Bekijk volle/desktop versie : Ondernemen Islam website maken Of Moskee.



10-02-2007, 23:39
()

Help



Wie kan me helen om een moskee website te maken

heeft iemand ervaring met deze webdesigner


http://www.islamhosting.nl/

17-02-2007, 03:46


http://www.islamhosting.nl/algemeen.php?sub=nieuws&details=1004

zegt genoeg.

17-02-2007, 19:05
ik heb mijn website op http://www.zakelijk-hosting.nl werkt prima

18-02-2007, 15:21
welke website heb je gemaakt.

13-05-2007, 16:44


Asalamu alaikum,

Islam Hosting is een hosting bedrijf die zich alleen op islamitische gemeenschap richt. Islam Hosting geeft 10% van de netto winst als sadaqah aan goede doelen. Wij ontvangen geen rente bij onze huidige bank en we zijn momenteel bezig met een bankrekening bij de 'Islamic Bank of Britain'.

Voor de verduidelijking IslamHosting is geen webdesign buro maar een hosting bedrijf. Wij hosten alleen islamitische websites, bij ons is geen ruimte voor b.v. 18+ materiaal of andere onislamitische websites.

Islam Hosting is een nieuw bedrijf dat nog bezig is met de design van de website wij weten zelf ook dat er nog wel wat te verbeteren valt aan de website zelf, echter is onze hosting service wel goed, al hamdulillah.
Zo hosten wij o.a. de website van o.n.t.d.e.k.i.s.l.a.m.nl
Als u deze website bezoekt zult u onderaan de link zien: Hosting door IslamHosting. Ik denk dat dit toch wel laat blijken dat wij in staat zijn om een goede service aan te bieden.

Wij beschikken ook over veilige logins: zie bv http://https://www.islamhosting.nl:2222 u ziet hier dat ons control panel beveiligd is en de data encrypted over de lijn gaat.

Wij hopen insha Allah dat onze broeders en zusters een goed woordje voor ons doen, uiteindelijk lopen we op het zelfde pad insha Allah.

Als jullie adviezen, opmerkingen of reacties aan ons willen geven zijn deze altijd welkom. Jullie kunnen ons insha Allah mailen op info'at'islamhosting.nl

Insha Allah zullen de admins deze post niet verwijderen, moge Allah soebhana wa ta'ala jullie belonen hiervoor in deze en de volgende wereld.

Asalamu alaikum wa rahmatulahi wa barakatuhu.

13-05-2007, 22:10
hmmm klinkt goed islamhosting
maar je hebt slechts 1 site genoemd die jullie hosten, kan je meerdere opnoemen om kracht te zetten bij je boodschap

14-05-2007, 03:02
Asalamu alaikum,

Jawel zuster, ondanks dat Islam Hosting nog een startend bedrijf is dat nog geen reclame of promotie maakt.. behalve nu dan op marokko.nl hebben wij al hamdulillah al enkele klanten. Ik zal er enkele noemen..

http://pearlz-dezign.com
http://moslimsvoormoslims.net
http://moendji.nl
http://de-leidraad.com

We hebben al hamdulillah meerdere klanten maar deze websites zijn nog niet af dus zal ik deze links niet plaatsen.

De reden dat ik o.n.t.d.e.k.i.s.l.a.m.nl noemde is omdat dit toch wel de grootste website is die wij momenteel mogen hosten. Zoals jullie zelf zullen weten zal een grote website als deze niet bij een slechte host gaan. Uiteraard kan je zelf de website bezoeken en dan zul je insha Allah zien dat wij een zeer goede connectie hebben en dat alles al hamdulillah soepeltjes verloopt.

We zullen insha Allah in de toekomst (begin juli) ook de online winkel van het initiatief 'Ummah Welfare Trust' gaan hosten. Ook dit is een zeer grote website die al hamdulillah ons het vertrouwen heeft gegeven voor het hosten van hun online winkel.

Insha Allah heeft deze post wat extra kracht en overtuiging kunnen brengen.

Moge de vrede en zegeningen van Allah soebhana wa ta'ala met jullie zijn.

14-05-2007, 08:11
ik ken wel een site maken!?

22-06-2007, 22:24
Ik zoek een schilder die goed kan schilderen of een klussjes man die voor een redelijke prijsje mijn huis wil schilderen..


Ken je iemand pm me.

02-08-2008, 17:31
oke al gelukt of niet