Bekijk volle/desktop versie : Bot wijst uitnodiging Syrië af



22-09-2006, 12:43

Citaat:
Bot wijst uitnodiging Syrië af

Uitgegeven: 22 september 2006 10:11
Laatst gewijzigd: 22 september 2006 10:49
DEN HAAG - Minister Ben Bot van Buitenlandse Zaken heeft een uitnodiging afgeslagen van zijn Syrische ambtgenoot om het lot van de twee ontvoerde kinderen, die in de Nederlandse ambassade in Damascus bivakkeren, in Syrië te bespreken. Dat heeft een woordvoerder van zijn ministerie vrijdag gezegd naar aanleiding van een bericht in het AD.

De twee bewindslieden bespraken de kwestie in de marge van een vergadering van de Verenigde Naties in New York. Bots Syrische collega Walid Muallem stelde daarop voor die in Syrië te bespreken. Bot wil dat niet, tenzij duidelijk is dat de kinderen dat land mogen verlaten.

De kinderen, Ammar en Sara, werden in 2004 in ons land door hun Syrische vader ontvoerd. Ze liepen in juni van dit jaar weg bij hun vader en zochten hun toevlucht tot de Nederlandse ambassade.

Nederland probeert sinds die tijd tot een vergelijk te komen met de Syrische autoriteiten.
http://www.nu.nl/news/831557/11/Bot_wijst_uitnodiging_Syri%EB_af.html

Is toch zo sneu,die kinderen moesten hier zijn.Als je hier bent opgegroeit kan je niet in zo leven.Als je naar Turkije gaat ben je altijd verdrietig als je weer weg moet en als je weg bent ben je blij dat je terug kan.Die kinderen hebben geen keus,die is voor ze gemaakt.Ik ben blij dat de regering iets doet voor deze kinderen en inchAllah komen ze weer terug waar die horen!

22-09-2006, 15:32


Ze mogen zelf wel bepalen waar ze heen willen naarnederland of naar syrië eigen keuze rare mensen

22-09-2006, 17:07
Ja,dat is helemaal juist wat jij zegt maar mogen die ook kiezen als andere mensen zich gaan bemoeien.Nu zijn een hoop mensen bezig met de vader het handje boven het hoofd aanhet houden.Omdat hij Moslim is?hij is samen met ongelovige geweest,heeft niet respect gehad voor de wet van het land waar hij heeft gewoont.Ontvoert de kinderen en nu die zeggen dat ze naar Nederland willen wil niemand luisteren naar de kinderen en zeggen ze dat de kinderen liegen.MOgen de kinderen zelf praten,ze waren op tv en hebben duidelijk gezegd dat ze heel snel weg willen.Dat is niet goed en inch'Allah gaan die kinderen weer naar waar ze weg ontvoerd zijn.

Dus jij hebt gelijk,die kinderen moeten zelf kunnen kiezen

22-09-2006, 19:59
Hmzz, ik heb een aantal keren een punt gemaakt van de ontvoering en vrijheidsberoving van deze kinderen. Als syrie of minstens die vader enigzins in het belang zou gaan denken van die kinderen waren ze allang weer terug geweest.

Dit gaat niet meer om die kinderen, het is de poot stijf houden en afwachten wat Nederland in geld wil uitkeren...