Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk zelf maskertjes maken .... hier een paar receptenLZN
03-01-2007, 13:31


ik heb een paar recepten om zelf maskertjes te maken 1 prak een banaan met yogurth en honing is tegen acne en voor een strakke huid 2 1.5 eetlepel fijngemalen cintroen schil en 2 eetlepels abrikoosolie is hydraterend gewoon melk , honing of kwark op je gezicht is ook verzorgend, niet te veel yoghurt en afspoelen met lauw water scrubs 1 meng wat maispoeder met water en scrubben maar 2 meng wat zeezout met citroen olie is voor de bloedsomloop en je word sneller bruin hoop dat ik je hiermee wat geholpen heb en have fun.

..Batata..
03-01-2007, 13:35
Leuke topic

mtiewiejagirl
02-02-2007, 12:44
woow hoe weet je allemaal al die dingenn

Lovely16
02-02-2007, 13:38
:banana: More More More!!

zOietS
02-02-2007, 20:53


Citeer: Extra verzorgend Geen masker in huis voor je gezicht, maar wel honing. Dan kun je genoeg handige maskertjes maken. Je kunt de honing zo op je gezicht smeren, even in laten trekken en afspoelen. Je huid wordt heerlijk zacht. Maar je kunt het ook mengen met kwark of yoghurt. Zo maak je in een handomdraai een extra verzorgend masker. Spoel het af met lauwwarm water. Euhmmm ff een domme vraagje he.. wat voor honing moet je gebruiken? die je gewooon uit de supermarkt haalt of die ''echte honing'' (wat de meeste marokkanen eten)

zOietS
02-02-2007, 21:19
mocro meiden zijn jullie da zonnbank gedoe beu en willen julie gratis een kleurtje in warme landen kan je even zonnen en je hebt ne mmooi bruin kleur mmaar hier in belgie of nedderlaand is de zon nauwelijks dit is de beste tip om mooi bruin sexy kleur te hebbe gaa naar toilet doe een beetje (de grote boodschaP) in ne kommetje pak een mixer en mix je kakje tot het helemaaal stijf is gemixt de er beetje coco de channel in (kakjes van mocro meiden zijn gewoon te erg van geur door die coco chanel krijgt het een lekker geur) dan maar smeren heeel goed en overal niet op de oogjess laat het 1h op je gezicht dan spoelen met zeep echt van die sterke zeep anders blijft het geur nog en nadien heb je sexy mooi kleurtje zonder moeite te doen of geld uit tegeve meiden succes :stoned: :loser: