Bekijk volle/desktop versie : Groot Brittanië heeft twee israelisch spionen het land uitgezet10-07-2002, 19:22

Citaat door Rizkki:
In Groot Brittanië heeft een hoogleraar van de Universiteit van Manchester heeft zijn twee collega’s ontslagen. De twee hoogleraren spioneerden voor israel en waren betrapt toen ze probeerden geheime informatie in tas achter te laten in een park voor hun informanten.
In europa zijn heel wat j0den, die hier in europa geboren en getogen overgehaald worden door geheime dienst van israel mossade om voor hun belangrijk informatie die ze door speelden naar israel.
.

10-07-2002, 19:40


Je liegt weer gewoon. Je verdraait de feiten niks spionnen.

Britse professor wijst twee Israëliërs de deur


LONDEN (ANP) - Een Britse professor heeft zich de woede op de hals gehaald van talloze academici nadat ze twee Israëlische medewerkers had ontslagen. Prof. Mona Baker bedankte hen voor hun diensten om de eenvoudige reden dat ze Israëliër zijn.

Het tweetal werkte enkele jaren voor twee wetenschappelijke bladen die eigendom zijn van Baker. Baker is directeur van het centrum voor vertalingen en interculturele studies aan de universiteit van Manchester. Ze tekende onlangs op een website een petitie die academici oproept om Israël te boycotten. Met het ontslag van de twee medewerkers uit de redactie van de bladen wil ze daar concreet gestalte aan geven.

Baker heeft naar aanleiding van haar actie een golf van kritiek over zich heen gekregen. Een Amerikaanse hoogleraar aan de Harvard Universiteit schreef een open brief waarvan delen in The Sunday Telegraph zijn afgedrukt. Deze prof. Greenblatt noemt Bakers actie verwerpelijk, zowel in intellectueel als moreel opzicht.

Ook via andere kanalen heeft Baker veel kritiek gekregen. Ze ontvangt dagelijks tientallen brieven vol dreigementen. Desondanks blijft ze bij haar standpunt. In een toelichting op het ontslag van het tweetal zegt ze dat ze het bestaan van de staat Israël betreurt. Baker wil niet zeggen waar ze is geboren

11-07-2002, 00:42
Rizki, je bent een ziekelijk paranoïd figuur

11-07-2002, 11:21
Rizki, als jij jouw onzin en leugenverhalen niet meer zou neerschrijven zal de stilte verrukkelijk zijn.

11-07-2002, 13:37


Rizki, dat zijn mooie poëtische woorden met een filosofische strekking waar je zelf veel uit zou kunnen halen.

11-07-2002, 21:57
Rizki, ben jij dyslectisch of kun jij nog niet goed Nederlands.

11-07-2002, 23:42
rizki...ik begrijp niet hoe jij doodleuk met saddams foto loopt te pronken

de man heeft meer dan een miljoen !!.....iraakse en iraanse doden op zn geweten ..en heeft zn land compleet naar de afgrond gebracht

of is dat niet zo belangrijk voor jou ?

20-07-2002, 08:45
Ze zijn overaal mee bezig!!

20-07-2002, 22:02
Salaam..

Wat jullie ook van Rizkki mogen denken..deze man is niet dom.

Hij brengt de feiten op zijn eigen manier..met zijn eigen interpretatie..

En hij heeft een eigen mening..

Respecteer ieders mening alstublieft..

Ik waardeer dat hij voor zijn mening opkomt..en bij zijn standpunten blijft..

Probeer hem met argumenten over te halen..niet met ziekelijke praat..

Ik dank jullie.

21-07-2002, 00:03
Al die verrekte Marokkanen in Nederland zijn hetzelfde. Ze ontregelen onze westerse matschappij en vallen onze vrouwen en meiden lastig. Zij zijn degenen die de meeste straatroven plegen, en behoren eigenlijk dit rustige landje te verlaten!!!!!

RIZKI, als ik op deze manier over de Marokkanen zou spreken en alles en iedereen over één kam zou scheren, dan zou dit forum hier te klein zijn, en zou iedereen mij beschuldigen van racisme, en terecht.

Jij doet hetzelfde met joden, JIJ bent hier DE racist!!!

21-07-2002, 00:46

Citaat:
Origineel gepost door an3sdej
Rizki, je bent een ziekelijk paranoïd figuur
En jij hebt een zieke-zionisten-geest, die ALLEEN voor de belangen van joden opkomt....wist je dat ik JOU helemaal zat ben, elk topic dat over de islam, of over zionisten gaat moet jou op duiken,
GET A LIFE jongen-------------> EXIT!!

21-07-2002, 15:14
JustAgirl, dan heb je mijn postings niet goed gelezen. Ik ben een anti-zionist. Maar ik ben niet anti-joods, omdat niet "de joden" de schuld dragen van de misdaden van de zionistische regeringen in Israel. Zelfs 'orthodoxe joden ' zijn tegen de zionistische staat.

21-07-2002, 17:55


Ik steun al helemaal geen Israelische doelen, ik koop zelfs geen Israelische produkten. En orthodoxe joden doen dat ook niet, zij hoeven zelfs geen dienstplicht te vervullen.

Verder lees ik in jouw (domme) berichten steeds dat ALLE dingen die waar dan ook fout gaan, in de schoenen van de joden gescoven worden, precies hetzelfde wat H-itler deed. Jij en gelijkdenkenden moeten oppassen dat je met dat soort ideologieverkondiging je niet hetzelfde op de hals haalt wat de joden in Europa gebeurde! Pas maar op dat alle moslims door zulke domme taal in Europa niet in de problemen komen.

12-06-2011, 01:00
Oppakken tuig!