Bekijk volle/desktop versie : Open brief aan het beoogde kabinet



17-02-2007, 17:48
hihi deze kreeg ik vandaag in mijn mail box van een vriend van me....best leuk dit...
------------------------------------------------------------------------------------------------
Open brief aan het beoogde kabinet

Aan het begin van een voetbalwedstrijd voor het Koninkrijk der Nederlanden staan de voetballers Afellay en Boulahrouz met de borst vooruit en bewegende lippen het Wilhelmus uit te schreeuwen. De heer Aboutaleb heeft met gevaar voor eigen leven zich ingezet voor de democratie in Amsterdam. Afgelopen week zijn deze helden en andere medelanders gebombardeerd tot een schietschijf van de heer Wilders en zijn groep. De heer Wilders heeft te kennen gegeven dat moslims de helft uit de koran moeten scheuren en dat een dubbele nationaliteit niet zou moeten worden toegestaan voor Tweede-Kamerleden en excellenties. O arme Maxima, we zien een motie aankomen waarin wordt getwijfeld over jouw toewijding aan Nederland.

Met grote verontwaardiging hebben wij voor de zoveelste keer een aanval van de heer Wilders op de democratie kunnen aanschouwen. Echt verrast zijn we niet, want vandalen staan bekend om hun zinloze vernielingen. Wat ons evenzeer heeft verbaasd is de reactie vanuit de politiek en andere toonaangevende organisaties in het land. We zijn met z'n allen gestart met reparatiewerkzaamheden om vernielingen van mensen zoals mevrouw Hirshi-Ali uit de weg te ruimen en dan krijg je dit. Je zou zeggen een nieuw kabinet en een frisse tweede kamer beginnen met daadkracht. Het land heeft zich omgevormd tot een natie die heilige boeken scheurt en mensen met idealen onnodig in diskrediet brengt. Dit zijn karakteristieken van een bananenrepubliek. Zoals eerder aangegeven zijn we niet verrast dat de heer Wilders en zijn partij verschrikkelijke taal uitspuiten. We zijn echter zeer teleurgesteld in het ontbreken van de getoonde steun en uitgesproken afwijzingen van de heer Balkenende en de partijleider van de PVDA, waartoe de heer Aboutaleb en mevrouw Albayrak behoren.

Kranten en nieuwsuitzendingen openden de afgelopen jaren hun nieuwsitems met verbolgenheid inzake terreur in Nederland. De heer Wilders heeft met zijn partij de afgelopen week terreur uitgeoefend in Nederland en heeft in het bijzonder de moslims aangevallen. Het was voor hem niet te veel om de profeet Mohammed aan te vallen en moslims aan te sporen om wat bladzijden uit de Koran te scheuren.

Discriminatie is strafbaar, grievend en kwetsend, belemmert het proces van integratie en emancipatie van nieuwkomers in onze samenleving en zet de verhoudingen tussen bevolkingsgroepen op scherp. De aanpak van discriminatie zal de komende jaren een speerpunt zijn. Voorgaande twee zinnen zijn letterlijk overgenomen uit het regeerakkoord.

Beste Kabinet, handhaving begint in Den Haag. Wij verzoeken de minister-president en de vice minister president, respectievelijk de heer Balkenende en de heer Bos hun medelanders en collega's in het kabinet te steunen en daadkrachtig op te treden tegen vandalen als de heer Wilders. Politieke partijen moeten zich niet alleen bepreken tot het afwijzen van de motie maar moeten zichtbaar alle Nederlanders steunen, inclusief de moslims. Deze voelen zich op dit moment in de steek gelaten. De Islam en de democratie worden continue aangevallen en wij zien nu overal de scherven en brokstukken. Wij hadden gehoopt om te kunnen starten met het verder uitbouwen van de democratie, echter de sluipschutters blijven actief.

Hoogachtend,
Jongerencentrum Argan

17-02-2007, 18:43


Bla.........bla........bla......

Ik mis trouwens de zielige Palestijnen nog.

17-02-2007, 18:46
dime dime dimelo

16-03-2007, 15:56
echt goed!! een woord gwn RESPECT!
zulke acties stellen veeel meer voor dan dat idiote gelull van die imbecielen tegenwoordig !

petje af voor diegene dit deze brief heeft samengesteld

16-03-2007, 16:04



Citaat door Abudais:
dime dime dimelo

sèè Caliente!

16-03-2007, 17:42
Waarom een open brief en niet gewoon een aanklacht met rechtszaak wegens opruiing, haatzaaien of discriminatie? Ik ben eigenlijk wel benieuwd.

16-03-2007, 17:51

Citaat door villarealist:
poep


Tip: gebruik je negeerlijst

16-03-2007, 17:55

Citaat door MoordWijf:
sèè Caliente!


el hotel está bien pero la comida no es nada del otro mundo