Bekijk volle/desktop versie : Zo zie je maar! ..



20-12-2006, 10:35
Salaam oulaikoem,

zO zie je maar hoe viees sommige mensen kunnen zijn..

het lijkt een lang stuk maar je bent er zo doorheen
Is zeker de moeite waard om te lezen

Een jonge man met een te goed hart, iedereen was weg van hem. Iedereen was jaloers op hem, niemand die hem wat gunde. Vrienden van hem hingen altijd op straat en probeerden hem te mislijden. Hij was gelukkig,had gestudeerd en zijn droom was de douane. Na het afronden van zijn studie had hij een goede baan bij de douane. Hij had veel geld en was een verstandige jonge Hij had een vriendin die alleen op zijn geld uit was maar hij was verblind door de liefde. Van werk ging hij naar huis en savonds kon je hem alleen in de sportschool vinden. Meiden stonden in de rij voor hem maar hij wilde alleen die ene. Ze waren gelukkig met elkaar hij had niet door dat het haar alleen om het geld en zijn looks ging. Hij gaf haar alles wat ze wou en had er alles voor over om een goede toekomst met haar op te bouwen.
Zijn vrienden vonden het maar dom. Hij moest van zen leven genieten in plaats van alleen maar werken werken en zen meisje. Op een dag is hij toch met hun gaan hangen, het was gezellig anders dan hij verwacht had. En zo ging het steeds vaker tot de dag dat ze hem een joint aan boden. Hij weigerde, zen vrienden maakten hem wijs dat het geen kwaad kon. Hij deed het niet, en is weggelopen. Een week later zaten ze weer samen en kreeg hij het weer aangeboden. Hij dacht achjaah kan geen kwaad eentje… Dat had hij noooiit moeten doen vanaf die dag veranderde zijn hele leven. Door veel met hun op te trekken ging hij steeds meer met de foute mensen om en kwam er beetje bij beetje achter dat zen meisje niet het meisje is dat hij dacht dat ze was. Maar hij hield te veel van haar en wilde toch met haar verder ondanks alles wat ze gedaan heeft.
Hij bleef nog wel werken.. maar ging te veel met zijn “vrienden” het begon met een joint paarmaanden later was het cocaïne.. hij had het nog wel in de hand. En besloot om te stoppen en afstand van zen vrienden te houden. En ging weer verder met zijn werk. Op de een of andere manier kon hij niet zonder hun en zonder zen meisie. En bleef hij contact met ze zoeken.
Zen vrienden hielden zich alleen maar met foute dingen bezig. Dealen, inbraken, overvallen en dat soort dingen. Hij wist alleen van het dealen en wilde niks van het geld hebben maar wilde zen “vrienden”niet laten gaan.
Op een dag vroeg eentje hem om mee te gaan naar zijn huis lekker chillen zei hij. De jonge man had zo iets van oh jaah is goed hoor. Zijn “vriend” stak de sleutel in het slot en samen met de rest namen ze alle kostbare dingen mee. De jonge man voelde zich zwaar genaaid het chillen was beroven. Het was het huis van een oude vrouw die half slapend de politie belde en inelkaar geslagen werd. De “vrienden” vluchten met de spullen en de jonge man bleef achter omdat hij het niet over zen hart kon krijgen om de vrouw achter te laten. Hij draaide de bak in.. Weg toekomst.. weg baan.. weg geluk.. Alles was in een klap weg.
Hij hield het niet meer uit en heeft zijn “vrienden” verraden Hij vond het niet kunnen dat ze zo verder leefden. De jongens werden gepakt na een tijde waren ze weer vrij.
De jonge man was ook vrij en kwam een van zen “vrienden”tegen.. Hij negeerde hem Maar de “vriend” vertelde hem dat hij goed gehandeld heeft. En dat hij en de rest van de groep blij zijn dat hij hun verraden had omdat ze nu serieus zijn geworden en allemaal aan het werk zijn of studeren. De jonge man was blij om te horen dat zijn “vrienden” het goede pad hadden gevonden. De “vriend” nam de jonge man mee om even wat te drinken. De hoek om gelopen stond de rest van de bende. Het was allemaal een val.. de praatjes van de “vriend” waren te mooi om waar te zijn. De jonge man werd helemaal in elkaar geslagen omdat hij de jongens verraden had. Met 7 man sloegen ze erop los. Met helmen.. sloegen ze op hem in nadat hij op de grond lag werd er nog wild op hem ingetrapt ze lieten niks meer van hem heel. De ambulance arriveerde, ze zeiden van heeft geen zin meer deze jonge haalt het niet. Ze probeerde hem te reanimeren en namen hem mee. In het ziekenhuis belande hij in een zware coma. De dokters vertelde zijn zus dat het een wonder is dat hij nog leefde en dat het sporten wat hij elke avond deed zijn redding was. Niemand zou dit kunnen overleven de hoop was helemaal weg bij de dokters.
Na een tijdje uit zen coma te zijn ontwaakt, kon hij niet eten of praten niks kon hij meer. Zijn gezicht was helemaal naar de klote. Hij was een heel ander persoon geworden en kon niks meer. Na een paar maanden ging het weer wat beter met hem. Zijn “meisie” waar hij zo van hield is hem geen een keer komen opzoeken. Ze wilde niks meer van hem omdat hij er zo uitzag. Toen hij weer de straat op ging ging hij zijn meisie opzoeken. Ze zag hem en wilde niks meer van hem.. haar liefde was zehma over. Hij ging kapot.. Hij wilde het liefste dood. Hij wist niet meer wat hij moest en ging Coock gebruiken. Hij raakte verslaafd en zen leven werd weer een hel. Iedere keer als hij in de spiegel keek wenste hij zich dood. Nu paar jaar later heeft hij iemand gevonden die echt van hem houdt.. die van zijn hart houdt en niet van zijn geld en zijn mooie uiterlijk. Maar door de verslaving zal hij haar ook kwijt raken. Zij kan niet leven met iemand die drugs gebruikt.
ik kan alleen hopen dat het Inshallah goed met hem komt dat hij stopt en dat hij gelukkig met zen nieuwe vriendin wordt..


Zo zie je maar hoe vies je “vrienden” en je partner kunnen zijn..
Niemand gunt je wat man… en zonder het door te hebben kun je in een hel belanden.
Lieve mensen gebruik altijd je verstand en vertouw op niemand…
Dit verhaal heeft me echt geraakt… en hoop dat Julie de tijd hebben genomen om het te lezen en inshallah heeft het je aan het denken gezet.. Als je de persoon zou kennen die dit heeft mee moeten maken dan zou het je allemaal nog meer pijn doen…..
Gair inshallah…

20-12-2006, 11:40


lieverd je hebt gelijk
hebben ze ook met men broertje gedaan
maar het is lhmd niet zo erg uit de hand gelopen

20-12-2006, 12:35

Citaat door moslima__20:
lieverd je hebt gelijk
hebben ze ook met men broertje gedaan
maar het is lhmd niet zo erg uit de hand gelopen



Hamdoelilah lieverd!!

Wees Allah daar dankbaar voor!!

ze kunnen je van Alles maken de slechte mensen

Ze laten de goede mensen niet met rust.


Daarom gebruik je verstand inplaats van je gevoel, En dat deed die Jongen blijbaar niet maskien.