berbermeisje
21-01-2007, 11:54
Hallo allemaal,
Ik had me zo verheugd op de cake met appelmoes van louisa.
Ik heb 'm twee keer gemaakt en allebei de keren niet gelukt.
De cake wordt niet goed gaar van binnen. Hij blijft vrij nat. Ik heb een hete lucht oven en bak mij cakes altijd op 150 graden. De tweede keer heb ik de oven op 170 gezet. Van buiten was de cake eerder gaar dan van binnen. 170 was dus te veel. In het recept staat 190 graden (electrische oven??)
Ik zal hier de link plaatsen van het recept
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=14886385&postcount=1659
Heeft iemand van jullie de cake al eens gemaakt en hebben jullie een tip voor me? Wanneer je het pannetje met gesmolten boter en suiker en appelmoes van het vuur haalt voeg je dan meteen bloem en bakpoeder toe of laat je het eerst afkoelen. Ik heb het nagenoeg meteen toegevoegd.
Heb jij nog tips ellouisa?
Hoor graag van jullie..
Ik had me zo verheugd op de cake met appelmoes van louisa.
Ik heb 'm twee keer gemaakt en allebei de keren niet gelukt.
De cake wordt niet goed gaar van binnen. Hij blijft vrij nat. Ik heb een hete lucht oven en bak mij cakes altijd op 150 graden. De tweede keer heb ik de oven op 170 gezet. Van buiten was de cake eerder gaar dan van binnen. 170 was dus te veel. In het recept staat 190 graden (electrische oven??)
Ik zal hier de link plaatsen van het recept
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=14886385&postcount=1659
Heeft iemand van jullie de cake al eens gemaakt en hebben jullie een tip voor me? Wanneer je het pannetje met gesmolten boter en suiker en appelmoes van het vuur haalt voeg je dan meteen bloem en bakpoeder toe of laat je het eerst afkoelen. Ik heb het nagenoeg meteen toegevoegd.
Heb jij nog tips ellouisa?
Hoor graag van jullie..