Bekijk volle/desktop versie : als jullie een simpele cake maken



02-11-2006, 10:51
hoe versieren jullie deze dan
ik smelt vaak choco au bain marie en doe er geraspte choco overheen
hoe doen jullie dat? Plaats hier ideeen als je wil en eventueel foto..!!

02-11-2006, 10:59


verschilt telkens de ene keer doe ik het op zoals jij het doet en de andere keer doe ik er cocos op of versier ik het met walnoten.

Insania

02-11-2006, 11:09
met amandel schijfjes
walnoten
coco's

02-11-2006, 12:01
met amandelen
walnoten
cocos
amandelschaafsel
poedersuiker

02-11-2006, 14:43


amandelen, nootjes etc strooien op de cake dan bakken of na het bakken eerst met jam of honing smeren dan de nootjes, coco's, hagelslag, muisjes etc. of alleen met poedersuiker, kaneel of cacaou strooien...
je kan ook glazuur erop doen

02-11-2006, 14:45
beautyrozes dank je wel voro je reactie
heb je foto's ???
het si trouwens niet gelukt met die groene puntjes dus ik geef het op!!
bedankt voor je uitleg vorige keer in ieder geval!

02-11-2006, 14:53

Citaat door salma1979:
beautyrozes dank je wel voro je reactie
heb je foto's ???
het si trouwens niet gelukt met die groene puntjes dus ik geef het op!!
bedankt voor je uitleg vorige keer in ieder geval!


ow wat jammer dat het niet gelukt is

ik heb hier wat foto's op mijn topic staan:

deze is met amandelen die je meteen op de cake strooit dan gaat bakken http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=16962004&postcount=5

deze is met jam en coco's
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=20119522&postcount=577

deze met amandelschaafsel
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=19362567&postcount=539

deze met chocola en amandelschaafsel
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=25079950&postcount=937

deze is met poedersuiker
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=18385697&postcount=225

en deze is met niks erop
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=17364288&postcount=65

02-11-2006, 14:54
Ik besmeer m met jam of honing en bestrooi hem dan met kokos, amandelschaafsel, nogatine, gehakte nootjes of een mengsel van nootjes en kokos.

Of ik maak een glazuur van poedersuikr en water (en eventueel kleurstof) en smeer dat erop.

Of simpel poedersuiker of cacao of poedersuiker gemengd met kaneel.

Of gesmolten witte chocolade en dan versieren met streepjes bruine chocolade en een marmereffect maken.

Of gewoon alleen gesmolten chocolade.

02-11-2006, 15:14
dnak je wel ellouissa en beautyrozes
ik ga die chocovanille cake maken insa Allah
is dat een echte aanrader?
ellouisa wat voor nootjes gebruik je precies?
pfff ik zou heel de dag wel cake's willen bakken als ik het hier zo allemaal zie!!

02-11-2006, 15:22

Citaat door salma1979:
dnak je wel ellouissa en beautyrozes
ik ga die chocovanille cake maken insa Allah
is dat een echte aanrader?
ellouisa wat voor nootjes gebruik je precies?
pfff ik zou heel de dag wel cake's willen bakken als ik het hier zo allemaal zie!!

'

die chocovanillecake is echt heerlijk

02-11-2006, 15:24
beautyrozes dan ga ik die zeker proberen insa Allah
ik hou van cake's die smaken naar vanille IS dat bij deze ook het geval???
o ja als ik de helft gebruik is dat goed voor bakvorm 20 cm of is dit te weinig mengsel?

02-11-2006, 15:30

Citaat door salma1979:
beautyrozes dan ga ik die zeker proberen insa Allah
ik hou van cake's die smaken naar vanille IS dat bij deze ook het geval???
o ja als ik de helft gebruik is dat goed voor bakvorm 20 cm of is dit te weinig mengsel?


ja het smaakt naar vanille door de vanillevla maar als je extra vanillesmaak wil dan kan je er een zakje vanillesuiker of een druppel vanillearoma erbij doen.
ik zou de helft van de ingrediënten nemen voor een bakblik van 20 cm.
want ik had een grote gemaakt in een bastillavorm van 33 cm.
nou succes en laat horen wat je ervan vond