Bekijk volle/desktop versie : 25 MAART 2001, Marokko wint!

20-01-2007, 19:14
Marokko wint Noord-Afrikaanse derby

25 maart 2001

Marokko heeft het kwalificatieduel voor de Afrika Cup tegen Tunesië in Rabat met 2-0 gewonnen. Tunesië speelde 78 minuten met tien man nadat Hassen Gabsi vanwege een elleboogstoot tegen Abdeslam Ouaddou met rood het veld moest verlaten.

Het eerste doelpunt viel al kort daarop en was van Engelse makelij. Youssef Chippo van Coventry City kopte een hoekschop van zijn ploeggenoot in de Premiership Mustapha Hadji hard in de touwen. Abdeljalil Hadda besliste de wedstrijd al voor rust (2-0). Marokko leidt soeverein in groep C met negen punten. Tunesië, het team van de nieuwe bondscoach Eckhard Krautzun, heeft vier punten.

Incha'allah weer 7 februari

20-01-2007, 19:17

20-01-2007, 19:29
Inshallah 7 februari 2007 weer een overwinning op Tunesie...maar dit keer wordt het aantal doelpunten verdubbelt

Nee, zolang we maar winnen maakt niet uit met hoeveel

20-01-2007, 19:35

Citaat door missmaghribia:

jah inderdaad en vooraal me die commentator van Arriyadia zou het wel leuk zijn

20-01-2007, 19:40

Citaat door xxxxxxxx4:

Inderdaad, wollah die commetators zijn daar echt feshkel, hahah hoe hij uit z'n dak gaat als er een doelpunt valt is gewoon tof

20-01-2007, 20:03
Die commentator van Arriyadia is net als die commentator van aljazeera riyadia,Het is echt leuk om te horen hoe ie uit z'n dak gaat

20-01-2007, 20:39
hahah die dag ken ik nog
marokko had tunesie helemaal vernederd

Zolang marokko wk kwalificatie wedstrijden in rabat speelt gaan ze noooit naar wk