Bekijk volle/desktop versie : recept kipburgers
Ouafae21
27-11-2006, 12:51
Lieve DAMes,
ben opzoek naar de recepten van kipburger, weet niet meer waar ik het kan vinden, maar had ze wel vorige week gezien. Kunnen jullie me helpen????
dankje meiden kusjes ouafae
oegt_001
27-11-2006, 13:24
Dat zou ik ook wel graag willen weten
AMBROSI_A
27-11-2006, 18:34
Ik maak ze op deze manier...
Kipfilet fijnhakken(in keukenmachine)
Zeer fijngesneden
kosber
lenteuitje
Verse gember (uit potje bij de appieheijn verkijgbaar)
Rode spaanspeper
Geperste knoflook
zeezout
peper/cayennepeper
Mozarella of andere smeltkaas die je lekker vindt.
Meng alles door het gehakt en maak er schijven van.
De kaas is lekker als je deze in het gehakt vouwt dan smelt deze is lekker smeuiig
Smeer ze heel licht in met olie en grill ze op de grilplaat.
Neem de broodjes en snijd ze open.
Gril ze lichtjes aan de binnenkant..
Beleg ze met en geef er een saus naar keuze bij..
meng anders mayo/ketchup/mosterd doorelkaar.
Snijd augurk,tomaten,ui zeer dun en scheur ysbergsla in stukken
Andere optie
Maak een salsa van rode uien&advocado,tomaat(allemaal in blokjes),kosber(fijn) en aanmaken met citroensap&peper&zout.
Ouafae21
28-11-2006, 10:11
Dank Je Voor Het Recept Maar Ik Had Nog Een Andere Gezein Met Kerriepoeder.
Wie Oo Wie???
ellouisa
28-11-2006, 10:16
ik denk dat je die op www. tajin .nl had gezien.
1 kipfilet
x 1 paprika
x 1 ui
x kasbour
x zout
x kerrie
x zwarte peper
x komijn
x parneelmeel
Snij kipfilet, paprike, ui en kasboor in kleine stukjes en stop alles in een keukenmachine die vlees maalt. Voeg de kruiden en zout bij.
Als alles een gehakt is geworden, maak je kleine bolletjes van en rol ze om in parneelmeel. Kijk uit als je gekruide parneelmeel gebruikt dan moet je niet veel zout toevoegen bij het kipfilet.
Het kan kleven aan je handen dus gebruit wat zonnebloemolie om je handen nat te maken.
En nu bakken in olie tot ze lekker bruin worden.
Ouafae21
28-11-2006, 10:45
Citaat door ellouisa:ik denk dat je die op www. tajin .nl had gezien.
1 kipfilet
x 1 paprika
x 1 ui
x kasbour
x zout
x kerrie
x zwarte peper
x komijn
x parneelmeel
Snij kipfilet, paprike, ui en kasboor in kleine stukjes en stop alles in een keukenmachine die vlees maalt. Voeg de kruiden en zout bij.
Als alles een gehakt is geworden, maak je kleine bolletjes van en rol ze om in parneelmeel. Kijk uit als je gekruide parneelmeel gebruikt dan moet je niet veel zout toevoegen bij het kipfilet.
Het kan kleven aan je handen dus gebruit wat zonnebloemolie om je handen nat te maken.
En nu bakken in olie tot ze lekker bruin worden.
JA KLOPT EN IK DACHT OOK DAT IK DIE DAAR HAD GEZIEN, MAAR IK KEEK ER VANMORGEN OP MAAR IK KON HEM NIET VINDEN. DUS IK DACHT DAN MOET HET OP MAROC.NL ZIJN HIHIHII MAAR BEDANKT MEID, JE HEBT ME GEHOLPEN
DIKKE KUS OUAFAE
DessertRose15
28-11-2006, 12:27
Dames?
Kan je dit ook met rundvlees gehakt?
klinkt erug lekker.
Xxx
Ouafae21
28-11-2006, 12:29
vast wel heeerlijk heb er echt zin in
joh
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.