Bekijk volle/desktop versie : UNHCR: 38 burgers gedood in Zuid-Sudan: but who in the muslim world cares.



21-10-2006, 13:34
Leermoment:

Het Ugandese Verzetsleger van de Heer (LRA) zijn radicale christenen die al honderduizenden mensen hebben vermoord in Uganda.

Joseph Kony (born 1961 in Odek, northern Uganda) is the primary leader of a guerrilla paramilitary group, and possibly new religious movement, called the Lord's Resistance Army (LRA), engaged in a violent campaign to establish a theocratic government in Uganda purportedly based on the Bible and the Ten Commandments.

http://godseye.com/wiki/index.php?title=Joseph_Kony





[B]Ten tweede zitten er militairen in Soedan van de Afrikaanse Unie die proberen vrede te houden. Afrikaanse Unie (militairen ) bestaat voor een groot deel uit moslimlanden zoals Algerije, Libie, Egypte, Mauretanie etc.[/B]

21-10-2006, 13:38



Citaat door BlackZionRules:
UNHCR: 38 burgers gedood in Zuid-Sudan

(Novum/AP) - Onbekenden hebben in Zuid-Sudan zeker 38 burgers gedood. Dat heeft de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR vrijdag gemeld. De UNHCR is vanwege het geweld gestopt vluchtelingen te helpen om vanuit Uganda terug te keren naar de regio.

Een vorig jaar getekende vredesovereenkomst maakte een einde aan twintig jaar burgeroorlog in Zuid-Sudan. Al ruim honderdduizend gevluchte Sudanezen zijn vanuit omringende landen teruggekeerd naar de regio, maar zo'n 350 duizend Sudanezen zitten nog in vluchtelingenkampen.

Secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan waarschuwde vorige maand dat veel van de beloftes die de regering in Khartoem en het Sudanese Volksbevrijdingsleger hebben gedaan, zijn geschonden en dat de kans bestaat dat er weer op grote schaal geweld wordt gepleegd. Het Ugandese Verzetsleger van de Heer (LRA) heeft in het verleden ook gewelddadigheden begaan in Zuid-Sudan. De LRA en de Ugandese regering zijn aan het onderhandelen.
[Copyright 2006, Novum]

bron:http://www.nieuws.nl/310620/UNHCR__38_burgers_gedood_in_Zuid-Sudan











21-10-2006, 13:41

Citaat door beftekkol:
Inderdaat. moslims hebben het liever over arme palestijnen.stinkjoden,of beledigende plaatjes over ene mohammed.

sudan is niet belangrijk voor hun.



Meneer zonder kennis wie denk ja dat er in de Afrikaanse Unie zitten die militairen naar Soedan hebben gestuurd om mensen te beschermen?

Afrikaanse Unie bestaat uit landen zoals Algerije, Tunesie, Libie, Egypte, Muaretanie, Ghana, Zuid-Afrika etc. Voor een grootdeel moslimlanden.

Soedan wil geen VN militairen op haar land ondanks honderden onderhandelings pogingen van De Arabische Liga, Mubarak, Marokko, Algerije etc blijven ze weigeren.