Bekijk volle/desktop versie : Bladerdeeg Met Gehakt



26-09-2006, 10:41
Asalaamoe alaikoem wa rahmatullah

Ik ben al een tijdje opzoek na een recept:
Van bladerdeeg en gehakt en ook groente er in...

het ziet er dan een beetje uit als een loempia als het klaar is...

InshAllah kan iemand me helpen
Djazaak Allahoe gairen Umm Redouan

26-09-2006, 13:43


je bak de gehakt goed bruinig en dan doe je 1 uitje er in kosbar stukjes paprika of je kan championgs er in doen en dan zout en peper door bakken laten afkoelen en dan in bladerdeeg leggen en dan rollen en dan eigeel er opsmeren en laten bakken in de over 15 min

26-09-2006, 13:46
salaam,

Zo maken wij het altijd thuis.

500 gram gehakt
doosje champions( kleine blokjes)
1 paprika( kleine blokjes)
2 uien(dunne blokjes)
1 prei ( in dunne reepjes)
2 pakken bladerdeeg
1 blokje runder boulion
kruiden

bak het gehakt en doe de uien,prei,paprika erbij, als laatst doe je de champions erbij. als laatst verkruimel je het blokje boulion erboven en de doe je de kruiden erbij, laat alles goed sudderen. doe als laatst wat fijn gesneden koriander er boven op.

Laat het gehakt mengsel koud worden. als het koud is kan je nu de bladderdeeg mee vullen.

veel suces

26-09-2006, 13:57
Het is echt heel makke;lijk alles bij elkaar bakken in de bladerdeeg en de oven in en eet smakelijk

26-09-2006, 14:57


Djazaak Allahoe gairen oegty's
Maar wat voor kruiden moeten er bij????

26-09-2006, 15:03
dag schat!!
Ik heb dit zelf ook ooit n keer van interet overgenomen en hoop dat je er wat aan hebt...

x 1 pakje filodeeg
x 1 pakje mihoen(vermeceli kun je ook gebruiken)
x 1 grote dikke wortel(winterpeen)
x 1 middel grote tomaat
x 1 ui
x 1 paprika
x gehakt
xpeterseli(kosba)
x olijfolie,zonnebloemolie
x kruiden(die je meestal in andere gerechten doet
x vleeskruiden
x eiwit van 1 eitje

dat was het meid en hoop dat je er wat mee kan
pm me anders maar..

27-09-2006, 14:52
Asalaamoe alaikoem

Weet iemand al wat voor kruiden er bij het mensel moeten???


27-09-2006, 16:00
ik doe altijd ui kleinsnijden in blokjes met teentje knoflook erbij. Dan 250 gr gehakt of meer als je wilt. Daarna half zak chinese wokgroente erbij van albert heijn ofzo. Peper en zout, beetje ketjap. Af laten koelen.

Bladerdeeg laten ontdooien, en vulling erin doen. Besmeren met eigeel en hup in de oven.

Bakje loempiasaus erbij voor de liefhebber en een frisse salade

20-06-2015, 16:37
Hoeveel thee lepels kruiden gebruik je voor dit recept?