Bekijk volle/desktop versie : Kasamh Se ... I swear!



23-12-2006, 22:31
Door: Sindoora @ http://www.salaam-namaste.net

Kasamh Se

Bani is de oudste dochter van familie Dixit. Als jong meisje verloor zij haar moeder en zorgde voor haar jongere zusjes Pia en Rano. Haar vader was niet in staat dit te doen, omdat hij na het overleden van zijn vrouw zich had overgegeven aan de drank. Bani stopte met school en ging, zonder dat haar vader het wist, werken in een hotel. Op deze manier kon ze voor haar zusjes zorgen. Als haar vader overlijdt aan een hartaanval, overhandigt hij haar, voor zijn laatste adem, een brief. In deze brief verteld haar vader haar dat als ze in moeilijkheden komt, ze naar Mumbai moet gaan en opzoek moet gaan naar een zekere Jai Walia. Wanneer ze dreigt hun huis te verliezen aan de schulden van haar vader, zit er niks anders op, dan te vertrekken naar Mumbai. Samen met haar zusjes Pia en Rano verlaat ze haar vertrouwde stad Mount Abu.
In Mumbai gaan ze opzoek naar Jai Walia tot zij aankomen bij een gigantisch huis. Daar worden ze ontvangen door Jigyassa, de zus van Jai Walia, die hun komst alles behalve op prijs stelde. Zij wees hen dan ook meteen de deur. Op dat moment komt er een arrogante brede man binnen lopen die haar tegenhoudt. Jai Walia. Hij vraagt Bani waar ze vandaan komen en wie ze zijn. Hij blijkt een vage kennis te zijn van hun overleden moeder. Daarna biedt hij hen zijn outhouse waar ze mogen verblijven. Bani voelt zich echter verplicht om de huur hiervoor te betalen. Jai Walia, hoe arrogant hij is, laat haar weten dat het bedrag aan huur dat Bani moet betalen, geen waarde heeft voor hem. Maar om haar eer niet te krenken, accepteert hij haar eis.
Vanaf dit moment begint de haat/liefde relatie tussen Jai Walia en Bani. Ze gaat aan de slag in één van zijn hotels. Vaak wist hij haar te beledigen en kwetsen en legde haar valse beschuldigingen op. Maar ook ontving zij meerdere malen promotie en schouderklopjes van hem. Ergens wist zij dat dit niet kwam door haar eigen prestaties, maar meer omdat Mr. Jai Walia een oogje had op haar jongere zusje Pia. Gelukkig had Bani een goede vriend aan haar zij, Pushkar, die een soort zoon was voor Jai Walia. Pushkar hielp Bani bij alle moeilijkheden en troostte haar wanneer ze verdrietig was. Stukje bij beetje werd Bani verliefd op Pushkar, niet wetend dat ook Pushkar een oogje had op haar jongere zusje Pia. Pia is echter niet geïnteresseerd in de liefde, maar is een golddigger. Ze wilt hoger dan haar standaard leven en doet zich dan ook altijd voor alsof ze rijk is. Pushkar blijft achter Pia aan huppelen, in de hoop dat ze hem leuk zal vinden. Jai pakt het echter wat slimmer aan en stuurt Pia anoniem dure cadeau’s. Mobiele telefoon, dvd speler etc. Pia denkt echter dat deze cadeau’s van Pushkar komen, omdat hij openlijk zegt dat hij haar leuk vindt. Nu begint ze wel interesse voor hem te krijgen.
Wanneer Jai Walia een feest geeft, besluit Bani die avond Pushkar te vertellen dat ze van hem houdt. Maar wat ze ziet, had ze zich nooit durven verbeelden. Daar stond Pushkar, zoenend met niemand anders dan haar jongere zusje Pia. Haar wereld leek in te stortten, maar ze corrigeerde zich en sprak zichzelf moed toe. Immers, het geluk van haar zusje was van groot belang bij Bani.
Ondertussen heeft Bani haar hart getroost en is ze zich meer gaan concentreren op haar werk in het hotel van Jai Walia. Pia en Pushkar zien elkaar vaker en Pia blijft mooie cadeau’s ontvangen. Wanneer zij Pushkar hiervoor begint te bedanken en hij haar verteld dat de cadeau’s niet van hem komen, ontstaan er vraagtekens. Wanneer ze weet dat Jai Walia haar heeft verwend met al dat luxe, vergeet ze Pushkar en rent achter het geld aan.
Jai denkt er nu serieus over na om te trouwen met Pia en spreekt Bani er op aan. Zij geeft hem een goede preek en zegt er helemaal tegen te zijn. Pia is eenmaal veel te jong voor hem. Bani geeft daarna haar zusje Pia een preek van hier tot Mumbai. Jai, quasi beledigt, laat het er niet bij zitten. Hij stuurt Bani voor een project de stad uit. Twijfelend vertrekt zij, doet haar werk en wanneer ze terug komt, ziet ze dat Jai en Pia verloofd zijn, achter haar rug om. Bani windt zich er enorm over op, maar als Jai en Pia echt niet van gedachten veranderen, legt ze zich erbij neer en accepteert het. Pushkar, die zo depressief is als ik weet niet wat, pikt het niet en probeert Pia er op alle mogelijke manieren uit te praten. Pia negeert hem en doet de voorbereidingen voor haar bruiloft. Kort voor de bruiloft spreekt Pushkar Pia weer en verteld haar dat liefde belangrijker is dan geld. Pia ziet in dat ze eigenlijk wel veel van Pushkar houdt en durft niet meer met Jai Walia te trouwen. Pia en Pushkar besluiten daarom een dag voor de bruiloft samen weg te lopen. Bani betrapt ze echter en dwingt Pia te blijven. Ze heeft zich immers zelf in de problemen gewerkt. Pia stemt in en laat Pushkar achter.
De volgende dag is de bruiloft bezig. Panditji (priester) vraagt de bruid te halen. Bani haast zich naar de kamer van Pia om te kijken of ze klaar is. Maar Pia…. Is niet in haar kamer. Haar bruidsjurk ligt op bed en zij is nergens te vinden. Pia is weggelopen met Pushkar. Bani begint in paniek te raken en weet niet hoe ze het nieuws moet delen met de rest, terwijl er zoveel gasten wachten op Pia. Jigyasa komt de kamer in en vraagt naar Pia. Bani vertelt haar dat ze is weggelopen. Jigyasa schrikt ze rot en begint te huilen dat ze dit haar broer niet gunt. Ze smeekt Bani om de kleding van Pia aan te trekken en naast Jai te gaan zitten. Door de sluier ziet hij haar gezicht toch niet. Al is het maar om hem van de schande te redden. Bani krijgt medelijden met Jigyasa en gaat akkoord met haar voorstel. Wanneer ze de jurk pakt en vertrekt om zich om te kleden, veegt Jigyasa haar krokodillen tranen weg en grijnst breed. Ze is blij met haar master plan.
Bani gaat in paniek naast Jai zitten en verricht met hem het ritueel. Wanneer hij haar sluier omhoog doet en ziet dat het Pia niet is, schrikt hij zich kapot, maar zegt geen woord. Als het ritueel is afgelopen, lopen ze samen naar de kamer, waar hij haar voor van alles en nog wat uitmaakt. Hij zweert wraak te nemen op Pia en degene met wie zij is weggelopen. Met zijn familie begint hij een hele zoektocht door de stad. Wanneer hij er achterkomt dat Pia met Pushkar is getrouwd, voelt hij zich ontzettend bedrogen. Hij slaat Pushkar in elkaar en vertrekt naar huis. Nu Bani ongewenst zijn vrouw is geworden, behandelt hij haar als een stuk vuil. Hij maakt haar leven zuur en zegt dat dit de enige manier is om Pia terug te pakken. Het leven van Bani kapot maken, is zijn enige middel. Na een lange tijd, begint Jai het zat te worden en zegt van Bani te scheiden. Hij gooit een geldcheck voor haar voeten en zegt haar te verdwijnen uit zijn leven. Bani die nog nooit zo beledigd is geweest, drukt zijn check terug in zijn handen en vertrek die avond met haar zusje Rano.

23-12-2006, 22:31


Die avond verschijnt Bilo Maasi in de Walia mansion. De lieve tante van Jai. Hij ziet haar als zijn moeder en kan haar dan ook nooit teleurstellen. Jai is hartstikke blij met haar komst, maar schrikt zich wezenloos als ze vraagt naar haar bhaho (schoondochter) Bani. Jai weet niet wat te zeggen en kan haar niet vertellen dat ze het huis uit is samen met haar zusje Rano. Jigyasa schiet hem te hulp en vertelt Maasi dat Bani op familie bezoek is in Mount Abu.
De volgende dag vertrekt Maasi naar de tempel. Ze verricht de rituelen en als ze de trappen beklimt, valt ze eraf en raakt verwond aan haar hoofd. Er wordt meteen naar het Walia mansion gebeld dat Maasi in het ziekenhuis ligt. Geschrokken vertrekt iedereen naar het ziekenhuis, om tot hun grote verbazing Bani bij Maasi te vinden. Maasi vertelt hen dat ze van de trap viel en haar bhaho haar had geholpen. Ze vertelde dat ze haar meteen herkende, vanwege de foto die ze eerder heeft gezien. Bani weet niet hoe ze zich gedragen moet. Ze loopt de kamer uit en Jai roept haar in de gang terug. Hij zegt haar dat ze terug moet komen naar huis. Ze maakt hem hard duidelijk dat ze niks moet. En als ze al terug komt, is het voor zijn verwonde tante en zeker niet voor hem.

Tijdens het verblijf van Maasi in Walia mansion gaat het steeds beter met Jai en Bani. Hun relatie is op een punt gekomen, dat Jai bereidt is van Bani te scheiden als Maasi weer weggaat. Hij zegt tegen Bani dat ze niet meer hoeft te boeten voor de fout die Pushkar en Pia hebben gemaakt. Hij heeft hen immers ook vergeven. Ondanks dat Jai nog wat afstandelijk doet, is Bani verliefd op hem geworden. Ze is gelukkig. Tot er plots een nieuw obstakel ontstaat. De oude vlam van Jai komt in beeld. Roshni Chopra. Zij wil Jai absoluut terug hebben en deinst dan ook niet terug van zijn huwelijk met Bani. Jigyasa heeft haar al duidelijk vertelt dat Jai en Bani niet van elkaar houden, maar een soort schijnhuwelijk hebben. Roshni gebruikt al haar tactieken om Jai bij Bani weg te houden en hem te verleiden. Bani is stik jaloers en is ten einde raad. Hoe harder Roshni probeert Jai weg te grijpen bij Bani, hoe meer Jai zich aangetrokken voelt tot Bani. Alleen durft hij dit niet te erkennen, omdat in zijn leven een groot geheim is, waar Bani nooit achter mag komen. Anders raakt hij haar voor altijd kwijt.
Op weer een ander feestje is Bani stik jaloers. Roshni probeert Jai weer haar eigen te maken. Bani drinkt kwaad haar glas leeg, waar, zonder dat ze het wist, een verdovend middel in werd gegooid. Ze gaat naar haar kamer met een barstende koppijn. Wanneer Jai komt en ziet dat ze huilt, maakt hij zich zorgen. Hij wil haar troosten, maar ze duwt hem weg. Ze zegt hem dat hij maar naar zijn Roshni moet gaan en haar met rust moet laten. Jai kan haar verdriet niet verdragen en omhelst haar. Van het één gebeurt het ander en niet lang na deze avond, blijkt dat Bani zwanger is.

In de tussen tijd wordt Jai geblackmailed door een onbekende over het grote geheim, ook wel Park Road- raaz genoemd. Ook Roshni blackmailt hem, maar niet met Park Road. De dochter van Jigyasa, Anu, is zwanger geworden van het neefje van Roshni en ze moeten snel trouwen. Roshni zegt echter dat het neefje van Jai, Sahil (zoon van Jigs) moet trouwen met haar nichtje Raashi (dochter van haar broer). En als hij dit niet doet, zal haar neefje niet met de zwangere Anu trouwen en zal ze altijd een schande blijven van de Walia familie. Sahil wil absoluut niet met Raashi trouwen, omdat hij verliefd is op Rano. Uiteindelijk offert Ranveer (de oudste zoon van Jigs) zich op en trouwt met Raashi, om de eer van de familie te redden. Sahil trouwt dan met Rano.

Bani die al vaker Park Road heeft horen vallen, begint achterdochtig te worden. Ze heeft Jai horen zeggen tegen Roshni dat Bani koste wat kost, niet mag weten wat er op Park Road is gebeurd. Bani begint te onderzoeken wat er zou kunnen zijn gebeurd. Ze wordt gebeld door een onbekende die haar verteld waar ze naar toe moet komen, om de raaz te onthullen. Ze vertrekt tijdens een feestje en Jai volgt haar meteen. Het blijkt dat het een val is om Jai te vermoorden. Dit lukt echter niet. Bani is ontzettend geschrokken en eist te weten wat de raaz is. Jai kan geen kant meer op en vertelt haar wat er op Park Road is gebeurd. Hij vertelt haar in tranen dat hij haar moeder had dood gereden. Bani is geshockeerd en raakt in paniek. Ze wilt hem nooit meer zien en vertrekt uit zijn leven.

Terwijl Bani uit Jai’s leven vertrekt, arriveert Pia weer in de Walia Mansion. Haar huwelijk met Pushkar hangt aan een draadje. Ze heeft abortus gepleegd en Pushkar is haar meer en meer dan zat en heeft haar het huis uitgeschopt. Jigyasa beledigt haar en zegt dat Walia mansion geen opvang tehuis is. Pia negeert haar en vertrekt naar de out-house om haar spullen uit te pakken.

Jai is werkelijk kapot en ziet Bani overal waar hij kijkt. Depressief en aan de drank nu zijn vrouwtje weg is. Jigyasa en haar zoon Ranveer maken gebruiken van zijn verdriet en afwezigheid van gedachten en laten hem een akte tekenen waarin al zijn bezit voor Jigyasa en Ranveer is. Wanneer Bani hier achterkomt, besluit ze meteen wat te doen. Ze gaat naar advocaat Tarun, niet wetend dat hij een vriend is van Jai, en vraagt een echtscheiding aan. Tarun meldt dit bij Jai, die er helemaal kapot van is, maar hij zegt dat Tarun haar gewoon moet helpen. Bani eist de helft van het bezit op van Jai voor haar kind. Zo lang ze goed voor haar kind zal zorgen, vindt Jai het goed. Pia die zich ook in Walia mansion bevindt en tevens bij Jai werkt, huppelt weer achter Jai aan die nu totaal geen oog meer voor haar heeft. Ze steunt hem in deze moeilijke periode en probeert hem te troosten, maar ook te verleiden. Aan de andere kant, zegt ze tegen Bani dat ze echt van Jai moet scheiden.
Wanneer Bani er achterkomt dat er ook nog eens iemand is die Jai wil vermoorden, raakt ze in paniek. Ze probeert Jai te bereiken en waarschuwen, maar hij is niet te bereiken. Dan vertrekt ze naar de plek waar zijn moord plaatst zou vinden en vindt daar een man, die Jai is aan het opwachten. Als hij Bani ziet, slaat hij haar in elkaar en loopt weg.
In de tussen tijd is Maasi ziek geworden en naar het ziekenhuis gebracht. Jai wil de kosten betalen en de vrouw aan de balie geeft aan dat hij ook meteen de kosten van zijn vrouw, Bani Walia, moet betalen. Jai is in de war en vraagt wat ze bedoeld. Ze vertelt hem dat Bani haar kind is verloren. De wereld van Jai lijkt in te storten. Jigyasa die alles heeft gehoord, koopt een verpleger om en zegt hem tegen Jai te zeggen, dat Bani abortus heeft gepleegd. Hier is niks van waar, want Bani is haar kind verloren toen ze in elkaar werd geslagen.
Jai is woedend bij het bericht dat Bani abortus heeft gepleegd en wil haar even niet meer zien. Hij besluit op zakenreis te gaan naar Dubai en neemt Pia met zich mee. In Dubai verleidt Pia hem weer en delen ze het bed.
Bani die in Walia mansion is, is in shock als ze weet dat ze haar kind is verloren. Ze praat niet. Tegen niemand niet en staart alleen voor zich uit. Pas als ze een tape ziet waarin haar moeder haar vertelt dan niet Jai haar heeft doodgereden, maar dat ze zelf voor zijn auto was gesprongen om zelfmoord te plegen, (ze is pas in het ziekenhuis overleden) lijkt ze uit haar shock te komen. Ze weet niet of ze verdrietig moet zijn, omdat haar moeder zelfmoord heeft gepleegd. Of dat ze gelukkig moet zijn, omdat niet haar echtgenoot haar moeder heeft vermoord. Ze vertrekt meteen naar Dubai om het nieuws met Jai te delen. In Dubai maken Jai en Bani het weer goed en zijn ze weer happy samen. Alleen aan Jai knaagt het schuldgevoel dat hij zich heeft laten verleiden door Pia.
Terug in Walia mansion gaat het ontzettend goed tussen Jai en Bani. Ze zijn ontzettend verliefd op elkaar, ondanks dat ze nog verlegen zijn. (Schattig!!!) Pia die ziet hoe Jai en Bani met elkaar omgaan is stik jaloers en begint door te draaien. Ze herinnert Jai elke keer weer aan die nacht in Dubai. Jai zegt haar dat het een fout was, meer niet en dat ze het zo snel mogelijk moet vergeten. Ze zegt dat ze het nooit zal vergeten, omdat ze van hem houdt. Jai begint zich aan haar te irriteren en begint haar te ontwijken. Wat blijkt? Pia is zwanger. Pushkar is weer ontzettend blij en haalt Pia terug in huis. Hij denkt dat het kind van hem is, maar Pia…. Pia zegt tegen Jai dat het zijn kind is en bedreigd hem, dat als hij niet oppast, ze alles aan Bani-didi (zus) zal vertellen. Nu heeft Pia vrijspel en heeft met het kindje in haar lichaam, Jai in haar macht. Zeker gezien het feit dat Bani maar moeilijk zwanger raakt van Jai.

23-12-2006, 22:33
Als je wil weten hoe het verder zal lopen met Bani, Jai, Pia en alle andere volg dan de serie samen met ons op http://www.salaam-namaste.net!