Dames ik heb het recept gevonden!!!!!!!!!!
Ik was maar gaan uitproberen en ineens had ik een heerlijke bodem, alleen jammer dat ik geen digitale fotocamera heb om het jullie te tonen.
Hier het recept voor panpizzadeeg:
400 gr fijne bloem, geseefd
een handje vol fijne smid
14 gram gist ( 2 zakjes)
zout
3 eetl olie
3 eetl yoghurt
1 stukje la vache que rie ( kaas, klinkt gek maar toch was het heerlijk)
kneden met lauw water, best lang tot het echt zacht is en warm aanvoelt
1 uur laten rijzen , uitrollen in bakplaat doen en weer laten rijzen voor een kwartier voor je het belegt eerst met een beetje olie de randen bestrijken. Ik heb hem zelf in een pan waar we brood in bakken ( je weet wel die marokaanse pan waar je tashnift in doet) en dan in de oven, want ik zag dat ze dat ook gebruikte in de pizzahut. Verder is beleg naar wens.
Dames deze pizza is echt net zo lekker!!!!