Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Smokey Eyes



21-12-2006, 18:09
eey kan der hier iemand tips geven ( fotos mag ook) hoe dat je smokey eyes kan doen?????

soekran

22-12-2006, 09:23





Ook smokey eyes zagen we veel bij de Russische look voorbij komen. Alle aandacht op je ogen óf op je lippen, dus ! Smokey eyes zijn niet moeilijk te maken. Eerst een beetje poeder op je ogen om ze mat te maken. Daarna een lijntje boven je ogen trekken, liefst met vloeibare eyeliner of een scherp kohlpotlood. Vervaag het lijntje met een wattenstaafje. Breng nu grijze en zwarte oogschaduw aan op je ooglid en vervaag goed met een kwastje, je moet natuurlijk geen spook lijken. Trek nu een lijntje aan de onderkant van je oog (goed vervagen). Als finishing touch een flinke laag zwarte mascara en klaar !


Bron :: Minettes


22-12-2006, 09:25

Smokey Eyes




We komen ze tegen in de modecollecties, voor haar en voor hem. Ook de haarmode ontkomt er niet aan: de "gothic" zwarte mode. Op de catwalk zagen we heel wat punkkapsels, maar dan verzorgder. En natuurlijk doet ook de make-up mee aan deze mysterieuze "dark" trend.

Visagisten toveren modellen om tot ware "dark ladies". De ogen van de modellen waren zwaar aangezet met donkergrijze oogschaduw. Behalve voor het bewegende gedeelte van het ooglid gebruikten de visagisten ook voor het gedeelte onder de jukbeenderen een donkere oogschaduw. Alleen nét onder de wenkbrauwen werd een lichtere kleur aangebracht om een al te zwaar effect te voorkomen. De wenkbrauwen werden ingekleurd met een donker oogpotlood en zelfs onder de ogen werd een 'veeg' zwarte oogschaduw aangebracht. Zwarte mascara maakte het geheel af, maar voor de lippen werden er lichte, natuurlijke kleuren gebruikt. Hetzelfde geldt voor de jukbeenderen die met een natuurlijke blush zachtjes werden geaccentueerd.










Bron :: Minettes