Bekijk volle/desktop versie : Sevilla - Mallorca!!

14-01-2007, 18:09
Het is nu de 2e helft en het staat nu 1-1!! Gelijk aan begin 2e helft maakt mallorca de gelijkmaker wat zekr terecht is aangezien mallorca echt beter speelt!! De eerste doelpunt van sevilla was een penalty maar voor de rest speelt mallorca het beste voetbal en creert het veel kansen!!

14-01-2007, 18:14

Aanvallend heeft sevilla nog geen 1 aanval weten te creeren!! En het is inmiddels 10e minuut van 2e helft

14-01-2007, 18:21
1-2 voor mallorca!!!!! OKEY DAN!!!! MAXI LOPEZ maakt em prachtig af!!! zeer terecht!!!

14-01-2007, 18:26
spaanse liga a mattie, het kan in elke wedstrijd alle kanten op

14-01-2007, 18:27

Citaat door __MOCRO__:

Blijft prachtig!!!

14-01-2007, 18:55
OLEEE Sevilla heeft verloren van mallorca met 1-2 en sevilla speelde nog wel thuis!!! Dit is mooi voor barca!!!

14-01-2007, 18:58
rijkaard gaat schorsing krijgen..

14-01-2007, 19:02

Citaat door henry14:

Iemand die met de geruchtenmolen meegaat!!

14-01-2007, 19:11

Die beelden heb ik ook gezien gister tijdens de wedstrijd!! Maar vandaag heeft de spaanse voetbalbond al gesproken maar zo te zien weet jij die uitspraak niet Daarom lach ik ook!!