van uit dat u een goede ondernemer bent, dat u weet wat u wilt en dat u serieus met uw onderneming bezig bent.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen 06-25155228, of via ons email adres: onsadministratiekantoor@gmail.com
Hoogachtend,

Ons administratiekantoor
K. el Aissati & N. Ammi