Bekijk volle/desktop versie : affellay wil besluit uitstellen! over zijn keuze



06-11-2006, 15:32
Afellay wil besluit uitstellen
Geschreven door Matthijs van Laar op zondag, 5 november om 22:38

Ibrahim Afellay heeft vanavond in het programma Studio Voetbal van de NOS laten weten dat hij mogelijk niet in zal gaan op de uitnodigingen van het Nederlands eltal. Ook een uitnodiging van de Marokkaanse bond zou hij in dat geval afslaan.

De jonge PSV’er liet weten op dit moment nog geen keuze te kunnen maken, en zodoende zou hij de beslissing op de lange baan kunnen schuiven. "Het is gewoon heel moeilijk, ik weet niet of ik er over een week al uit ben," liet hij weten.

Afellay ontving van bondscoach Marco van Basten een uitnodiging voor het oefenduel met Engeland, en liet weten ook een fax van de Marokkaanse bondscoach, Mohamed Fakhir, te hebben ontvangen waarin hij werd uitgenodigd voor een oefeninterland van zijn vaderland. http://www.voetbalzone.nl

06-11-2006, 16:36


inschallah kiest hij voor oranje en speelt hij maar 1 wedstrijd tegen Engeland en dat van basten hem behandeld als oud vuil en hem nooit meer selecteerd net als Yildrim en dan zal affelay spijt krijgen dat hij niet voor marokko heeft gekozen.