Bekijk volle/desktop versie : Hier het bewijs dat marokkaanse meisjes van deze tijd echt



Pagina's : [1] 2 3

01-11-2006, 22:50
naar de klote zijn!


LEES DIT EN JE ZULT ER HEEL VEEL VAN OPSTEKEN, HET IS ZO GELEZEN EN DOE MEE AAN DE DISCUSSIE, LEES MAAR EENS VERDER, JE HEBT NU AL 3 REGELS GELEZEN, JE WILDE TOCH ALTIJD HET BEWIJS HEBBEN, LEES DAN DOOR .....



We zijn het er allemaal mee eens als ik vertel dat onze moeders goede vrouwen zijn! Dus het gedrag en handelen van onze moeders is goed. Als ik nou eens een vergelijking ga maken tussen onze moeders en de huidige marokkaanse vrouwen/meisjes, wat valt dan op? Zoveel! Namelijk dat zij op bijna geen enkel punt meer op onze moeders lijken!! Wat wil dat zeggen? Dat ze anders zijn dan onze moeders maar dan komt gelijk al de kreet, maar dat hoeft toch niet slecht/slechter te zijn?! Je kan toch ook goed zijn op andere manieren dan onze moeders dat zijn?! Nou als leidraad pakken we de Islam er natuurlijk bij en analyseren het gedrag en handelen van onze moeders conform de Islam.


Resultaat mbt. tot onze moeders en de Islam,


POSITIEF!


Waarom?

Men onthoudt zich van bijvoorbeeld de volgende zaken:


- het niet gemengd werken met mannen, dat voorkomen zij door gewoon
de taakverdeling te volgen zoals Allah ons dat adviseert! De vrouw mag
wel werken maar met zeer strenge voorwaarden daaraan gebonden. Is:


Zoals voor het gebed bepaalde eisen en voorwaarden zijn, (zo is de kleine wassing - wodo' - een voorwaarde om het gebed te accepteren), zo zijn er ook voorwaarden aan het werk van een vrouw. Een vrouw mag werken mits zij voldoet aan een paar voorwaarden:
Dat de vrouw haar waarden en normen moet behouden, ze moet zich strikt houden aan de kledingvoorschriften die Allah en Zijn Boodschapper (Allah's vrede en genade zij met hem) bekend hebben gemaakt in de Qor'aan en Soenna. Een vrouw mag haar schoonheid niet tentoonstellen aan anderen, ze dient andere niet in de war te brengen door de schoonheid die Allah aan haar gegeven heeft.
Mannen en vrouwen moeten gescheiden zijn op het werk, omdat het mixen van mannen en vrouwen veel ellende veroorzaakt in de maatschappij.
Ze moet functies vervullen die bij haar nature passen o.a het onderwijs, verpleging, zorg, kinderdagverblijven....etc
Ze moet geen belemmering zijn voor mannen die willen werken, waarbij vrouwen de taken van mannen nemen.
Het werk dat ze verricht moet haar niet belemmeren om voor haar kinderen en echtgenoot te zorgen.
Het geld wat de vrouw verdient is haar eigen bezit, haar man mag niet aan haar geld komen. Wanneer de vrouw uit eigen wil een bijdrage wil leveren aan het huishouden dan is dit haar recht. En Allah weet het het beste.

Cyber-imam, Het team van al-Islaam.com


Als we dit allemaal bekijken dan is het voor de vrouw haast onmogelijk om op een halal manier te werken in Nederland.


- men epileert zijn wenkbrauwen niet
- draagt geen make-up
- deed/doet niet aan haram relaties en/of had geen contact met het andere
geslacht
- draagt geen strakke kleding
- bedekt zich en loopt dus niet half naakt rond
- draagt hijaab en laat het haar niet los dansen


en zo zijn er nog veel meer dingen waar men zich van onthoudt en de huidige generatie niet!


We kunnen denk ik wel concluderen dat onze moeders goed zijn en ook volgens de Islam goedgekeurd zijn. We kunnen dus onze moeders hanteren als maatstaf en hetgeen wat ervan afwijkt en in tegenstrijd is met de Islam als NEGATIEF BESTEMPELEN EN DUS ALS SLECHT!


Nou de huidige vrouwen, doen al hetgeen wat hierboven wordt genoemd waar onze moeders zich van onthouden en verschillen op bijna alle fronten van onze moeders, een kort overzicht:


- de huidige vrouwenwerkt gemengd met mannen en houdt zich niet aan de
regels die gelden als een vrouw wilt werken
- de huidige dragen veelal geen hijaab
- de huidige vrouwen dragen zowat allemaal strakke kleding, dus
spijkerbroek enz..
- de huidige vrouwen hebben allemaal wel contact met het andere geslacht
- bijna allemaal doen ze make-up op of parfum, hieronder wat info hierover:


Vraag: )is parfum dragen haraam?? 2)en een broek is dat haraam voor een moslimvrouw,? 3) make-up?? is dat haraam?? 4) wenkbrauwen epileren?? is dat haraam?? en benen?? en oksels?

Antwoord: In de naam van Allah de Erbarmer de Genadevolle

1. Parfumgebruik door een moslimvrouw buiten haar huis is niet toegestaan. Een vrouw dient alles te vermijden wat de aandacht trekt van mannen. De boodschapper van Allah heeft gezegd:"Een vrouw die zich parfumeert en langs een menigte heeft gelopen en zij ruiken haar geur, zij heeft ontucht/overspel gepleegd en ieder oog die naar haar staart pleegt overspel" Overgeleverd door Al h'akiem.

Een vrouw kwam langs Abou Hoerayra (moge Allah's tevredenheid met hem zijn) terwijl het geur van de parfum uit haar kleren straalde. Hij zei tegen haar:"Waar ga je naar toe O dienares van de Almachtige?". Ze antwoordde:"Richting de moskee" Hij zei:"En je parfumeert?" ze zei:"Ja" Hij zei:"Ga terug naar huis en verricht de grote wassing, ik heb de profeet horen zeggen:"Allah accepteert het gebed niet van een vrouw die naar de moskee is gegaan, terwijl zij geparfumeerd is totdat zij teruggaat en zich wast" Ibn Khoezayma.

2. Over het dragen van broeken verwijzen wij u naar de volgende vraag: (0049) Mogen de meisjes broeken dragen?

3. Lees meer over make-up onder vraag: (0099) Wat zegt de Islam over make-up?

4. Over het epileren van wenkbrauwen zegt de profeet in een hadith die overgeleverd door Abdoullah (moge Allah's tevredenheid met hem zijn) :"Allah vervloekt vrouwen die zich laten tatoeëren, vrouwen die tatoeages bij anderen aanbrengen, vrouwen die wenkbrauwen epileren, vrouwen die wenkbrauwen bij anderen epileren en vrouwen die hun tanden vijlen om hun schoonheid te vergroten en daarmee Allah's schepping veranderen..." (Moesliem 3966).

Wat oksels betreft, het is zelf aangeraden om deze te ontharen. De boodschapper van Allah heeft gezegd:" Vijf zaken behoren tot de natuurlijke aanleg van de mens: het verwijderen van het schaamhaar, de besnijdenis, het bijknippen van de snor, het ontharen van de oksels en het knippen van de nagels. Overgeleverd door Boekharie, Moesliem, Tiermiedie en Abou Dawoed.

Wat benen betreft er is geen enkel hadith die verbiedt om deze te ontharen. De bekende regel in de islamitische jurisprudentie luidt als volgt: "Alles wat te maken heeft met omgang met mensen en het leven is toegestaan, behalve hetgeen wat verboden is gesteld in de Qor'aan of de Soenna." Dit integendeel tot het aanbidden van Allah, hierbij is de regel bekend, dat alle soorten aanbiddingen verboden zijn, behalve hetgeen wat toegestaan is verklaard door Allah en/of Zijn boodschapper .

En Allah weet het het beste.

Cyber-imam Het team van al-Islaam.com

- velen epileren hun werkbrauwen


Laat ik maar stoppen, op al zoveel punten al verschillen ze van onze moeders. Wil dat nou nog zeggen dat het slechte punten zijn? We hebben geconstateerd dat we onze moeders als maatstaf kunnen gebruiken omdat ze volgens de Islam handelen en het goede doen. Dus al hetgeen wat ervan afwijkt en in tegenstrijd is met de Islam is per definiet NEGATIEF EN DUS SLECHT! Hetgeen wat ik hierboven heb vermeld is in tegenstrijd met de handelingen van onze moeders en met de Islam en dus NEGATIEF EN DUS SLECHT! De vrouwen van tegenwoordig zijn veel slechter dan onze moeders en naar mijn mening volledig ontspoord en de weg kwijt! Met een stel vrienden hebben we de afspraak gemaakt, om precies te zijn 12 stuks, we waren klaar met zaalvoetballen en kwamen op dit onderwerp. Ik vroeg hen om aan hun moeders te vragen wat zij vinden van de huidige vrouwen, een greep uit de antwoorden:


- totaal verdwaald
- ze worden hoop ik nog wel wakker en zullen beseffen dat de keuken en
het gezin alles is
- die zullen zichzelf nog heel hard tegenkomen
- laten we er maar niet over praten, waarom kom je met dit onderwerp? Wil
je een piep uit Nederland trouwen ofzo? Als je dat doet kun je vanaf
nu al buiten gaan slapen
- zoon, luister, met deze vrouwen van deze tijd moet je je niet bezig
houden.


Kortom, drama drama drama! Natuurlijk zullen nu velen vrouwen proberen mijn woorden te verdraaien en met allerlei standaard reacties komen. Die verwijs ik door naar http://www.al-yaqeen.nl om eens wat fragmenten te beluisteren en vervolgens terug te komen, wellicht dat ze dan wakker worden en misschien dat ze dan voor een keertje normaal mee discussieren.



Wa eleykum sallaam



http://www.al-yaqeen.nl

01-11-2006, 22:55


pffff teveel tekst.....

01-11-2006, 22:56
Ik ben het volkomen met je eens

01-11-2006, 22:57

Citaat door sweetgirl81:
pffff teveel tekst.....




Lees en je zult begrijpen

01-11-2006, 23:04


Maak een samenvatting, misschien dat het dan fijner leest.....

01-11-2006, 23:08

Citaat door sweetgirl81:
Maak een samenvatting, misschien dat het dan fijner leest.....



ben jij ook zo'n persoon die een samenvatting van een hadith vraagt? Zo nee, lees dan verder

01-11-2006, 23:14
toch wil ik nog ff reageren, je hebt volkomen gelijk maar waarom worden de daden van de vrouwen altijd beklemtoont? je hoort nooit zeggen een man mag dit of dat niet... Denk daar ook maar eens over na
Je moet dingen langs beide kanten bekijken in het leven.

wa salaam aleykom

01-11-2006, 23:17

Citaat door yassmina:
toch wil ik nog ff reageren, je hebt volkomen gelijk maar waarom worden de daden van de vrouwen altijd beklemtoont? je hoort nooit zeggen een man mag dit of dat niet... Denk daar ook maar eens over na
Je moet dingen langs beide kanten bekijken in het leven.

wa salaam aleykom



dankjewel. Alles heeft 2 kanten, de andere kant wordt later belicht. Voor jullie heeft het prioriteit alleen het feit al dat onze profeet mohammed saw ons heeft nagelaten dat de HEL voornamelijk bewoond zal zijn met vrouwen, dat is de reden waarom ik deze kant pak.


Wa eleykum sallaam

01-11-2006, 23:21

Citaat door akarim1:
ben jij ook zo'n persoon die een samenvatting van een hadith vraagt? Zo nee, lees dan verder


hadieth kun je niet vergelijken met een gewone tekst

01-11-2006, 23:29
Dat wist ik al .. je hoeft ons niets voor te kauwen!

01-11-2006, 23:33
Teveel om te lezen.

01-11-2006, 23:34

Citaat door WhoCares:
Teveel om te lezen.




de waarheid is moeilijk

01-11-2006, 23:35



Citaat door Sklasse:
Dat wist ik al .. je hoeft ons niets voor te kauwen!



opfris cursus

01-11-2006, 23:37

Citaat door akarim1:
naar de klote zijn!


LEES DIT EN JE ZULT ER HEEL VEEL VAN OPSTEKEN, HET IS ZO GELEZEN EN DOE MEE AAN DE DISCUSSIE, LEES MAAR EENS VERDER, JE HEBT NU AL 3 REGELS GELEZEN, JE WILDE TOCH ALTIJD HET BEWIJS HEBBEN, LEES DAN DOOR .....



We zijn het er allemaal mee eens als ik vertel dat onze moeders goede vrouwen zijn! Dus het gedrag en handelen van onze moeders is goed. Als ik nou eens een vergelijking ga maken tussen onze moeders en de huidige marokkaanse vrouwen/meisjes, wat valt dan op? Zoveel! Namelijk dat zij op bijna geen enkel punt meer op onze moeders lijken!! Wat wil dat zeggen? Dat ze anders zijn dan onze moeders maar dan komt gelijk al de kreet, maar dat hoeft toch niet slecht/slechter te zijn?! Je kan toch ook goed zijn op andere manieren dan onze moeders dat zijn?! Nou als leidraad pakken we de Islam er natuurlijk bij en analyseren het gedrag en handelen van onze moeders conform de Islam.


Resultaat mbt. tot onze moeders en de Islam,


POSITIEF!


Waarom?

Men onthoudt zich van bijvoorbeeld de volgende zaken:


- het niet gemengd werken met mannen, dat voorkomen zij door gewoon
de taakverdeling te volgen zoals Allah ons dat adviseert! De vrouw mag
wel werken maar met zeer strenge voorwaarden daaraan gebonden. Is:


Zoals voor het gebed bepaalde eisen en voorwaarden zijn, (zo is de kleine wassing - wodo' - een voorwaarde om het gebed te accepteren), zo zijn er ook voorwaarden aan het werk van een vrouw. Een vrouw mag werken mits zij voldoet aan een paar voorwaarden:
Dat de vrouw haar waarden en normen moet behouden, ze moet zich strikt houden aan de kledingvoorschriften die Allah en Zijn Boodschapper (Allah's vrede en genade zij met hem) bekend hebben gemaakt in de Qor'aan en Soenna. Een vrouw mag haar schoonheid niet tentoonstellen aan anderen, ze dient andere niet in de war te brengen door de schoonheid die Allah aan haar gegeven heeft.
Mannen en vrouwen moeten gescheiden zijn op het werk, omdat het mixen van mannen en vrouwen veel ellende veroorzaakt in de maatschappij.
Ze moet functies vervullen die bij haar nature passen o.a het onderwijs, verpleging, zorg, kinderdagverblijven....etc
Ze moet geen belemmering zijn voor mannen die willen werken, waarbij vrouwen de taken van mannen nemen.
Het werk dat ze verricht moet haar niet belemmeren om voor haar kinderen en echtgenoot te zorgen.
Het geld wat de vrouw verdient is haar eigen bezit, haar man mag niet aan haar geld komen. Wanneer de vrouw uit eigen wil een bijdrage wil leveren aan het huishouden dan is dit haar recht. En Allah weet het het beste.

Cyber-imam, Het team van al-Islaam.com


Als we dit allemaal bekijken dan is het voor de vrouw haast onmogelijk om op een halal manier te werken in Nederland.


- men epileert zijn wenkbrauwen niet
- draagt geen make-up
- deed/doet niet aan haram relaties en/of had geen contact met het andere
geslacht
- draagt geen strakke kleding
- bedekt zich en loopt dus niet half naakt rond
- draagt hijaab en laat het haar niet los dansen


en zo zijn er nog veel meer dingen waar men zich van onthoudt en de huidige generatie niet!


We kunnen denk ik wel concluderen dat onze moeders goed zijn en ook volgens de Islam goedgekeurd zijn. We kunnen dus onze moeders hanteren als maatstaf en hetgeen wat ervan afwijkt en in tegenstrijd is met de Islam als NEGATIEF BESTEMPELEN EN DUS ALS SLECHT!


Nou de huidige vrouwen, doen al hetgeen wat hierboven wordt genoemd waar onze moeders zich van onthouden en verschillen op bijna alle fronten van onze moeders, een kort overzicht:


- de huidige vrouwenwerkt gemengd met mannen en houdt zich niet aan de
regels die gelden als een vrouw wilt werken
- de huidige dragen veelal geen hijaab
- de huidige vrouwen dragen zowat allemaal strakke kleding, dus
spijkerbroek enz..
- de huidige vrouwen hebben allemaal wel contact met het andere geslacht
- bijna allemaal doen ze make-up op of parfum, hieronder wat info hierover:


Vraag: )is parfum dragen haraam?? 2)en een broek is dat haraam voor een moslimvrouw,? 3) make-up?? is dat haraam?? 4) wenkbrauwen epileren?? is dat haraam?? en benen?? en oksels?

Antwoord: In de naam van Allah de Erbarmer de Genadevolle

1. Parfumgebruik door een moslimvrouw buiten haar huis is niet toegestaan. Een vrouw dient alles te vermijden wat de aandacht trekt van mannen. De boodschapper van Allah heeft gezegd:"Een vrouw die zich parfumeert en langs een menigte heeft gelopen en zij ruiken haar geur, zij heeft ontucht/overspel gepleegd en ieder oog die naar haar staart pleegt overspel" Overgeleverd door Al h'akiem.

Een vrouw kwam langs Abou Hoerayra (moge Allah's tevredenheid met hem zijn) terwijl het geur van de parfum uit haar kleren straalde. Hij zei tegen haar:"Waar ga je naar toe O dienares van de Almachtige?". Ze antwoordde:"Richting de moskee" Hij zei:"En je parfumeert?" ze zei:"Ja" Hij zei:"Ga terug naar huis en verricht de grote wassing, ik heb de profeet horen zeggen:"Allah accepteert het gebed niet van een vrouw die naar de moskee is gegaan, terwijl zij geparfumeerd is totdat zij teruggaat en zich wast" Ibn Khoezayma.

2. Over het dragen van broeken verwijzen wij u naar de volgende vraag: (0049) Mogen de meisjes broeken dragen?

3. Lees meer over make-up onder vraag: (0099) Wat zegt de Islam over make-up?

4. Over het epileren van wenkbrauwen zegt de profeet in een hadith die overgeleverd door Abdoullah (moge Allah's tevredenheid met hem zijn) :"Allah vervloekt vrouwen die zich laten tatoeëren, vrouwen die tatoeages bij anderen aanbrengen, vrouwen die wenkbrauwen epileren, vrouwen die wenkbrauwen bij anderen epileren en vrouwen die hun tanden vijlen om hun schoonheid te vergroten en daarmee Allah's schepping veranderen..." (Moesliem 3966).

Wat oksels betreft, het is zelf aangeraden om deze te ontharen. De boodschapper van Allah heeft gezegd:" Vijf zaken behoren tot de natuurlijke aanleg van de mens: het verwijderen van het schaamhaar, de besnijdenis, het bijknippen van de snor, het ontharen van de oksels en het knippen van de nagels. Overgeleverd door Boekharie, Moesliem, Tiermiedie en Abou Dawoed.

Wat benen betreft er is geen enkel hadith die verbiedt om deze te ontharen. De bekende regel in de islamitische jurisprudentie luidt als volgt: "Alles wat te maken heeft met omgang met mensen en het leven is toegestaan, behalve hetgeen wat verboden is gesteld in de Qor'aan of de Soenna." Dit integendeel tot het aanbidden van Allah, hierbij is de regel bekend, dat alle soorten aanbiddingen verboden zijn, behalve hetgeen wat toegestaan is verklaard door Allah en/of Zijn boodschapper .

En Allah weet het het beste.

Cyber-imam Het team van al-Islaam.com

- velen epileren hun werkbrauwen


Laat ik maar stoppen, op al zoveel punten al verschillen ze van onze moeders. Wil dat nou nog zeggen dat het slechte punten zijn? We hebben geconstateerd dat we onze moeders als maatstaf kunnen gebruiken omdat ze volgens de Islam handelen en het goede doen. Dus al hetgeen wat ervan afwijkt en in tegenstrijd is met de Islam is per definiet NEGATIEF EN DUS SLECHT! Hetgeen wat ik hierboven heb vermeld is in tegenstrijd met de handelingen van onze moeders en met de Islam en dus NEGATIEF EN DUS SLECHT! De vrouwen van tegenwoordig zijn veel slechter dan onze moeders en naar mijn mening volledig ontspoord en de weg kwijt! Met een stel vrienden hebben we de afspraak gemaakt, om precies te zijn 12 stuks, we waren klaar met zaalvoetballen en kwamen op dit onderwerp. Ik vroeg hen om aan hun moeders te vragen wat zij vinden van de huidige vrouwen, een greep uit de antwoorden:


- totaal verdwaald
- ze worden hoop ik nog wel wakker en zullen beseffen dat de keuken en
het gezin alles is
- die zullen zichzelf nog heel hard tegenkomen
- laten we er maar niet over praten, waarom kom je met dit onderwerp? Wil
je een piep uit Nederland trouwen ofzo? Als je dat doet kun je vanaf
nu al buiten gaan slapen
- zoon, luister, met deze vrouwen van deze tijd moet je je niet bezig
houden.


Kortom, drama drama drama! Natuurlijk zullen nu velen vrouwen proberen mijn woorden te verdraaien en met allerlei standaard reacties komen. Die verwijs ik door naar http://www.al-yaqeen.nl om eens wat fragmenten te beluisteren en vervolgens terug te komen, wellicht dat ze dan wakker worden en misschien dat ze dan voor een keertje normaal mee discussieren.



Wa eleykum sallaam



http://www.al-yaqeen.nl




En nu voor de verandering eens wat over de man a.u.b.!

Salaam alaikom

01-11-2006, 23:43
U hebt gelijk broeder


maar ik neem aan dat deze meiden ook ouders hebben

dus ook vaders
een goede opvoeding is hard nodig in dit land en maatschappij

en kan je misschien niet iets positiefs over de vrouw plaatsen
over hoe een vrouw door de man behandeld hoort te worden?

over de respect die een vrouw verdient?

ik word depressief na 1 uurtjes m.nl

Pagina's : [1] 2 3