Bekijk volle/desktop versie : Lovende woorden Mourinho voor Kuyt



22-01-2007, 16:03

Citaat:
José Mourinho heeft een simpele verklaring waarom zijn ploeg afgelopen weekend kansloos verloor bij Liverpool. De spitsen van The Reds waren volgens de Chelsea-coach fysiek te sterk voor de spelers van zijn team.
"Benítez is niet gek en ik ben geen tovenaar. We konden niet op tegen Crouch en Kuijt. Crouch is zó groot en verlengt iedere bal. Kuijt is te sterk, hij ontvangt de bal op zijn borst en wacht op aansluiting. Ook ik zou met Crouch en Kuyt spelen", zo luiden de woorden van de Portugees.

De Nederlander zelf was lyrisch over de verdediging van Liverpool. "Het was een fantastisch resultaat. Er was maar één team dat verdiende te winnen. We waren goed in de aanval, maar de verdediging was geweldig. We hebben geen kans weggegeven. We hadden de controle over de wedstrijd, doordat iedereen keihard voor elkaar werkte. Dat was het grote verschil met Chelsea."

Kuyt speelde een erg sterke wedstrijd tegen Chelsea en nam de openingstreffer voor zijn rekening. De international deed dit door een doorgekopte bal van, jawel, Peter Crouch tegen de netten te schieten. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-0.
Wel opmerkelijk dat Mourinho dit zegt meestal haalt hij uit naar clubs van wie hij verliest .

22-01-2007, 19:12



Citaat door samirmocro:
Wel opmerkelijk dat Mourinho dit zegt meestal haalt hij uit naar clubs van wie hij verliest .



Als je vaker verliest dan moet je wel


Hij was niet zo lovend over Robben...die kreeg echt flinke kritiek van Mourinho.

22-01-2007, 19:59
Kuyt heeft die wedstrijd zeker wel goed gespeeld, hij was echt geconcentreerd.

Mooie acties van hem gezien .