Bekijk volle/desktop versie : een vraagje



15-12-2006, 09:38
Sfarjal oftewel kweeperen, ik heb t hier opgezocht maar t is allemaal zo verschillend. Doet niemand er een scheutje mazhar bij? Of hoort dat niet? T moet dus eerst gekookt worden in water en dan pas suiker en kaneel toevoegen? Als er verschillende recepten zijn is het verwarrend haha. Hoop dat jullie me kunnen helpen

en oja heeft iemand t recept van qalb loz? van choumicha...

shokran!!

15-12-2006, 10:10


dames? niemand??

15-12-2006, 10:27

Citaat door misstrabago:
Sfarjal oftewel kweeperen, ik heb t hier opgezocht maar t is allemaal zo verschillend. Doet niemand er een scheutje mazhar bij? Of hoort dat niet? T moet dus eerst gekookt worden in water en dan pas suiker en kaneel toevoegen? Als er verschillende recepten zijn is het verwarrend haha. Hoop dat jullie me kunnen helpen

en oja heeft iemand t recept van qalb loz? van choumicha...

shokran!!


sorry meid kan je daar niet mee helpen, ik maak dat nooit, vind het wel lekker trouwens, maar ik denk dat de keukenprinsessen je vast wel hiermee kunnen helpen

15-12-2006, 10:41
dank je voor het reageren meid
ze reageren helaas niet en ik wilde het gaan kopen...

15-12-2006, 11:07


Ik kook ze eerst in water, als de kweeperen gaar zijn dan snijd ik er een patroontje in en daarna laten karameliseren; klein beetje olie, suiker en kaneelpoeder.

De kweeperen daarna serveren op je vlees.

succes

18-12-2006, 13:03
alsnog bedankt cuisinetje!

en nu alleen de qalb loz nog... svp

18-12-2006, 14:25

Citaat door misstrabago:
alsnog bedankt cuisinetje!

en nu alleen de qalb loz nog... svp


Bedoel je daarmee gazellehoorntjes?
Qalb legzal?

20-12-2006, 10:52
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=23533575&postcount=9
hallo iedereen,weet iemand welke koffiewafes voor deze koekjes graag ook een foto A.B.U.

20-12-2006, 10:59
ik doe ze bij het vlees zelf
en smaakt supper lekker
net als je vlees met elbarcok maakt maar dan met die sfarzjel
moet je wel zeggen dat ik barkok wel appart kook

20-12-2006, 11:33
thanx dames!
nee qalb loz wordt voornamelijk in omgeving van berkane, oujda, algerije gemaakt.. het wordt gemaakt van griesmeel, amandelen, mazhar, yoghurt etc...

20-12-2006, 12:44
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=23533575&postcount=9
nog niemand,wat voor koffoiewafels?

20-12-2006, 13:00

Citaat door rabiaa:
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=23533575&postcount=9
nog niemand,wat voor koffoiewafels?



het ziet er zo uit die koffie wafels gewoon de goedkoopste merk nemen


20-12-2006, 13:47


noha_tanger je bent me voor

20-12-2006, 14:36

Citaat door misstrabago:
noha_tanger je bent me voor





20-12-2006, 16:51
dankt u Noha Tanger je bent een schat.