Bekijk volle/desktop versie : Studenten.. ! Iftaar 12 oktober Hva!!



04-10-2006, 20:52





Ook dit jaar konden wij (Khmisa en Marmara) de kans om een iftar te organiseren niet voorbij laten gaan. Helemaal na alle positieve reacties van afgelopen jaren. Het is weer zover. Ons jaarlijkse iftar staat gepland. Namens de organisatoren (Khmisa en Marmara) mogen we u welkom heten op 12 oktober 2006 vanaf 18.00 op de Hogeschool van Amsterdam, locatie Amstelstation.


Met diner, lezing, comedy en anasheed (islamitische liederen) is het programma erg divers.


Het thema van de avond is: Hoe staat de Islam tegenover niet- moslims? Door alle heisa in de media omtrent de Islam en hoe die niet samengaat met ONZE westerse samenleving wilden we dit eens kritischer bekijken. In de vorm van een lezing zal dit naar voren worden gebracht.

Daarnaast hebben we dit jaar een goed doel. Alle entreegelden zullen gaan naar het Weeskinderenproject van Islamic Relief (internationale hulporganisatie). Dit is een project die alle steun kan en moet krijgen en door middel van dit initiatief hopen wij (een beetje) te kunnen helpen.

Als u ook maar een beetje interesse hebt in de multiculturele samenleving waarin u leeft dan mag u zeker deze aparte en leerzame avond niet missen.


Wij hopen dan ook op Insha Allah (Als God het wil) een geslaagde avond en dat we u mogen verwelkomen om met ons deze avond mee te maken .



Datum: donderdag 12 oktober 2006

Aanvang: 18.00 uur

Locatie: Hogeschool van Amsterdam, Amstelstation.

Entree: 5 euro



Khmisa en Marmara


voor vragen: info@khmisa.nl