Bekijk volle/desktop versie : Nederland-Albanie

Pagina's : [1] 2

11-10-2006, 21:14
Nederland zet wel veel druk en heeft heel veel balbezit maar echt veel 100% kansen weten ze niet te creeeren..zwakte schakels tot nu toe na mijn mening zijn Robben die echt hopeloos uit vorm lijkt te zijn..Landzaat die geen schim meer is van wat hij was en Mathijssen die totaal geen zelfvertrouwen lijkt te hebben overgehouden aan zijn avontuur bij HSV.

Van Persie is weer met kop en schouders uitblinker...ook Sneijder vind ik wel goed spelen.

2-0 Nederland 41ste minuut...Van Persie de 1-0 en de 2-0 eigen goal na een pass van Van Persie.

11-10-2006, 21:22

Het is nu rust...2-0 maar de wedstrijd is niet echt bepaald boeiend te noemen....Albanie is veelste zwak en Nederland is ondanks geen goed spel nog veelste goed.

11-10-2006, 21:27
ik zit frankrijk te kijken..staan 2-0 voor tegen faroer ofzoiets??

ik herken dat stadion niet waar ze spelen...echt vreemd...

11-10-2006, 21:37

Citaat door cheb_3elel:

Ik heb het even opgezocht voor jou en de wedstrijd word gespeeld in Montbeliard stadion van FC Sochaux

11-10-2006, 22:00
Wat een schande...gewoon een doelpunt tegengekregen tegen een zeer dramatische tegenstander..en Albanie gaat nu nog druk zetten ook

11-10-2006, 22:02
aaii thnx rachid...met jou kan ik weer praten..haha..