Bekijk volle/desktop versie : wat beter vulling muffins chocolade pasta / of gewoon een blokje chocolade



29-11-2006, 09:55
ik wil graag weten wat ik beter kan gebruiken als vulling voor de muffins met chocolade pasta of gewoon chocolade smelten en dan er in of een blokje er in hoe help mij

29-11-2006, 09:57



Citaat door alhoceimawomen:
ik wil graag weten wat ik beter kan gebruiken als vulling voor de muffins met chocolade pasta of gewoon chocolade smelten en dan er in of een blokje er in hoe help mij



Ik doe er soms een blokje chocolade tussen,is heerlijk.

Voor mijn chocomuffins,zie mijn OT

29-11-2006, 10:01
thanks schatje.
je doet toch eers een beetje beslag in de muffin plaat en dan een blokje chocolade .
en dan weer beslag er overheen ..


of bestaat er nog een andre manier

29-11-2006, 10:04

Citaat door alhoceimawomen:
thanks schatje.
je doet toch eers een beetje beslag in de muffin plaat en dan een blokje chocolade .
en dan weer beslag er overheen ..


of bestaat er nog een andre manier


Precies zo doe ik het.2 eetlepels beslag,dan een blokje chocolade en dan weer vullen met beslag.

Ik vind het heerlijk om in een muffin te bijten en je proeft de chocolade. (smelt niet helemaal)

29-11-2006, 10:07


en versier jij ze ook met chocolade aan de boven kant of niet.
zo ja hoe

29-11-2006, 10:30

Citaat door alhoceimawomen:
en versier jij ze ook met chocolade aan de boven kant of niet.
zo ja hoe



Kan ook,maar ik doe er hagelslag doorheen
Dit is mijn recept:

CHOCOLADEMUFFINS (Superlekker, lukt altijd)

Oke,komt ie dames:


CHOCOLADEMUFFINS (Superlekker, lukt altijd)

Oven voorverwarmen op 200 Graden(Elektrische oven)

Ik doe altijd alles in een keukenmachine.Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een handmixer of een garde nemen.Als je het maar goed schuimig roert.


In deze volgorde:

1. 125 ml olie
2. 100 gr suiker(of 150 gr. als je van zoet houd )
3. 1 zakje vanillesuiker
4. 2 eieren
5. 250 ml melk
6. 40 gr nesquik(of no name,maakt niets uit)
7. 100 gr hagelslag(of chocolade stukjes)
8. 350 gr. bloem
9. 2 theelepels bakpoeder

Dit omste beurt in de keukenmachine mixen.
En dan in een ingevette muffinvorm vullen.
Altijd invetten met boter en meel.
Dan plakt het gegarandeerd niet.
(Ik heb er een uit silikoon, die hoef je niet in te vetten,
echt een aanrader)

De muffins precies 20 minuten bakken.
Is een smuller dat beloof ik jullie.

Veel liefs,Faatje29

29-11-2006, 10:46
Deze heb ik verleden week gemaakt, ze zijn verrukkelijk, enige probleem is, ze zijn hier zo op????

29-11-2006, 10:55

Citaat door badger1:
Deze heb ik verleden week gemaakt, ze zijn verrukkelijk, enige probleem is, ze zijn hier zo op????




Besaha eh zina

29-11-2006, 11:09
Wat ik me afvroeg is, zou je die ook kunnen maken zonder chocolade erin, maar in plaats ervan een lepeltje aardbeien uit de vriezer, bedoel eerst een laagje deeg en dan lepeltje aardbei en dan weer een laagje deeg? Mischien dat Faatje me kan helpen.