Bekijk volle/desktop versie : Rwina in Zuiderpark heeft effect gehad: Frans Adelaar stapt op



20-11-2006, 14:57
DEN HAAG - Trainer Frans Adelaar vertrekt per direct bij ADO Den Haag. Algemeen directeur Piet van der Pol maakte maandag bekend dat er een onwerkbare situatie is ontstaan. De 45-jarige Adelaar was sinds juli 2004 werkzaam bij de Haagse voetbalclub.

Na onderling overleg is besloten dat Adelaar na de gebeurtenissen van zondag zijn functie niet meer op normale wijze kan uitvoeren. De fans van ADO bestormden in het duel met Vitesse het veld nadat de ploeg op een 3-0-achterstand was gekomen.
Scheidsrechter Bossen besloot daarop de wedstrijd te staken.


Volgens Van der Pol heeft de sportieve situatie van ADO Den Haag bij het vertrek van Adelaar geen rol gespeeld. "Zondag is de directe aanleiding geweest. Door alle gebeurtenissen zijn we niet eens aan de sportieve kant toegekomen. Dit is zeer teleurstellend."

"We zijn ook zeer boos op de kleine minderheid van supporters die trainer, spelers en bestuurders ernstig heeft bedreigd. We zullen er alles aan doen om deze mensen op te sporen en te straffen."



Crisis in Den Haag

20-11-2006, 15:51


Ik denk dat Adelaar zoiezo was opgestapt of werd ontslagen ook zonder die supporters.

20-11-2006, 15:52
en hun hoofdsponsor is ook weg

20-11-2006, 17:31
Het spookt in Den Haag, het Nederlandse voetbal komt eindelijk op gang, tot nu toe waas het echt saai in de Eredivisie maar na gisteren is het Engeland aan het proberen evenaren ahah