Bekijk volle/desktop versie : Rfissa!!



Pagina's : [1] 2

30-01-2007, 15:01
wie heeft dat recept voor me?

dus dat msemen achtige deeg en de kip die erbovenop hoort?

heb daar zoooo een zin in!

30-01-2007, 15:19


http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=9719294&postcount=2836

30-01-2007, 15:46
thanks missy!

ljikt me zooo lekker!

30-01-2007, 15:49

Citaat door noona:
wie heeft dat recept voor me?

dus dat msemen achtige deeg en de kip die erbovenop hoort?

heb daar zoooo een zin in!


DIe is echt lekker ja maak het regelmatig is een van mijn lievelings eten

Nou je maakt normale msemmen of je maakt gewoon een rondje dus niet opvouwen.

Daarna maak je de kip, peper,zout,safraan, lars el hanout veel hiervan dit maakt het het lekkerste en de rest van de kruiden.. peterselie en koriander, 1 knoflook hoeft niet maar doe ik wel.
en nog de linzen erbij en klaar is kees heeeeeeeeeeeerlijk

30-01-2007, 16:01


ik lust et ni zoooooooooooooo eerlijk gezegd

teveel Rmak zit er in ...

Rfissa in melk..hmmmmmmmmmm

30-01-2007, 16:07

Citaat door SweetRose:
ik lust et ni zoooooooooooooo eerlijk gezegd

teveel Rmak zit er in ...

Rfissa in melk..hmmmmmmmmmm



he lieverd hoe is ie? jawel rifissa is zo heeeeeeeeeeerlijk echt een van mijn lievelings gerecht.

rfissa met melk lijkt mij weer niet zo lekker

30-01-2007, 16:13
met warme melk

jawel johhhhhhh

wallah kheb er nu zo'n zin in ...

ik wil rfissa met melk ....




Rifissa met Rmak is wel lekker
maar ni echt da k er zo naar uitkijk ofzo ..

die Rmak blijft zo altijd in mijn keel hangen da k er kotsneigingen van krijg hahah...

love youuuuuuuuuuu houdayaaaaaaaaaaaaaaaaaa

30-01-2007, 17:46

Citaat door houdaya:
DIe is echt lekker ja maak het regelmatig is een van mijn lievelings eten

Nou je maakt normale msemmen of je maakt gewoon een rondje dus niet opvouwen.

Daarna maak je de kip, peper,zout,safraan, lars el hanout veel hiervan dit maakt het het lekkerste en de rest van de kruiden.. peterselie en koriander, 1 knoflook hoeft niet maar doe ik wel.
en nog de linzen erbij en klaar is kees heeeeeeeeeeeerlijk


zo maak ik het ook ongeveer, alleen doe ik geen linzen maar elhoulba, en wat betreft lemsmmen doe ik heel klein boltjes (als een mandarijn) die rol je uit heel dun ieder keer dat je eentje omdraait doe je een andere lemsemmen er op tot je een stapel hebt dan begin je opnieuw, zo bak ik ze, op deze manier zijn ze niet vetig

30-01-2007, 19:26

Citaat door margareth:
zo maak ik het ook ongeveer, alleen doe ik geen linzen maar elhoulba, en wat betreft lemsmmen doe ik heel klein boltjes (als een mandarijn) die rol je uit heel dun ieder keer dat je eentje omdraait doe je een andere lemsemmen er op tot je een stapel hebt dan begin je opnieuw, zo bak ik ze, op deze manier zijn ze niet vetig


ja zo doe ik het ook dat bedoelde ikook met rondje . In het begin deed ik altijd msemmen maken maar dat was te veel werk zo is het sneller.

en elhoulba doe ik er ook bij met de linzen zonder linzen vind ik het geen riffisa. Ik krijg er weer zin in heb het nog een paar weken geleden 2 keer gegeten

30-01-2007, 19:42
nog steeds zin in rfissa met melk

02-02-2007, 08:27
nog altijd zin in rfissa met warme melk


maar jah

wie gaat et maken



02-02-2007, 12:03

Citaat door SweetRose:
nog altijd zin in rfissa met warme melk


maar jah

wie gaat et maken




meskiena, bel je moeder op dat je na het werk langskomt en of zij het voor je wil maken

02-02-2007, 12:11


Rfissa met melk!!


Sommige mensen doen er ook rozijnen bij! Mensen dit is een BIG NO NO> Perfecte Rfissa daar zit el 7alba in en Le3des:jammie: En Scharrelkip

02-02-2007, 12:15

Citaat door Selaila:
Rfissa met melk!!


Sommige mensen doen er ook rozijnen bij! Mensen dit is een BIG NO NO> Perfecte Rfissa daar zit el 7alba in en Le3des:jammie: En Scharrelkip



inderdaad

02-02-2007, 12:27
Wajaaaaaw ik heb daar nu zo een ontzettende trek in. Wie wil Rfissa maken en me uitnodigen?

Pagina's : [1] 2