Bekijk volle/desktop versie : opa en oma bombarderen want die zijn ook echt schadelijk voor de maatschappij



25-10-2006, 11:36
http://www.bndestem.nl/oosterhout/article765811.ece

Woensdag 25 oktober 2006 - OOSTERHOUT – In een woning aan de Voltastraat in Oosterhout is gisternacht een granaat ontploft. Er vielen geen gewonden, maar de ravage is aanzienlijk.

De ravage in de woning aan de Oosterhoutse Voltastraat na de granaatexplosie is aanzienlijk. Foto Jan Stads
De granaat werd rond 2.55 uur door de ramen aan de voorkant van de woning naar binnen geworpen. Een bejaard echtpaar was vlak daarvoor naar de slaapkamer een verdieping hoger gegaan. Naast het Marokkaanse echtpaar was ook een 11-jarige kleinzoon thuis, maar net als zijn opa en oma kwam hij met schrik vrij.

Volgens de zoon van het echtpaar hebben granaatscherven zowel de ruiten van de woning voor als achter weggeslagen en is de complete inboedel doorklieft. Een kleine, beginnende brand kon door de bewoners zelf geblust worden. „Mijn ouders zijn enorm geschrokken, maar maken het nu goed. Wel ga ik straks met ze weg voor hulp”, aldus de aangeslagen zoon. Hij weet naar eigen zeggen niet wie er achter de aanslag zit. Ook de politie tast vooralsnog in het duister over de achtergronden van de aanslag. De technische recherchere was gisteren lange tijd bezig met het sporenonderzoek. Ook worden buurtbewoners gehoord in de hoop dat zij iets gehoord of gezien hebben van de dader(s).

Direct na de melding van de explosie waren zowel politie en brandweer ter plaatse. De laatste hoefde echter niet meer in actie te komen.

25-10-2006, 12:03



Citaat door luckyme27:
Eerwraak? Neonazi's?


you name it, we have it!