Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Lasagne



Pagina's : [1] 2

Nabila25
07-08-2003, 10:13


Hallo, :boogie: Kan er iemand mij a.u.b. vertellen hoe je lasagna klaarmaakt? Sinds ik zwanger ben denk ik aan niets anders en heb ik er enorm veel zin in, maar ben er nog niet toegekomen om het te leren. Alvast bedankt. Groetjes, :zwaai:

Tarifith25
07-08-2003, 19:52
Hi Nabila, Ik had dit receptje nog ergens staan, ik heb het zelf nog niet geprobeerd, aan jou de eerste eer, ik hoop dat het lukt, dan zal ik ook een poging wagen :D P.s. het is wel een kleine portie dus in jouw toestand zou ik alles verdubbelen :) en veel geluk met je zwangerschap Ingrediƫnten 3 vellen lasagna, 15 gr. margarine, 75 gr. gehakt, 1 champignon, 1/4 ui, prei, 1 dl water, 1/2 bouillonblokje, 2 eetl. geraspte kaas, 2 eetl. tomatenpuree en 1/2 theel. oregano. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 220 graden C. Maak de ui en de champignons schoon. Snijd de ui in stukjes en de champignon in plakjes. Smelt de margarine in een braadpan en fruit hierin de ui en de champignon. Voeg dan het gehakt toe en bak het rul. Doe dan de oregano en de tomatenpuree erbij. Roer alles goed door elkaar met een houten lepel (vraag me niet waarom). Voeg dan het water en het 1/2 bouillonblokje toe. Breng dit aan de kook met de deksel op de pan. Vet intussen het schaaltje in. Als de saus kookt roer je hem voorzichtig door. Doe een laagje saus in de schaal en leg hierop het eerste blad lasagna. Doe hierop een beetje saus zodat het lasagnablad bedekt is. Daarbovenop het 2e lasagnablad met daarop weer een laagje saus. Dan het laatste lasagnablad met de rest van de saus. Strooi hierop de geraspte kaas. Zet de schotel in de oven en laat de lasagna in ongeveer 30 min. gaar worden.

Sjabakkia
07-08-2003, 20:01
Hoi Nabila, Ik zal je een tip geven: in de supermarkt verkopen ze mix voor lasagna, van HONIG en ook lasagne-bladen. Op de achterkant van de mix staat precies hoe je het moet bereiden. Zelf heb ik het op deze manier geleerd. Nog een tip: Lekker veel verschillende groenten, geen gehakt!! oo ja, en zo'n bakje met Italiaanse roerbakgroenten.... Heel veel succes, Sjabakkia.

Lady_moi
10-08-2003, 02:14
mmmmmmmmmmmmmmmm

kellie
13-08-2003, 15:13


HMMMMMMMMM met gehakt vind ik het lekkerst. Jammie!! Ik ga het vandaag maken, ik kan niet wachten.

Nabila25
14-08-2003, 11:15
Bedankt Tarifith. :zwaai: Ik zal het eens uitproberen en dan laat ik iets weten.

Lady_moi
25-08-2003, 16:41
ff printe :hihi:

C_OUJDIA
27-08-2003, 10:36
Origineel gepost door Tarifith25 Hi Nabila, Ik had dit receptje nog ergens staan, ik heb het zelf nog niet geprobeerd, aan jou de eerste eer, ik hoop dat het lukt, dan zal ik ook een poging wagen :D P.s. het is wel een kleine portie dus in jouw toestand zou ik alles verdubbelen :) en veel geluk met je zwangerschap Ingrediƫnten 3 vellen lasagna, 15 gr. margarine, 75 gr. gehakt, 1 champignon, 1/4 ui, prei, 1 dl water, 1/2 bouillonblokje, 2 eetl. geraspte kaas, 2 eetl. tomatenpuree en 1/2 theel. oregano. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 220 graden C. Maak de ui en de champignons schoon. Snijd de ui in stukjes en de champignon in plakjes. Smelt de margarine in een braadpan en fruit hierin de ui en de champignon. Voeg dan het gehakt toe en bak het rul. Doe dan de oregano en de tomatenpuree erbij. Roer alles goed door elkaar met een houten lepel (vraag me niet waarom). Voeg dan het water en het 1/2 bouillonblokje toe. Breng dit aan de kook met de deksel op de pan. Vet intussen het schaaltje in. Als de saus kookt roer je hem voorzichtig door. Doe een laagje saus in de schaal en leg hierop het eerste blad lasagna. Doe hierop een beetje saus zodat het lasagnablad bedekt is. Daarbovenop het 2e lasagnablad met daarop weer een laagje saus. Dan het laatste lasagnablad met de rest van de saus. Strooi hierop de geraspte kaas. Zet de schotel in de oven en laat de lasagna in ongeveer 30 min. gaar worden. :eek: Nerie..recept voor zelfgemaakte lasagna...:maf:..

Zinagirl21
03-09-2003, 09:34
Origineel gepost door Sjabakkia Hoi Nabila, Ik zal je een tip geven: in de supermarkt verkopen ze mix voor lasagna, van HONIG en ook lasagne-bladen. Op de achterkant van de mix staat precies hoe je het moet bereiden. Zelf heb ik het op deze manier geleerd. Nog een tip: Lekker veel verschillende groenten, geen gehakt!! oo ja, en zo'n bakje met Italiaanse roerbakgroenten.... Heel veel succes, Sjabakkia. Waarom geen gehakt met gehakt kan ook en is lekkerder hoor ;)

Tarifith25
03-09-2003, 10:18
C Oujdia zelf gemaakt is veel lekkerderrrrr Maarre ik heb Nabila sindsdien hier nooit meer gezien..o jee wat heb ik haar aangedaan?

Nabila25
03-09-2003, 10:41
Hoi :zwaai: Ik leef nog steeds, hoor. Maar heb het jammer genoeg nog niet uitgeprobeerd. Ik beloof dat ik het dit weekend zal proberen en ik laat jullie iets weten. Doei, :giechel:

Tarifith25
03-09-2003, 12:07
O gelukkig maar Nabila :) We horen het wel succes :zwaai:

Ouidath
06-09-2003, 16:31


ik krijg hier honger van:huil:

Lady_moi
07-09-2003, 12:50
Ik heb het onlangs nog gemaakt :) en echt waar het is overheeeeeeerlijk lekkeruuuuuur :Iluvu: :Iluvu: :Iluvu:

Ouidath
07-09-2003, 20:58
ik vandaag:stout:


Pagina's : [1] 2