Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : $$-j0den geweld in Palestina kan je alleen vergelijken met holocaust!Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7

LZN
11-07-2002, 14:54


Het is ongelofelijk dat dit geen wereldwijde protesten uitlokt.!!! Het haalt niet eens de publiciteit. Is het zo gewoon dat de $$-Israëliërs een holocaust veroorzaken onder Palestijns volk. Wat er in de Palestijnse gebieden gebeurt kan alleen vergeleken worden met holocaust. De hele Palestijns bevolking stoppen in over bevolkt kampen al 55 jaar!!!, afschuwelijke moorden onder honderden kleine kinderen, huizen worden met de hele families opgeblazen worden Hoeveel Joden bliezen kantoren met Palestijns mensen er in ? Gingen alle steden om iedereen op te doden die hun huizen uit kwamen boodschappen te doen. Hoeveel Joodse raketten werden afgevuurd op onschuldig burgers in hun auto, waardoor de hele gezin uitgemoord wordt? Er is in Israël een oorlog aan de gang waarin een partij wapens (raketten, straaljagers, tanken en militairen etc. heeft en de ander niets behalf kleine hand wapens met beperkte munitie. Dit kan je geen oorlog noemen? Het boycotten van $$-israel zal de J00dse staat verzwakken en het $$-israel regime dwingen om bruud geweld te stoppen tegen weerloze palestijnen. felijk.

souuhaila
20-07-2002, 08:50
Helemaal mee eens, gewoon joden trekken zich niks aan van Palestijns ellende

freemale
20-07-2002, 11:40
Origineel gepost door Rizkki Het is ongelofelijk dat dit geen wereldwijde protesten uitlokt.!!! Het haalt niet eens de publiciteit. Is het zo gewoon dat de $$-Israëliërs een holocaust veroorzaken onder Palestijns volk. Wat er in de Palestijnse gebieden gebeurt kan alleen vergeleken worden met holocaust. De hele Palestijns bevolking stoppen in over bevolkt kampen al 55 jaar!!!, afschuwelijke moorden onder honderden kleine kinderen, huizen worden met de hele families opgeblazen worden Hoeveel Joden bliezen kantoren met Palestijns mensen er in ? Gingen alle steden om iedereen op te doden die hun huizen uit kwamen boodschappen te doen. Hoeveel Joodse raketten werden afgevuurd op onschuldig burgers in hun auto, waardoor de hele gezin uitgemoord wordt? Er is in Israël een oorlog aan de gang waarin een partij wapens (raketten, straaljagers, tanken en militairen etc. heeft en de ander niets behalf kleine hand wapens met beperkte munitie. Dit kan je geen oorlog noemen? Het boycotten van $$-israel zal de J00dse staat verzwakken en het $$-israel regime dwingen om bruud geweld te stoppen tegen weerloze palestijnen. felijk Nou ja zeg! Hoe kun jij gaskamers vergelijken met een oorlog tussen twee volkeren? Blijf kritisch aub... en zeg geen dingen die je niet kunt onderbouwen.. Als je dat toch WEL kunt, graag reactie.

freemale
22-07-2002, 14:40
Origineel gepost door Rizkki teneerste er was en is geen bewijs dat er gaskamers waren waarin mensen vergast waren. De vergelijken die jij probeerd bij te linken is niet reeeel. americaansj0den verleugen de grootste leugen ter wereld om zo europeanen te ontvoeren en dat is hun ook gelukt alleen zoals je kunt laatst tijd beginnen europees landen in te zien dat j0den ver lievertjes zijn /waren. De 2de w-oorlog heeft maar 5 jaar geduurd terwijl de palestijns volk 55 jaar onder zwaar onmenselijk omstandigheden... Hoe veklaar je dan de 7 miljoen doden? Is daar ook geen bewijs voor? Jij bent echt gehersenspoeld door een anti- jood

mohammedALI
09-01-2005, 11:35


Het is ongelofelijk dat dit geen wereldwijde protesten uitlokt.!!! Het haalt niet eens de publiciteit. Is het zo gewoon dat de $$-Israëliërs een holocaust veroorzaken onder Palestijns volk. Wat er in de Palestijnse gebieden gebeurt kan alleen vergeleken worden met holocaust. De hele Palestijns bevolking stoppen in over bevolkt kampen al 55 jaar!!!, afschuwelijke moorden onder honderden kleine kinderen, huizen worden met de hele families opgeblazen worden Hoeveel Joden bliezen kantoren met Palestijns mensen er in ? Gingen alle steden om iedereen op te doden die hun huizen uit kwamen boodschappen te doen. Hoeveel Joodse raketten werden afgevuurd op onschuldig burgers in hun auto, waardoor de hele gezin uitgemoord wordt? Er is in Israël een oorlog aan de gang waarin een partij wapens (raketten, straaljagers, tanken en militairen etc. heeft en de ander niets behalf kleine hand wapens met beperkte munitie. Dit kan je geen oorlog noemen? Het boycotten van $$-israel zal de J00dse staat verzwakken en het $$-israel regime dwingen om bruud geweld te stoppen tegen weerloze palestijnen. felijk Dat komt omdat palestina moet verdwijnen. Want het moet plaats maken voor israel. De mensen levens tellen niet want het zijn " toch maar moslims " , zo denken de meeste westerlingen er over.

Pista
09-01-2005, 11:40
Je moet je eens verdiepen in de holocaust historie, dan begrijp je misschien waarom de Israëliers alert zijn en blijven.

baby_selly
09-01-2005, 11:47
Sorry hoor maar je kan de holocaust absoluut niet met wat er nu gaande is in Palestin. Die joden werden keurig onde de douche gezet zij worden niet gemarteld noch misbuikt. Dat zou voor de Palestijnen en paradijs zijn geweest om op die manier aanhun einde te komen. De situatie in Palestina is velen malen erger dan wat er in de holocaust gebeurde.

Pista
09-01-2005, 11:50
Sorry hoor maar je kan de holocaust absoluut niet met wat er nu gaande is in Palestin. Die joden werden keurig onde de douche gezet zij worden niet gemarteld noch misbuikt. Dat zou voor de Palestijnen en paradijs zijn geweest om op die manier aanhun einde te komen. De situatie in Palestina is velen malen erger dan wat er in de holocaust gebeurde. Ja hoor, ze mochten blij zij dat ze netjes en keurig onder de douche werden geplaatst..hadden ze ook een volgnummer? Heerlijk zo lekker omkomen in een douche, een mens zou er nog om vragen om zo te kunnen sterven zoals jij het uitlegt. In dat geval kunnen het er meer dan 6.000.000 worden. Wat is het leven mooi hé.

mohammedALI
09-01-2005, 11:58
Sorry hoor maar je kan de holocaust absoluut niet met wat er nu gaande is in Palestin. Die joden werden keurig onde de douche gezet zij worden niet gemarteld noch misbuikt. Dat zou voor de Palestijnen en paradijs zijn geweest om op die manier aanhun einde te komen. De situatie in Palestina is velen malen erger dan wat er in de holocaust gebeurde. En dan te bedenken dat vele kinderen aan flarden worden geschoten

Patrick.
09-01-2005, 12:03
Sorry hoor maar je kan de holocaust absoluut niet met wat er nu gaande is in Palestin. Die joden werden keurig onde de douche gezet zij worden niet gemarteld noch misbuikt. Dat zou voor de Palestijnen en paradijs zijn geweest om op die manier aanhun einde te komen. De situatie in Palestina is velen malen erger dan wat er in de holocaust gebeurde. Tja, je bent er natuurlijk ook zelf bij geweest toch? Je hebt de verschrikkingen van nazi-duitsland zelf meegemaakt toch? Je kunt dus een objectief oordeel geven als je beide vergelijkt toch?

baby_selly
09-01-2005, 12:05
Ja hoor, ze mochten blij zij dat ze netjes en keurig onder de douche werden geplaatst..hadden ze ook een volgnummer? Heerlijk zo lekker omkomen in een douche, een mens zou er nog om vragen om zo te kunnen sterven zoals jij het uitlegt. In dat geval kunnen het er meer dan 6.000.000 worden. Wat is het leven mooi hé. Zo een eind is te mooi voor woorden. :o Als je dit aan de gevangenen van Shen Beth gevangenis zou vertellen. Mensen woorden daar voordat ze dood gaan 24 uur per dag gemarteld , totdat hij daar aan bezwijkt. :o

baby_selly
09-01-2005, 12:08
Tja, je bent er natuurlijk ook zelf bij geweest toch? Je hebt de verschrikkingen van nazi-duitsland zelf meegemaakt toch? Je kunt dus een objectief oordeel geven als je beide vergelijkt toch? Ik heb alle pro zionistische boeken gelezen, tot Anne Frank aan toe. En heb zelfs Mein Kampf gelezen. Ik kan volgens mij een redelijk objectief oordelen

Patrick.
09-01-2005, 12:09


Ik heb alle pro zionistische boeken gelezen, tot Anne Frank aan toe. En heb zelfs Mein Kampf gelezen. Ik kan volgens mij een redelijk objectief oordelen Blijkbaar niet. Dan zou je vernietigingskampen niet op deze manier bagataliseren.

baby_selly
09-01-2005, 12:18
En men wil niet weten wat er sinds 1948 doodgemaakt.

ErikS
09-01-2005, 12:19
Ik weet alleen dat er 8 miljoen duitsers vermoord werden door j0den. Ik weet dat jij niks weet.


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7