Bekijk volle/desktop versie : hoe maak je goede stevige slagroom?



19-11-2006, 18:09
slagroom die ik maak zakt steeds ineen, of wordt direct slapjes

19-11-2006, 18:11


de slagroom moet koud geklopt worden zo krijg je goed slagroom, doe er een zakje slagroomversteviger bij voor de stevigheid.
dan in de koelkast doen zodat je mooie toefjes kan maken

19-11-2006, 18:20

Citaat door beautyrozes:
de slagroom moet koud geklopt worden zo krijg je goed slagroom, doe er een zakje slagroomversteviger bij voor de stevigheid.
dan in de koelkast doen zodat je mooie toefjes kan maken



slagroomversteviger, waar haal ik dat? en hoeveel moet ik dan gebruiken

19-11-2006, 18:22

Citaat door Chaimav:
slagroomversteviger, waar haal ik dat? en hoeveel moet ik dan gebruiken


je kan het bij de supermarkt kopen het ligt bij de bakspullen en ik gebruik 1 of 2 zakjes per bekerslagroom

19-11-2006, 18:37


klop-fix heet het bij de ah

19-11-2006, 18:52

Citaat door beautyrozes:
je kan het bij de supermarkt kopen het ligt bij de bakspullen en ik gebruik 1 of 2 zakjes per bekerslagroom



hoeveel ml slagroom gebruik je dan?

19-11-2006, 18:54

Citaat door yasmine1983:
klop-fix heet het bij de ah


heb je dat ook bij de gewone supermarkt? want ah hebben wij hier niet

19-11-2006, 20:40
hier heb je een paar tips en de foto van klop fix

http://www.dekooktips.com/tip-truc/s-room.htm


19-11-2006, 21:57
shokran bezaf!! ik heb jullie allen een groen puntje gegeven als dank